Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Середнянці вдома підкорили "Карпати" (ФОТО)
19:08
Середнянці вдома підкорили "Карпати" (ФОТО)
Команда Василя Варги зуміла порадувати власних вболівальників крупною перемогою.

Середнянці вдома підкорили
У цьому матчі у господарів відновилась зв’язка центральних захисників Куделко – Кундрик, а в нападі вперше в цьому чемпіонаті зі старту з’явився Анатолій Нурієв, який сьогодні святкував свій день народження і йому вдалось зробити подарок і собі, і команді.
 
Перші десять хвилин пройшли в розвідці, команди не форсували події та з часом середнянці потроху перебирали ініціативу і все частіше загрожували воротам Кудли. На 12-й хвилині Шведюк опинився перед воротами з правого краю і пробивав з п’яти метрів та захисники заблокували. Після подачі з кута поля Горський пробив у кут та Рошко, який стовя на дальній стійці вибив м’яч з лінії воріт.
 
За три хвилини Шведюк пробив з правого кута штрафної, воротар грає надійно. На 21-й хвилині знову затяжна атака господарів, Ковчар підбирає м’яч у карній зоні і пробиває з 10 метрів, м’яч рикошетом йде до Рацина, який не влучає по шкіряному з шести метрів, а от Нурієв був точним і добив м’яч у сітку – 1:0.
 
Підопічні Варги не збавляли обертів і змушували суперника більшість часу проводити на своїй половині поля. Куделко віддав діагональ на Бако, який передачею врозріз вивів Шведюка на одного воротаря. Олексій вирішив підсікнути надіючись, що Кудла кинеться в ноги та Мафтій забирає круглого. На 28-й хвилині Бако вивів Нурієва сам на сам і Анатолій вже прокинув м’яч повз голкіпера та Вішован підстрахував Кудлу і вибив з лінії.
 
Далі Ковчар бив з лівого краю з 17 метрів, воротар впіймав. Бако подав з корнера, а Якима, який змінив Дрозда, що зазнав ушкодження, пробив з 10 метрів, але мимо. Шведюк вистрілив з 17 метрів, але м’яч йде біля стійки. Котьо здійснив прохід із послідуючим прострілом, Рацин підправив у ворота та Кудла зумів зловити. Останнє загострення в першому таймі відбулось коли Нурієв вивів Якиму на ударну позицію та Василь з восьми метрів пробив не точно.
 
По перерві Середнє продовжувало домінувати на полі, не даючи рахівчанам розвернутися. Так вже на 49-й хвилині свіжий Хоменко заробив пенальті. Штатний пенальтист Котьо не зміг переграти Кудлу - кіпер відбив у правому куті.

На 56-й хвилині Шведюк змістився на правий фланг і виконав точну подачу, яку замкнув Якима – 2:0. За десять хвилин господарі забили за схожим сценарієм – Шведюк подав справа, а іменинник Нурієв головою спрямував м’яч у ворота – 3:0.
 
На цьому середнянці не зупинились. Гулович продерся до штрафної з лівого краю і виконав гострий простріл та ніхто не встиг на нього. Рацин пробив з 18 метрів та воротар на місці. Куделко приклався з 14 метрів, але над воротами. Бундаш подав справа, Рацин на дальній стійці відкинув під удар Шведюку та його удар з восьми метрів з другої спроби забрав Кудла.
 
На 79-й хвилині біло-червоні заробили штрафний біля лінії штрафної справа. Куделко сильно пробив низом, Якима перекрив огляд воротарю і м’яч опинився у воротах – 4:0.
 
Якима міг оформити дубль, але після пасу від Шведюка з шести метрів не зміг переграти воротаря. На 86-й хвилині карпатівці завдали один з небагатьох ударів, Яремчук з 20 метрів пробив вище. За дві хвилини Хоменко подав зліва, Якима пробив головою та за Рахів зіграла поперечка. В останній атаці Рацин віддав на Ковчара, який з близької відстані розстрілював ворота та Кудла знову рятує, добивання Бундаша – Мафтій відбиває ногою.

Середнє сьогодні повністю переграло рахівську команду і якби не воротар Карпат, могли забити значно більше.
 
 
Арбітр – Юрій Бобаль
Асистенти – Річард Готра, Мирослав Горгош
Делегат матчу – Віктор Шварц
 
смт Середнє, штучне поле, глядачів 150
 
ФК «Середнє» - ФК «Карпати» Рахів 4:0
 
Голи: Нурієв, 21, 65, Якима, 56, Куделко, 79.
 
Середнє: Павло Кучінка (Михайло Костюк, 70), Станіслав Котьо, Сергій Кундрик (Олексій Хоменко, 46), Василь Куделко, Василь Горський (Мирон Гулович, 67), Юрій Дрозд, Олександр Ковчар, Олексій-Павло Шведюк, Дмитро Рацин, Олександр Бако (Михайло Стегура, 67), Анатолій Нурієв (Мирослав Бундаш, 77).
Тренер – Василь Варга.
 
Карпати: Мафтій Кудла, Юрій Микульчинський, Владислав Василенко, Микола Вішован, Микола Романюк, Роман Філтьюк (Іван Кокіш, 89), Роман Рошко (Василь Ретізник, 79), Микола Козурак (Юрій Савчук, 76), Анатолій Лембак, Юрій Яремчук, Юрій Утцюський (Михайло Грегорчак, 69).
Запасні: Олексій Семеюк.
Тренер – Юрій Савляк.
 
Попередження: Вішован, 78.
 
На 49-й хвилині Котьо не реалізував пенальті (воротар).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1375 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: