Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Середнянці зупиняють команду з Дідова (ФОТО)
19:00
Середнянці зупиняють команду з Дідова (ФОТО)
Середнє ставить підніжку лідеру, здобуваючи одну з найкращих перемог в сезоні.

Середнянці зупиняють команду з Дідова (ФОТО) Команди вирішили не відкладати справу у довгий ящик і з перших хвилин порадували своїх прихильників голами. Господарі в ході першої своєї атаки заробили кутовий, подачу з якого головою замкнув центральний захисник Тимкович. 1:0.

Червоно-білі вже за три хвилини оговтались від провального початку і відповіли тією ж зброєю. Після подачі з кута поля м'яч застряг у штрафній і Грицкевич швидко зорієнтувавшись проштовхнув круглого у чужі ворота. 1:1.

Гра носила цілком рівний характер. Ближче до середини тайму моменти біля обох воріт виникали все рідше. Найвигідніший втратив Сегедій, після розрізного пасу від Беци, вийшов на одного Славіка та пробив у нього. Гості навантажували свою атакувальну ланку довгими передачами і прострілами з флангів та Мучичка добре грав на виходах і відводив загрозу від воріт.

Наприкінці перших сорока пяти хвилин зелено-білі сконструювали ще одну комбінацію біля воріт Славіка. Сегедій накинув у штрафну на Дудаша, а Михайло відпасував під удар Дурану та його постріл з 17 метрів в останній момент захисник заблокував у підкаті.

Після перерви підопічні Фанти почали все частіше та ефективніше навідуватися до чужих володінь. Стегура виконував штрафний удар з 22 метрів, але потрапив у сітку із зовнішньої сторони воріт. Стецо підібрав м'яч, після подачі з кутового, і з 18 метрів цілив у дальній кут, але не потрапив. Ще один корнер біля воріт Славіка став фатальним для гостей. Сегедій підкручує на ближню стійку, а капітан Дийди Гобі Кемень, намагаючись вибити, зрізає собі у ворота.

На куражі середнянці створюють ще одну небезпечну атаку, в ході якої Гулович з лівого краю штрафної виходить на самотнього Славіка, але не б'є, а відкочує Лебедю, який подає на набігаючого Дудаша, удар головою якого на лінії воріт зупиняє Качов.

Дийда виглядала досить безпорадно, акумулюючи всі сили на атаку билися об захисну стіну господарів. Можна згадати лише не точний удар Барти з 22 метрів. Натомість Середнє продовжувало ловити суперника на контратаках. Стегура з правого флангу увійшов у карну зону і прострілював вздовж воріт та Лебедь не встиг замкнути. Дудаш перехопив передачу останнього захисника Береша, на швидкості обійшов його та відпустив м'яч далеко від себе і воротар на виході вибив круглого.

В останні п'ятнадцять хвилин ще декілька контрвипадів середнянців за участю Предчука носили потенційну загрозу. В одному з останніх Антон обійшов Антала і пробивав у ближній кут та голкіпер відбив.

На 83-ій хвилині Юрій Славік вибіг далеко з воріт на перехват на якусь мить випередивши Лебедя, але м'яч відскочив до Стегури і Михайло одразу ж пробив по пустим воротам з 40 метрів. Шкіряний опустився у сітку воріт, тим самим підсумувавши фіаско дийдівців.

Середнє сьогодні продемонструвало відмінну гру від суперника і цілком могло вигравати з більшим рахунком.   
 
Арбітр – Василь Качур
Асистенти – Роман Хархаліс, Річард Готра
4-й арбітр – Олександр Бодня
Делегат матчу – Володимир Кочетов
 
с. Середнє, глядачів 200
 
ФК «Середнє» - ФК «Дийдо» 3:1
 
Голи: Тимкович, 2, Г. Кемень (автогол), 58, Стегура, 83 - Грицкевич, 7.
 
Середнє: Василь Мучичка, Андрій Лазар, Михайло Дудаш (Віктор Сіка, 87), Ігор Тимкович, Мирон Гулович, Владислав Лебідь (Богдан Будз, 90), Володимир Дуран (Антон Предчук, 71), Михайло Стегура, Крістіан Сегедій (Сергій Цигак, 78), Василь Беца, Едуард Стецо.
Запасні: Євген Мучичка, Ігор Балаж.
Тренер – Микола Фанта
 
Дийдо: Юрій Славік, Юрій Береш, Роланд Антал, Роланд Качов, Володимир Головачко (Норберт Попович, 84), Роберт Товт, Габор Кемень, Ференц Барта (Юрій Кохан, 71), Іван Ковач, Михайло Куцкір (Ендре Тар, 82), Олександр Грицкевич.
Запасні: Іштван Шош.
Тренер – Іштван Гіді.
 
Попередження: Сегедій, 27, Дудаш, 41.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1226 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: