Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Середнянські юнаки шокують Мукачево (ФОТО)
21:17
Середнянські юнаки шокують Мукачево (ФОТО)
Лідер юнацького чемпіонату досить несподівано програє гостям із Середнього.

Середнянські юнаки шокують Мукачево (ФОТО) В першому колі мукачівці у зустрічі із сьогоднішнім суперником здобули виїзну перемогу 3:1. Доводити свою перевагу вони мали на меті і в цьому поєдинку.

Першу небезпеку біля воріт Мучичка створив Шульга, прорвавшись по місту правого інсайда до воріт та пробив у воротаря з близької відстані. Ще ближчим до голу був Хміль, удар якого з 22 метрів кіпер кінчиками пальців перевів у перекладину. Та все саме цікаве команди відклали на другу половину зустрічі.  

Вже на другій хвилині по перерві тільки-но зявившийся на полі Баятян отримує передачу у штрафній, де на замасі переграє захисника і пробиває воротаря. 1:0.

Відповідь гостей була миттєвою. Слободян випередив кіпера, який поспішно покинув ворота і переправив круглого у ворота, зрівнявши рахунок у грі. 1:1

Команда Фізера продовжували гнути свою лінію, штурмуючи ворота суперника. Хміль після подачі зі штрафного з семи метрів бив по воротам, але заслабо і кіпер забирає.

На 48-ій хвилині гостям вдається класична контраатка, в ході якої Лінтур передачею з лівого краю знайшов у штрафній Хрипака і останній у падінні виводить свою команду вперед. 1:2.

Не встигла стрілка секундоміра зробити коло, як середнянці забили втретє в цій грі. Слободян точним і сильним ударом з 25 метрів по центру поцілив під перекладину. Андрушко трохи вийшов з воріт і вже ніяк не діставав м'яча. Підопічні Дороговича робили все можливе, щоб вберегти позитивний результат.

Та мукачівці все частіше проривались у штрафну. Баятян віддав на Ковачика і той пробивав з дев'яти метрів, але Мучичка зіграв надійно. Буда на правому фланзі накрутив захисника і прострілив, де Вісторобський з шести метрів скорочує розрив у рахунку. 2:3.

Далі Буда знову загружає шкіряного у карну зону та удар Баятяна виявився не складним для голкіпера. Гості, за три хвилини до фінального свистка, зняли всі питання про сьогоднішнього переможця. Лінтур протягнув м'яч зі своєї половини поля до чужої штрафної і ударом в ближній кут встановив переможний результат для своєї команди.

Тож фаворит терпить фіаско у себе вдома, але продовжує міцно стояти на вершині таблиці. Середнє максимально ефективно використовує чи не всі свої гольові можливості у матчі і продовжує вести боротьбу за медалі.        
 
 
Арбітр – Тарас Шопа
Асистенти – Михайло Райда, Михайло Лялюк
Делегат матчу – Іван Кампов
 
м. Мукачево, стадіон ДЮСШ
Глядачів 50
 
ДЮФК Мукачево – ФК Середнє 2:4

Голи: Баятян,37, Вісторобський, 64 – Слободян, 38, 49, Хрипак, 48, Лінтур, 67.

Мукачево: Юрій Андрушко, Петер Буда, Михайло Хміль, Мирослав Русин, Василь Зан, Денис Вісторобський, Даніель Болдог, Марк Когутка, Олександр Шульга, Сергій Бобик, Олексій Франчук.
Запасні: Микола Ісаєв, Юрій Василиженко, Артем Баятян, Дмитро Пинзелик, Павло Ковачик.
Тренер – Іван Фізер

Середнє: Євген Мучичка, Янош Мазар, Віталій Долгош, Анатолій Тотін, Роберт Хрипак, Василь Шуха, Станіслав Костик, Назарій Слободян, Йосип Басараб, Андріан Лінтур, Денис Яцків.
Запасні: Дмитро Кривенько, Іван Зозуляк, Степан Кундрик, Василь Попович, Олександ Бордаш.
Тренер – Микола Дорогович

Попередження: Долгош.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 906 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: