Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Севлюш" бронює вихід із групи, а "Колос" дотиснув "Егреш"
21:13
"Севлюш" бронює вихід із групи, а "Колос" дотиснув "Егреш"
Про матчі 2-го туру в групи № 2 та 3 на змаганнях з футзалу в Карачині читайте далі.

У третій групі відбулись два поєдинки. Один із них неофіційно носив статус центрального чи не в усьому турнірі. ««JJ-клуб» дав справжній бій землякам із «Севлюша». Так у епізодах, коли тренерський штаб давав відпочити Юрію Чонці на лавці запасних, клабери навіть вели в рахунку, та зрештою саме три вирішальні м’ячі невтомного Юрка з Великої Копані дозволили фавориту здобути подвійну перевагу в рахунку – 8:4.

Ще в одному двобої «Тиса» вирвала звитягу від «Винграда» – 5:3, що дозволило їй повернутись у боротьбу за вихід із групи. У завершальному матчі з ді-джеями річкових для здобуття другого місця влаштує навіть нічия.  

Турнірне становище групи № 3 після другого туру:

«Севлюш» Виноградів – 6 (16:8)
«Тиса» – 3 (9:11)
«JJ-клуб» Виноградів – 3 (7:9)
«Винград» – 0 (4:8).
 

У групі № 2 в друму турі перші п'ять хвилин поєдинку команд із Великих Ком'ят та Олешника пройшли на зустрічних курсах. Перший злам стався на 6-й хвилині, коли Ярослав Пойдин на правому фланзі атаки "Колоса" заробив право на штрафний, а Мирослав Мудра ударом з лівої ноги поклав м'яч у дальню дев'ятку – 1:0. Через чотири хвилини Пойдин прорвався по центру й подвоїв рахунок. За мить лідер «Егреша» Віталій Макара влучним ударом замкнув розіграш із кутового з лівого флангу – 1:2. Ще через дві хвилини Віталій асистував Любомиру Макарі, який зрівняв рахунок – 2:2. Далі Мирослав Мудра вдало встиг на добивання й вивів своїх вперед – 3:2. На останній 20-й хвилині першого тайму Володимир Мізун забив гол у роздягальню – 4:2. На старті другої половини матчу Мудра оформив хет-трик, Мізун – дубль, а Юрій Цібеленко забив дебютний гол на турнірі – 7:2. Під завісу матчу Любомир Макара та Пойдин також оформилим дублі – 8:3.

«Фанчиково», яке славиться дуже креативними молодими гравцями, після досить сенсаційної поразки в першому турі налаштувалось будь-що довести випадковість тієї невдачі. Далася взнаки й  дуже коротка лавка запасних у «Боржави». Габор Мізун відкрив рахунок уже на 40-й секунді матчу, а трохи згодом Іван Чізмар та Володимир Козьма збільшили перевагу свого клубу – 3:0. Чізмар не зупинився й ще в першій третині тайму оформив дубль – 4:0. За мить Іван Ільницький з пекредачі Михайла Брича-молодшого трохи скоротив розрив у рахунку – 1:4. Та після цього протягом якихось трьох хвилин Іван Пилипчинець оформив хет-трик – 7:1. Ще через дві хвилини Чізмар з передачі Пилипчинця, ударом зблизька також обзавівся хет-триком. Ще до перерви Козьма досяг особистого дублю, а Чізмар – покеру – 10:1.

Одразу по перерві досягнення Володимира ударом в дальній лівий кут повторив Ільницький – 2:10. Та далі  Пилипчинець досяг покеру, а Чізмар записав до свого активу пенту – 12:2. На завершенні на третій гол Козьми з передачі Мізуна опоненти з Боржавського відповіли прострілом з правого флангу на ліву стійку Михайла Брича-старшого, яку замкнув Ільницький і оформив хет-трик – 13:3.      

 Турнірне становище після другого туру:

«Колос» Великі Ком’яти – 6 (18:7)
«Фанчиково» – 3 (21:14)
«Егреш» – 3 (14:16)
«Боржава» – 0 (7:22)
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua
ФОТОРЕПОРТАЖ із турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 932 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: