Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Середнянські юнаки практично оформляють чемпіонство
19:36
Середнянські юнаки практично оформляють чемпіонство
Центральний матч туру, та й в принципі всього чемпіонату, в юнацькій першості вищої ліги проходив у Мукачеві.

Центральний матч туру, та й в принципі всього чемпіонату, в юнацькій першості вищої ліги проходив у Мукачеві.

На полі зійшлися команди, які займають перше та третє місце. З впевненістю можна сказати, що тут вирішувалася доля чемпіонства. Будь який результат, крім поразки, робив середнянців недосяжними для переслідувачів за два тури до закінчення чемпіонату.

На початку гри м’яч більше затримувався на половині гостей, але без якихось загострень біля воріт Іштвана Шома. У середнянців виникали деякі труднощі з виходом в атаку, дуже часто використовували діагональні передачі, які не часто знаходили свого адресата попереду.

Хоч мукачівці й першими зуміли потривожити голкіпера ударом в площину воріт, у гостей це вийшло набагато ефективніше. Прорив Попші з правого флангу в штрафну закінчився прострілом, після якого круглий влучив в руку захиснику. Одинадцятиметровий взявся виконувати Лебідь, який пробив точно у правий верхній кут воріт.

Гравці в синіх футболках мали чудові нагоди зрівняти рахунок, швидкісні нападники раз по раз випереджали габаритних центральних захисників гостей, та довести атаку до заключного удару не вдавалось.

В другій половині зустрічі гра повністю вирівнялась, і перемістилась в центральну зону. Подовгу воротарі обох команд виступали глядачами. Та ближче до середини другого тайму перевага поступово перейшла до фаворитів матчу. На 52-й хвилині завдяки другому голу їм вдалось зняти напругу в грі. Лебідь високо запресингував захисника і тим самим змусив його помилитися, зробивши перехват він вивів на побачення з голкіпером Тищука, який холоднокровно відправив м’яч в сітку воріт.

Господарі поля ближче до кінця гри трішки підсіли, чим могли скористатися середнянці. Тищук сильно пробиває метрів з 23, воротар мукачівців відбив перед собою, першим на добиванні був Балаж та він не влучив з гострого кута в майже порожню рамку. Вже на останніх хвилинах мукачівці заробили небезпечний штрафний та удар по центру воріт голкіпер середнянців впевнено впіймав.

Завдяки перемозі гостей, достроково став відомий чемпіон в юнацькій вищій лізі. ФК Середнє продовжує свою золоту гегемонію у юнацькій першості.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 805 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: