Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Середнянські школярі - найсильніші в Ужгородському районі
19:38
Середнянські школярі - найсильніші в Ужгородському районі
В спорткомплексі «Зінедін» пройшли змагання шкіл I-III ступенів Ужгородського району серед дітей до 2003 року народження.

Середнянські школярі - найсильніші в Ужгородському районі В спорткомплексі «Зінедін» пройшли змагання шкіл I-III ступенів Ужгородського району серед дітей до 2003 року народження. Участь у турнірі взяло участь 16 команд, які грали на виліт. 

Результати 1/8 фіналу наступні: 

Мала Добронь – Червоне 3:0
Концово – Есень 3:0 
Великі Лази – Середнє 1:5
Худльово – Лінці 4:0
Оноківці – Камяниця 1:4
Руські Комарівці – Шишлівці 0:1
Велика Добронь – Коритняни 2:3
Сюрте – Сторожниця 0:5 

Далі слідували чвертьфінальні матчі: 

М. Добронь – Концово 2:0
Середнє – Худльово 3:1
Камяниця – Шишлівці 0:1
Коритняни – Сторожниця 0:1
 
У півфіналі середнянці в суху переграли юних футболістів з Малої Доброні, не давши їм ніяких шансів бодай на гол престижу. У зустрічі Шишлівців та Сторожниці все вирішив єдиний гол з пенальті у виконанні перших. 

Для визначення володаря бронзових медалей команди Сторожниці та Малої Доброні одразу пробивали шестиметрові. Точнішими були хлопці з Малої Доброні, які крім кращої влучності, мали ще й надійного воротаря. 

У фіналі Середнє здобули найбільшу перемогу на турнірі, декласувавши шишлівських футболістів. Підопічні Миколи Дороговича та Мирослава Лютнянського повністю домінували на полі, показуючи комбінаційний футбол і чудову гру у пас. Результатом цього і стало чотири голи у ворота суперника.

Початок погрому поклав, один з кращих бомбардирів змагань, Максим Лютнянський. За декілька хвилин Максим подвоїв рахунок з пенальті. У другому таймі Іван Повхан після подачі з кутового втретє пробив фактурного воротаря Шишлівців, який ще декілька разів рятував свою команду від голу. Крапку у цьому поєдинку поставив Сергій Цабак, який відзначився з пенальті. 

Тож команда з Середнього стає кращою командою Ужгородського району у віковій категорії до 12 років. Юні футболісти дістали грамоти з рук Віктора Пребуша (хоча дивно, що для таких масових змагань не було медалей та кубків, навіть для переможця). 

Склад переможців змагань Середнє: Віктор Лісняк, Артур Лешко, Маским Лютнянський, Євген Синичка, Вячеслав Гелеш, Михайло Романко, Сергій Цабак, Іван Повхан.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 969 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: