Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Сергій Машталір гратиме за "Вікторію"
15:17
Сергій Машталір гратиме за "Вікторію"
Ужгородський футболіст розпочне новий сезон знову у Першій лізі України.

Сергій Машталір гратиме за
Новий клуб закарпатця "Вікторія" Суми (раніше Миколаївка) є доволі новим ім'ям на футбольній карті України, адже вони готуються до свого лише другого сезону у професіоналах. Команда з Сумщини дебютувала у Другій лізі України у сезоні 2021/2022, який не вдалось дограти через повномасштабне вторгнення п1д@р1в. Після 20 турів Вікторія йшла на 10 місці із 16 команд.

Після цього "Вікторія" призупинила свою діяльність, а цього літа поновила і подала заявку на виступи у Першій лізі. Команду було зібрано практично з нуля, тож 24-річний ужгородський нападник матиме шанс проявити себе тут. Команду поповнили як гравці з вищої ліги (Мишенко, Сасовський із ФК "Львів", Лебеденко з "Вереса"), так і з Першої ліги (Покотилюк, Савченко з "Оболоні", Шеліхов та Галенко з ЛНЗ, Бичков з СК "Полтава"). Свої домашні поєдинки "Вікторія" проводитиме на сумському стадіоні "Ювілейний". У першому турі, 27 липня, сумські футболісти зіграють на виїзді з ФСК "Маріуполь".

Сергій провів крайній сезон у Першій лізі за київську "Оболонь", яка у підсумку підвищилась у класі. Машталір більшість матчів провів на лаві, отримавши мізерні хвилини у п'яти виходах на поле.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 633 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: