Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Середнє» переграє довжанців (ФОТО)
15:18
«Середнє» переграє довжанців (ФОТО)
Саме так можемо констатувати після цікавого двобою в мальовничому селі Довге.

«Середнє» переграє довжанців (ФОТО) Середнянці, в разі успішного фінішу, мають хороші шанси позмагатись за шосте місце, а за сприятливих обставин можуть зазіхнути навіть на п’яту позицію. Для  «Боржави» цей двобій був найкращою можливістю поборотись за один бал, який фактично забезпечує річковим місце в десятці.

Сам поєдинок пройшов досить динамічно і з перемінним успіхом. «Середнє» більше володіло м’ячем і завдало майже вдвічі більше ударів. При цьому «Боржава» показала на 7.1 % кращу влучність.

Перша половина матчу була за гостями, які хоча й поступилися на 22.7 %за влучністю, та взяли суперника кількістю. Вони зі старту контролювали центр поля і завдали в п’ять із половиною разів більше ударів! При такій перевазі, м’яч так чи інакше мусів дістатись до цілі.

Два з трьох влучних ударів ужгородців припадають на стартовий відрізок тайму, коли у довжанців на полі був відсутній основний воротар Черепко. Саме вони й вирішили долю поєдинку. У цей час вельми небезпечними від гостей були розрізні передачі на одинадцять метрів. Якщо після першого пасу на Дурана господарі, ціною надзусиль, ліквідували небезпеку, то після наступного схожого епізоду вони були змушені розігрувати з центра поля. У потрібному місці в певний час опинився Соскида і проштовхнув м’яч під праву стійку, без шансів для Бісьмака – 1:0.

Господарі спробували швидко реваншуватись, та отримали кілька швидких контратак. Одна з таких, за участю Дудаша, Соскиди і Дурана, відбулась лівим флангом зі зміщенням до центру. Її завершив, ударом з-за меж штрафного майданчика, останній із цих трьох виконавців. За наслідками його гармати м’яч зняв павутину з лівої дев’ятки воріт. Воротар стрибав, та не дістав – 2:0.

Після цього господарі довго приходили до тями. На 23-й хвилині команду в малиновій формі ледь не засмутив Соскида, який виходив на Бісьмака, та замість того, щоб пробити, вирішив впасти під пресингом Якуба. Арбітр дозволив продовжити поєдинок. 

За мить після цього на полі з’явився головний воротар місцевих – Черепко. Відчувши надійність тилу, господарі заграли жвавіше. Особливо старались флангові мотори команди – Сурмач і Батрин, які робили навіси та простріли в штрафний майданчик. Із ними, не без відчутних зусиль, упорались захисники зелено-білих. Та гол стався з іншої ситуації. Під час атаки «Боржави» правим флангом на удар з 45-ти метрів, із досить гострого кута, наважився Штефко. Мучичка не чекав такої спритності, тому стрибнув із запізненням. М’яч ліг точно під дальню стійку – 1:2.

Через дві хвилини лівим флангом включив свою реактивну швидкість Дудаш. Суперники були неготові до такого повороту подій і залишились у Михайла за спиною. Наслідком, незграбності гравців у формі кольору рум’ян, став небезпечний простріл на Дурана. Цього разу Володимир поцілив у правий верхній кут, та Черепко вчасно перегрупувався і відбив.

На 33-й хвилині атаку правим флангом розігнали Штефко і Батрин. Останній прострілив у штрафну на Сурмача, який, за наслідками пресингу від захисника, опинився на зеленому газоні. Та й цього разу арбітр дозволив грати далі, чим змусив трибуни вибухнути від невдоволення.

У другій половині м’ячем більше володіли господарі, які завдали вдвічі більше ударів. Та середнянці видали стовідсоткову влучність на противагу 50 % у суперника. Саме це стало запорукою успіху підопічних Фанти.

Спочатку дві нагоди втратив Соскида. Далі на 53-й хвилині атаку лівим флангом влучним пострілом у дальній кут завершив Батрин. Мучичка відбив. Добивав Якуб, та круглий полетів поруч із лівою стійкою. Господарі захопились атакувальними діями і пропустили контратаку по центру. Її ударом під ліву стійку завершив Лазар. 3:1.

Після наступного навісу Шандри у карну зону на 73-й хвилині, удар Ярослава Кертиса заблокували захисники. Надалі, на підступні постріли від Дудаша, Ганчича, Предчука і Соскиди зреагували воротарі, які зберегли переможний рахунок для «Середнього».

Підопічні Фанти в цьому чемпіонаті із представниками Іршавщини здобули 9 очок із 9-ти можливих. На черзі ще один виїзд у Іршаву. У довжанців можливість взяти заповітний бал буде хіба-що в домашньому протистоянні з «Оболонню».  

 
Арбітр – Іван Грубінка
Асистенти – Олександр Гога, Олександр Абель
Делегат ФФЗ – Володимир Кочетов
 
c. Довге, стадіон «Боржава», 800 глядачів
 
«Боржава» Довге – «Середнє» 1:3

Голи: Штефко, 27 - Соскида, 6, Дуран, 12, Лазар, 63.

«Боржава»: Дмитро Бісьмак (Андрій Черепко, 23), Михайло Якуб, Євген Костик (Віктор Івашко, 82), Юрій Кузьма, Ярослав Шандра, Ярослав Кертис, Вячеслав Шуста (Василь Боднар, 46), Іван Штефко, Віктор Ганчич, Віталій Сурмач, Михайло Батрин.
Тренер – Василь Пилип.

«Середнє»: Василь Мучичка, Стефан Федак, Володимир Дуран (Віктор Сіка, 81), Владислав Лебідь, Ігор Тимкович (Антон Предчук, 57), Едуард Стецо, Андрій Лазар, Крістіан Сегедій (Віктор Сіка, 82), Михайло Дудаш, Руслан Соскида, Володимир Лисаченко.
Тренер – Михайло Фанта.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 943 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: