Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" вимучує перемогу над "Бужорою" (ФОТО)
20:21
"Середнє" вимучує перемогу над "Бужорою" (ФОТО)
За рівної гри, господарі змогли виграти тільки завдяки удару з одинадцятиметрової позначки.

За рівної гри, господарі змогли виграти тільки завдяки удару з одинадцятиметрової позначки.

Гості з Іршави сумлінно готувалися до звітної зустрічі, за день до матчу тренування затяглося аж до сходу сонця. Та як показала гра, це було не марно. З перших хвилин статус фаворита господарів розвіявся по вітру, який час від часу заважав футболістам.

Гра проходила у середньому темпі, без значних загострень. Голкіперам обох команд у першій половині матчу доводилось серйозно вступати у гру лічені рази. Перший удар в рамку нанесли бужорці, це Іван Бровді з 25 метрів пробив сильно, але по центру. Мучичка відбив. Ближче до екватору першого тайму Лисаченко віддав не точну передачу біля своєї штрафної, внаслідок чого нападник іршавчан пробивав з хорошої позиції та небезпечний удар встигли заблокувати.

Середнянці створили реальну небезпеку лише на 31 хвилині, коли Сегедій промчавшись по своєму лівому фланзі знайшов пасом у карній зоні Соскиду і той одразу ж пробив з 10 метрів та м’яч влучивши в перекладину вилетів у поле, Стегура намагався добити головою та пробив вище воріт. Ще одна швидка атака, вже з правого флангу, в ході якої Стегура вирізав на Бецу, і Василь вибігав на ворота у супроводі двох захисників та завершити перспективну атаку точним пострілом йому не вдалось.

Під кінець першої сорокап’ятихвилинки на підступах до штрафної Бровді скинув під удар Симканичу та м’яч пройшов вище цілі.

У другому таймі обидві команди продовжували показувати стриманий футбол, з великим процентом браку у передачах. Через це й гольових моментів було не багато. Іршавчани подекуди жорстко зустрічали свого суперника в середині поля.

На 60-ій хвилині Симчо і Федак на правому фланзі розігнали атаку, в результаті якої Стефан виконав простріл. Та круглий вже у штрафній влучив у руку Старості, який пробігаючи, ніби і прятав її за спину. Шимон призначає пенальті, який реалізовує Соскида. Гості, які до цього моменту вміло тримали оборону, були збентежені.

Бужорі вже нічого не залишалось як йти в атаку. І до кінця гри вони створили декілька можливостей для голу. Горзов справа навісив у штрафну, де Тимкович, залишившись без опіки, пробивав з 9 метрів головою, але вище. Ще була череда штрафних ударів, найточнішим з яких був удар Сороки з невеликим рикошетом та Мучичка зіграв надійно.

За п’ять хвилин до завершення поєдинку Симчо ефективно завершив простріл з правого краю та перед цим боковий арбітр сигналізував про положення поза грою у Віктора. Під кінець гри почергово зазнали травми у єдиноборствах гравці обох команд – Бундаш та Дрозд. Та у господарів на лаві залишився тільки запасний воротар, який після невеликої паузи, вийшов на останні хвилини. Бужора не змогла за цей короткий період скористатися перевагою в одного гравця.

Можна сказати, що підопічні Рацина нічим не поступалися господарям, та як тиждень назад пенальті приніс їм один пункт, так тепер він же відібрав у них бажану нічию. Після гри, невдоволені сьогоднішнім суддівством гості, лише констатували, що за перше коло в їх ворота було поставлено 8 одинадцятиметрових.


Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Крістіна Шитєв, Мирослав Горгош
4-й арбітр – Євген Зан
Делегат матчу – Віктор Наскалов

с. Середнє. Глядачів 200

ФК «Середнє» - ФК «Бужора» Іршава 1:0

Голи: Соскида, 62 (з пен.)

Середнє: Василь Мучичка, Юрій Дрозд (Євген Мучичка, 90), Володимир Лисаченко, Богдан Будз (Віктор Симчо, 46), Володимир Дуран, Василь Беца, Крістіан Сегедій, Стефан Федак (Василь Коваль, 65), Андрій Лазар, Михайло Стегура, Руслан Соскида.
Тренер – Микола Фанта

Бужора: Василь Ігнатишин, Володимир Староста, Василь Качур, Олександр Бундаш (Василь Стільник, 85), Василь Симканич, Володимир Томич, Іван Бровді, Ігор Тимкович, Михайло Брич, Євген Сорока, Ярослав Горзов.
Запасні: Михайло Погайда. Юрій Глеба, Микола Світлик, Михайло Бізіля.
Тренер – Михайло Рацин

Попередження: Федак, 57 – Бровді, 24.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1175 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: