Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Середнянські юнаки крупно програють у Виноградові (ФОТО)
22:55
Середнянські юнаки крупно програють у Виноградові (ФОТО)
Севлюш впевнено переграє одного з лідерів юнацької першості у Вищій лізі.

Середнянські юнаки крупно програють у Виноградові (ФОТО) Господарі з самого початку почали грати першим номером. Захист гостей сьогодні був не в оптимальному складі і тому допускав безліч помилок. На старті цим міг скористатися Міговк, після пасу від Алексика, але не точно.
Підопічні Дороговича зуміли відповісти лише двома не точними ударами головою Балажа. По закінченні першої десятихвилинки синьо-жовті командними стараннями вийшли вперед. Затяжна атака закінчилась виведенням на ударну позицію Алексика, який не схибив.
Севлюшці помітно переважали суперника у багатьох компонентах, зокрема у швидкості. До перерви ще Міговк, після подачі зі штрафного, з двох метрів розстрілював ворота та голкіпер прийняв на себе цей удар.
В першій ж атаці у другому таймі знову чудова реакція Мучички рятує від голу після удару Ороса. Добивання вийшло не точним. На 43-ій хвилині Котляр виходить на побачення з кіпером гостей і забиває. Через сім хвилин цілком схожий гол забиває вже Чоло.
Всі спроби середнянців принаймні хоч якось потривожити Марушка виявились не вдалими. Господарі й далі створюють гостроту біля чужих воріт. На 62-ій хвилині Алексик виходить на самотнього воротаря та Мучичка ногами відбиває перший удар. Атака другим темпом завершується прострілом з лівого краю штрафної і Алексик з другої спроби оформлює дубль в цій зустрічі.  
В кінці Роберт Хрипак мав можливість провести гол престижу та не точно замкнув подачу зі штрафного на дальній стійці.
Підопічні Бровді продемонстрували відмінну гру на всіх участках поля, не давши супернику ніяких шансів на позитивний результат.
 
Арбітр – Ян Рогач
Асистенти – Михайло Райда, Роман Фаринич
Делегат матчу – Василь Попович
 
м. Виноградів, стадіон «Юність»
Глядачів 100
 
ФК «Севлюш» Виноградів – ФК «Середнє» 4:0

Голи: Алексик, 14, 62, Котляр, 43, Чоло, 50.

Севлюш: Василь Марушка, Ігор Попов, Тарас Тромбола, Юрій Яцкулинець (Володимир Левчук, 44), Іван Козуб, Михайло Міговк, Сергій Сверняк (Віталій Копич, 52), Роман Орос, Богдан Котляр, Степан Чоло, Михайло Алексик.
Запасні: Юрій Рева, Віталій  Козаченко, Сергій Липей.
Тренер – Іван Бровдій.

Середнє: Євген Мучичка (Дмитро Кривенько), Анатолій Тотін, Віталій Долгош, Янош Мазар (Олександр Бордаш, 37), Василь Шуха (Йосип Басараб, 41), Роберт Хрипак, Марян Гальчак, Валерій Волошин, Денис Яцків, Олександр Ліхтей (Станіслав Костик), Ігор Балаж.
Запасні: Степан Кундрик, Іван Зозуляк.
Тренер – Микола Дорогович.

Попередження: Козуб, 54 – Яцків, 42.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1045 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: