Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Середнянський спаринг на користь "Кривбасу"
19:46
Середнянський спаринг на користь "Кривбасу"
Вищолігові команди "Кривбас" та "Минай" провели товариську зустріч на середнянському стадіоні.

Середнянський спаринг на користь Криворізька команда вже п'ять днів знаходиться на зборах на стадіоні у Середньому і тут таки приймає спаринг-партнерів. Амбітна команда Юрій Вернидуба проводить активну трансферну кампанію, комплектуючи склад гравцями із досвідом виступів у єврокубках. 

У минайців серед новачків на перегляді можна було помітити екс-гравця Ужгорода Владислава Шкіндера.

Номінальні господарі розпочали гру активніше і швидко повели у рахунку, завядки голу новачка команди Устименка. За десять хвилин Кулієв у чужій штрафній класно пробив з розвороту, влучивши у дальній кут - 1:1.

Гра проходила за територіальної переваги команди Вернидуба та тривалий час пробити Бандуру ніяк не вдавалось. Лише на 79-ій хвилині Хобленко заробив пенальті і сам його виконав - 2:1.

Завершився поєдинок прикрою результативною помилкою Івана Станковича, якого обікрав орендований у київського Динамо Назар Волошин і реалізував вихід один в один - 3:1.


«Минай» – «Кривбас» 1:3 (1:1)

Голи: Кулієв (21‘) – Устименко (11‘), Хобленко (79‘, пен), Волошин (90‘).

«Кривбас» (Кривий Ріг): Богдан Сарнавський (к) (Андрій Кліщук, 60), Микита Татарков (Євген Опанасенко, 60), Віталій Вернидуб (В’ячеслав Рябов, 60), Іван Зотько (Гліб Попчук, 60), Тимур Стецьков (Іван Козак, 60), Дмитро Семенов (Владислав Семотюк, 60), Андрій Понєдєльнік (Денис Шевченко, 60), Тимур Кораблін (Назар Волошин, 46), Дмитро Хомченовський (Роман Дебелко, 60), Максим Задерака (Євген Банада, 46), Денис Устименко (Олексій Хобленко, 60).

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 403 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: