Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Середнянці готуються до прийому гостей (ФОТО)
22:10
Середнянці готуються до прийому гостей (ФОТО)
В ці дні на середнянському стадіоні кипить робота зі звільнення штучного поля від снігу.

Середнянці готуються до прийому гостей (ФОТО) Вже протягом минулого тижня ведуться роботи по прибиранню штучного поля у селищі Середнє від снігу. З суботи було задіяно більшу кількість людей для пришвидшення роботи і, зі слів президента клубу Сергія Чопика, орієнтовано до вівторка поле має бути чистим.

Також президент розповів про процес підготовки клубу до Зимової першості. Команда тільки в середині минулого тижня розпочала втягуючі тренування на штучному полі в Середньому. Склад оновився більше як на половину, і колективом який сформувався Чопик дуже задоволений.

Одразу четверо діючих чемпіонів Закарпаття перейшли до середнянців: Василь Куделко, Станіслав Котьо, Василь Горський та Олександр Бако. Поки під питанням Євген Добровольський. Також підійшла група гравців із Мукачева: Євген Русин, Олексій Шведюк, Євген Качур, Сергій Кундрик, Дмитро Рацин. Серед новачків і екс-гравець "Берегова" воротар Павло Кучінка та екс-гравець "Севлюша" Мирослав Мудра. З минулого сезону залишились Анатолій Нурієв, Мирон Гулович, Юрій Дрозд та Михайло Костюк.
 
Серед втрат нападник Руслан Соскида та захисник Денис Чокнадій, які можливо розпочнуть новий сезон у складі ФК "Ужгород" та крайній захисник Василь Беца, який тренується з ФК "Минай". Сергій Лендєл повернувся до районної команди "Талісман" Великі Береги.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ (було зроблено 28 січня) із стадіону дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1320 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: