Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Середнянські юнаки дотиснули Боржаву (ФОТО)
22:13
Середнянські юнаки дотиснули Боржаву (ФОТО)
Маючи величезну перевагу впродовж гри Середнє змогло забити лише раз.

Маючи величезну перевагу впродовж гри Середнє змогло забити лише раз.

Команда Миколи Дороговича з перших миттєвостей гри дала зрозуміти, що налаштована серйозно. Машталір найбільш активно надокучав захисникам гостей на початку. Спочатку він провірив на пильність кіпера дальнім ударом. А згодом виконав гостру прострільну передачу на Войтова, який з двох спроб не зміг пробити воротаря з 5-6 метрів.

Боржава ввесь час грала дуже високо, постійно залишаючи атакувальних гравців суперника у положенні поза грою. Кількість офсайдів у господарів мабуть сягнула двох десятків.

Та середнянці далі гнули свою лінію, штурмуючи ворота Кертиса. Роберт Хрипак вибігав на самого воротаря, захисник спробував зупинити півзахисника не по правилам та той встояв на ногах, однак завдати точного удару не зміг, потрапивши у голкіпера. Волошин добивав вже з офсайду. Ще дві хороші нагоди втратили Галик та Волошин, які пробивали майже з лінії штрафної. З обома ударами Кертис впорався.

У другій половині гри господарям все важче давалось довести атаку до ударного завершення. Хоча вони й далі повністю контролювали хід зустрічі. Після подачі у штрафну габаритний Войтов переграє голкіпера у повітрі і пробиває вже у пусті ворота та захисник довжан встигає винести м’яч з лінії воріт.

Денис Яцків, зміг таки уникнути офсайду і виривався з правого флангу на ворота та зблизившись до 6 метрів ударив значно вище. Гості, в одній з небагатьох вилазок до чужих володінь, зусиллями Бокоча нанесли досить небезпечний удар та круглий пройшов біля стійки.

За сім хвилин до закінчення матчу господарі забили переможний гол. Хрипак виконав подачу з кута поля і найкращий захисник-бомбардир середнянців Богдан Будз головою забиває такий важливий м’яч. Вже наприкінці поєдинку Хрипак дарує можливість відзначитись Машталіру та той замикаючи простріл пробив з 5 метрів вище воріт.

Середнє зуміло реалізувати один із багатьох моментів і продовжує йти на другому місці.


Арбітр – Мирослав Горгош
Асистенти – Юрій Шимон, Томаш Бабич
Делегат матчу – Анатолій Плеханов

Стадіон Середнє. Глядачів 100

ФК «Середнє» - ФК «Боржава» Довге 1:0

Голи: Будз, 63.

Середнє: Дмитро Кривенько (Іштван Шош, 36), Богдан Будз, Анатолій Тотін, Денис Яцків, Віталій Долгош, Роберт Хрипак, Степан Керій, Богдан Галик (Стас Костик, 70), Сергій Машталір, Влад Войтов, Валерій Волошин (Олександр Бордаш, 70)
Запасні: Василь Попович, Йосип Басараб, Степан Кундрик, Іван Зозуляк, Янош Мазар.
Тренер – Микола Дорогович.

Боржава: Василь Кертис, Богдан Горблянський, Іван Капустей, Михайло Світлинець, Іван Роман, Михайло Бокоч, Юрій Кречанин (Іван Боднар, 36), Назарій Цісельський, Василь Пилип (Владислав Рот, 64), Ярослав Ференці, Дмитро Саморига.
Запасні: Дмитро Корячок, Василь Продан.
Тренер – Василь Фірка.

Попередження: Роман, 17, Капустей, 60, Ференці, 61.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 738 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: