Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Середнянські пенальтисти дістаються півфіналу (ФОТО)
19:14
Середнянські пенальтисти дістаються півфіналу (ФОТО)
Для середнянців вже стає хорошою традицією перемагати мукачівців у серії післяматчевих пенальті.

Середнянські пенальтисти дістаються півфіналу (ФОТО) На чвертьфінальну гру Ковач підсилив свою команду досвідченим Юрієм Шукалем, для якого ця команда не чужа. 

Академіки одразу почали активно пресингувати суперника, які справлялись з цим тиском. Гра була динамічною, завдяки заданому високому темпу МФА. Та перша нагода виникла саме біля їхніх воріт, коли Ковач здійснив перехоплення на чужій половині і віддав на Трухана, Михайло пробив з 20 метрів, але вище цілі.

На 10-ій хвилині Шокун міг двічі забивати впродовж однієї атаки – вийшовши один в один першим ударом влучив у воротаря, а другим, з чотирьох метрів, пробив вище. Не менш хорошу нагоду змарнував Шукаль, коли після подачі з кута поля від Гальчака без спротиву пробивав головою з семи метрів, однак трохи не влучив у пустий кут. На 18-ій хвилині Западнюк завдав небезпечного удару з середньої відстані, Гречка зловив.  

В цей час невелика перевага була на стороні мукачівців, а от забити вдалось підопічним Ковача. На 24-ій хвилині Ковач-молодший на шляху з лівого краю у штрафну обійшов двох суперників, а третій вже у карній зоні сфолив на ньому. Пенальті реалізував центральний захисник Скрип – 0:1.

На 30-ій хвилині Шукаль був близьким до голу, коли пробив з 12 метрів - воротар мукачівців демонструє чудову реакцію і переводить на кутовий. Подача з корнера знову знайшла Шукаля, удар якого після рикошету від стійки забрав Рачинський. 

На 42-ій хвилині Дереваль отримав довгу передачу і втік на побачення з голкіпером, але пробив повз ворота.

У другому таймі середнянці були зосереджені на утриманні мінімальної переваги і часто змушені були відходити великими силами назад, щоб не дати вільного простору для маневрів швидким гравцям атаки суперника. На 56-ій хвилині Шокун пробив з лівого краю штрафної, але вище.

На 60-ій хвилині Ковач бив по воротам зі штрафного з 25 метрів, не точно. За чотири хвилини Гальчак обікрав останнього захисника Добранського і вибігав сам на сам, але задалеко відпустив м’яч і воротар вдало зіграв на виході.  

На 65-ій хвилині Лютянський пробив з 22 метрів поруч зі стійкою. Ще за декілька хвилин лівий захисник Западнюк підстеріг відскок біля чужої штрафної у завдав чудового удару з лівого краю у дальню дев’ятку – 1:1.

Академіки очікували, що суперник підсяде і вони зможуть його дотиснути наприкінці гри. На 73-ій хвилині після подачі кутового Лютнянський з трьох метрів бив головою, голкіпер дивовижним чином реагує на удар впритул. На 74-ій хвилині підвів свою команду лівий захисник середнянців, який навмисно сфолив у центрі поля і отримав друге попередження. 
 
Та скористатися більшістю в останні п'ятнадцять хвилин, що залишилось грати, МФА так і не змогли. Біло-зелені діяли вкрай самовіддано біля своїх воріт, виграючи всю верхову боротьбу. А на останній хвилині Ковач зі штрафного з лівого флангу влучив у ближню дев’ятку та воротар забрав шкіряного. Тож команди чекала серія пенальті.

Іван Ковач першим забив – 0:1. Шокун також пробив точно – 1:1. Скрип сьогодні бив прицільно – 1:2. Дереваль також забиває – 2:2. Ільчук цілить точно у кут – 2:3. Удар Дмитренка воротар дістав, однак м’яч все рівно залетів у ворота – 3:3. Медведєв реалізував свою нагоду – 3:4. Васильків зрівнює в черговий раз – 4:4. Роля забиває п’ятий удар – 4:5. Фарасеєнко переводить серію до першого промаху – 5:5. Гальчак розводить м’яч і воротаря по кутам – 5:6. Кравець вдарив у лівий кут та Гречка дотягнувся і відбив – 5:6.

Середнє знову переграє мукачівську команду у серії пенальті, продовжує свою серію без перемог до півфіналу, а Ерік Гречка знову стає героєм зустрічі.  


МФА «Мункач» U–17 – ФК «Середнє» 1:1 (пен. 5:6)

Голи: Западнюк, 69 - Скрип, 25 (пен.).

Середнє: Ерік Гречка, Ілля Демидов, Мирослав Скрип, Іван Ільчук, Богдан Зуб, Микита Гальчак, Юрій Шукаль, Іван Ковач, Віталій Медведєв, Михайло Трухан (Валерій Роля, 54), Микола Джанда (Олександр Семків, 75).
Запасні: Олександр Костик, Дмитро Ганич, Сергій Далекорей, Денис Павловський, Валентин Павлик, Максим Климпуш, Юліан Козуб, Олександр Гузинець.
Тренер – Іван Ковач.

Мункач: Дмитро Рачинський, Віталій Кравець, Дмитро Добранський, Володимир Волинець, Ілля Западнюк, Богдан Дереваль, Максим Лютнянський, Віталій Хайнас, Василь Суботенко, Віталій Фарасеєнко, Олег Шакун.
Запасні: Матей Надь, Дмитро Марченко, Михайло Пригунов, Вадим Васильків, Андрій Дмитренко.

Попередження: Демідов, Медведєв, Зуб, Ковач, Скрип.

Вилучення: Зуб, 74
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 696 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Заголовок статті мало образливий як для мене... Середнє - це збірна Італії у свої найкращі часи... це можна сказати "коронавірус Мункача"..команда ,яка творилася по ходу турніру, і своє завдання я рахую вже десь виконала - потрапила в четвірку..

الاسم *:
Email *:
كود *: