Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Середнянці розбили "Невицький замок" (ФОТО)
23:11
Середнянці розбили "Невицький замок" (ФОТО)
Дебют Василя Варги на тренерському містку середнянців виявися успішним.

Середнянці розбили До цієї гри середнянці підходили в статусі беззаперечного фаворита, що і спробували довести на полі з перших хвилин. Шведюк прицілювався по воротам з 18 метрів, але не точно. За декілька хвилин Гартман приклався з 22 метрів, в руки воротарю.   

Господарі багато комбінували на підступах до штрафної суперника. Гулович пробивав з лівого краю, але м’яч пройшов біля стійки. Вже на 8-ій хвилині після подачі кутового захисники гостей не змогли винести м’яч і Горський відкриває рахунок у грі – 1:0.

За десять хвилин Нурієв здійснив слаломний прохід правим флангом, виконав прострільну передачу, удар Рацина голкіпер відбив та з добиванням Качура вже не зміг впоратися – 2:0.

Підопічні Варги продовжували створювати моменти біля воріт екс-середнянця Мучички. Мудра обвідним ударом цілив у дальній кут, але не докрутив. Хоменко подав справа, Качур головою пробив з семи метрів, воротар на місці.

На 25-ій хвилині Ганич збив у своїй штрафній Хоменка. Пенальті впевнено реалізував Анатолій Нурієв – 3:0.
Невиччани відповідали не частими контратаками. В одній з таких Гартман запустив у прорив Галайду, який пробив з 23 метрів, Кучінка перевів на кутовий.  Ближче до завершення тайму Хоменко прострілив на Качура та Іван з чотирьох метрів не зміг переграти воротаря.

Друга половина гри проходила за схожим сценарієм. Шведюк зіграв у стінку з Качуром і вирвався на одного голкіпера, однак пробив повз ворота. Котьо віддав на Нурієва, який знайшов передачею у штрафній Качура та удар Івана парирує Мучичка.     

На 52-ій хвилині резервний воротар Середнього Михайло Костюк тільки-но з’явившись на полі одразу ж пропустив. Підопічні Матьовки швидко розіграли стандарт, послідувала довга передача на Галайду, який реалізував вихід один в один - 3:1.

На 59-ій хвилині Бундаш подав корнер, а центральний захисник Горський пробив точно головою і таким чином оформив дубль у цьому матчі – 4:1.

Середнянська команда показала хорошу гру і при кращій реалізації мала б забивати значно більше.  
 
 
Арбітр – Іван Грубінка
Асистенти – Мирослав Гала, Олександр Абель
Делегат матчу – Василь Козик
 
смт Середнє, глядачів 100

ФК «Середнє» - ФК «Невицький замок» 4:1
 
Голи: Горський 8, 59, Мудра 18, Нурієв 25 (пен.) – Галайда 52.
 
Середнє: Павло Кучінка (Михайло Костюк, 52), Василь Горський, Юрій Дрозд, Станіслав Котьо, Мирон Гулович, Олексій-Павло Шведюк (Євген Русин, 51), Дмитро Рацин, Мирослав Мудра (Мирослав Бундаш, 50), Олексій Хоменко (Ярослав Горзов, 58), Анатолій Нурієв, Іван Качур (Михайло Стегура, 52).
Тренер – Василь Варга.
 
Невицьке: Василь Мучичка, Віталій Ганич, Констянтин Костик (Вадим Бомбушкар, 52), Володимир Ковальчук (Іван Мицька, 50), Павло Волонтир, Мирослав Данко, Олександр Ганчак (Олександр Поковба, 42), Мілан Гартман (Сергій Арбузов, 60), Дмитро Гулей (Олександр Угрин, 40), Іван Шип, Павло Галайда.
Запасні: Андрій Бутрик, Михайло Геці, Йосип Мигалина.
Тренер – Іван Матьовка.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1554 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: