Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Середнянці забивають "Локомотиву" сім (ФОТО)
00:07
Середнянці забивають "Локомотиву" сім (ФОТО)
Підопічні Василя Варги продовжують громити одного суперника за іншим.

Середнянці забивають
Середнянці без розкачки почали тиснути на ворота залізничників. Качур здійснив відбір, відпасував на Шведюка та Олексій пробив з 14 метрів вище. Далі Рацин пасом п’яткою вивів Нурієва на ударну позицію з 15 метрів, але Анатолію бракувало точності. Ще за мить Нурієв пробиває з 20 метрів, Дитюк переводить удар на кутовий.
 
Качур вибігав на одного воротаря, але перекидаючи його, перекинув і ворота. Рипкович втратив круглого біля своїх воріт, Нурієв пробивав з 15 метрів, але мимо. На 29-й хвилині чергова спроба Нурієва завершилась вдало, Анатолій обвідним ударом з 16 метрів поцілив точно у дальню дев’ятку – 1:0.
 
Обстріл володінь Дитюка продовжувався силами Мудри, Нурієва та Качура, але до перерви рахунок не змінився.
 
У другій половині гри господарі продовжували створювати момент за моментом. Із-за меж штрафної пробивали Нурієв, Качур та Кундрик, але повз ворота. На 43-й хвилині Кравчак у своїй штрафній зупинив не по правилам Гуловича. Пенальті впевнено реалізував Нурієв – 2:0.
 
Після подачі з флангу Мудра пробивав з розвороту з восьми метрів, Тарасов забирає. Куделко виконував стандарт з 20 метрів, але пробив над воротами. На 50-й хвилині Мудра з лівого краю віддав точну передачу на Хоменка, який забиває з близької відстані – 3:0.
 
Через чотири хвилини Дрозд добре зіграв у відборі на чужій половині поля і вивів Нурієва на одного голкіпера і Анатолій оформлює хет-рик – 4:0.
 
Одразу в наступній атаці Нурієв вже асистує Качуру – 5:0.
 
Нурієв виводить сам на сам Бундаша та Мирослав б’є повз рамку. Шведюк приклався з 20 метрів, Тарасов робить сейв. Качур завдяки власному перехопленню виходить на одного воротаря, але програє йому дуель. Після подачі кутового Нурієв на дальній стійці пробиває з відскоком, воротар безсилий – 6:0.
 
Під завершення поєдинку Бундаш здійснив швидкісний прорив у штрафну з послідуючим ударом та голкіпер відбив, але Качур був першим на добиванні – 7:0.
 
Середнє повністю переграло чопську команду, яка поки не готова протистояти такому супернику.
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Валерій Шкура, Томаш Бабич
 
смт Середнє, глядачів 100
 
ФК «Середнє» - ФК «Локомотив-Чоп» 7:0
 
Голи: Нурієв, 29, 43 (пен.), 54, 64, Хоменко, 50, Качур, 55, 67.
 
Середнє: Павло Кучінка, Юрій Дрозд, Василь Куделко, Сергій Кундрик, Мирон Гулович, Олексій-Павло Шведюк, Дмитро Рацин, Олексій Хоменко, Мирослав Мудра, Анатолій Нурієв, Іван Качур.
На заміну виходили: Михайло Костюк, Михайло Стегура, Миролсав Бундаш, Ярослав Горзов.
 
Чоп: Володимир Дитюк (Владислав Тарасов, 36), Віталій Кравчак, Петро Кривяник, Юрій Боднар, Роберт Рипкович, Денис Чегіль, Артур Плеска, Анатолій Павілш, Василь Петровцій, Михайло Микуланинець, Антон Павленко.
Тренер – Олег Яворів.
 
Попередження: Хоменко.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1325 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: