Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Середнянська перемога СДЮСШОР (ФОТО)
17:37
Середнянська перемога СДЮСШОР (ФОТО)
Юні ужгородські футболісти зуміли переграти досвідчених суперників з Бобовища.

Середнянська перемога СДЮСШОР (ФОТО) Старт дебютного поєдинку у цьому сезоні команди розпочали обережно, гра проходила переважно у центрі поля, довгий час не виникало ніяких загострень біля воріт. Лише близько 15-ї хвилини підопічні Ковача після подачі кутового зуміли забити, однак Вінтонюк перебував у положенні поза грою.

Після екватору першого тайму почали виникати гольові нагоди. На 30-ій хвилині Річард Шольц на швидкості випередив захисників, вийшов один в один та Лісняк надійно грає на виході. А вже за дві хвилини Романко наважився на дальній удар з 25 метрів, м’яч по складній для воротаря траєкторії залетів у ближній кут – 0:1. Символічно, що цей гол забив місцевий середнянський молодий гравець.

Та завершення тайму було за бобовищанцями, які впевнено йшли вперед. На 41-ій хвилині Бундаш замикав головою подачу з кута поля, але дивом не влучив у пустий кут воріт на дальній стійці. За мить Річі Шольц пробиває з 23 метрів у дальній кут, але трохи не точно. Вже коли пішов доданий час Річард Шольц продерся правим краєм до лицьової лінії, увійшов у карну зону і прострілив вздовж воріт, де був готовим забити Йовбак – 1:1.

У другій половині матчу гра повністю вирівнялась і на перший план виходили фізичні кондиції. В одному з епізодів Січка пробивав з 19 метрів, але вище. На 50-ій хвилині Йовбак доволі легко обійшов опонента на лівому краї штрафної, зблизився з воротами і пробив з восьми метрів – 2:1.  

Час від часу виникали напівмоменти у номінальних господарів: Русин пробив з 18 метрів, але вище воріт. На 69-ій хвилині Варга бив головою, після подачі зі стандарту та круглий летить повз ворота. Через дві хвилини Мотичка з лівого флангу прострілив у штрафну, де Повхан найшвидше зорієнтувався і пробив з десяти метрів – 2:2. До слова, ще один місцевий вихованець.

За останні двадцять хвилин, що залишились Бобовище мало лише один по-справжньому гольовий момент, коли Бундаш пробив з 16 метрів та Лісняк робить ефектний сейв і витягує м’яч з правої дев’ятки. А от молоді сдюсшорівці свій момент використали – на 83-ій хвилині Попович віддав вперед на Повхана, який у супроводі захисників втікав на ворота і вже готувався завдати завершального удару з 15 метрів та захисник його випередив, однак вибив шкіряного у свої ворота – 2:3.

У додатковий час Повхан міг стати учасником і третього голу, однак з 13 метрів пробив не точно.

Підопічні Пахомова продемонстрували вольові якості, зуміли двічі відігратися і вирвати перемогу наприкінці зустрічі. Бобовищу ж, не в останню чергу, потрібно посилити лаву запасних, яка вже після перерви практично опустіла.


ФК «Бобовище» – СДЮСШОР (Ужгород) – 2:3

Голи: Йовбак, 45, 50, Вінтонюк, 83 (автогол) - Романко, 32, Повхан, 71.

Бобовище: Віталій Підбереський, Михайло Калій, Едуард Варга (Віталій Лешко, 76), Роланд Шольц, Генріх Мкртичан, Яніс Качур (Мирослав Бундаш-молодший, 26), Андрій Русин, Андрій Мерцин (Михайло Кабацій, 46), Дмитро Вінтонюк, Іван Йовбак, Річард Шольц.
Тренер – Іван Ковач.

СДЮСШОР: Віталій Лісняк, Максим Роля, Тарас Ізай, Марян Січка, Олександр Балаж, Михайло Романко, Сергій Хрипта, Богдан Колодка, Іван Попович, Олександр Мотичка, Іван Повхан.
Запасні: Сергій Гузинець, Олександр Ходаковський, Дмитро Козлов, Василь Лукоча, Іван Бабич.
Тренер – Денис Пахомов.

Попередження: Кабацій, 90 – Роля, 75, Повхан, 79. 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 763 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: