Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" дотискає СДЮСШОР (ФОТО)
19:42
"Севлюш" дотискає СДЮСШОР (ФОТО)
Виноградівці у важкому поєдинку все ж вирвали три пункти в ужгородців.

Підопічні Івана Білака були налаштовані здобути свою першу перемогу у Зимовій першості та юні сдюшорівці з перших хвилин намагались нав’язати боротьбу супернику у центрі поля.
 
Ужгородці не сідали в захист і відтісняли гру від своїх воріт. Тому все на що спромоглись севлюшці у першому таймі – це удари з середньої відстані Чонки та Ковтуна, більшість з яких йшла мимо цілі. Також виноградівці часто використовували навіси та простріли з флангів та габаритні захисники СДЮСШОРа Качаєв та Кобеляш діяли вкрай надійно і вигравали верхову боротьбу. Загалом команда Дьордя досить злагоджено і дисципліновано грала на своїй половині поля.
 
Основні події в матчі розгорнулись у другому таймі. На 38-й хвилині одна з небагатьох атак ужгородців завершилась голом. Петро Луців подав з кута поля, а Пригара, залишившись без опіки, пробив головою у дальню дев’ятку – 1:0.
 
Надалі СДЮСШОР продовжував відбивати атаки суперника, які накочувались одна за іншою. Чонка прострілював на Чедрик на дальню стійку, Ільчук заблокував. Ломага пробивав з правого краю штрафної з 12 метрів, але мимо. Чедрик вистрілив з 19 метрів, Костик грає надійно.
 
На 47-й хвилині Ковтун віддав на Бандуровича і той з центральної зони метрів з 20 б’є точно під стійку – 1:1.
 
За чотири хвилини Ломага подав з правого флангу, воротар сподівався, що м’яч пролетить над воротами і вирішив його не чіпати та шкіряний вдарився об перекладину і вилетів у поле, Чедрик набіг і забив вже у пусті ворота – 1:2.
 
Тиск на ворота Костика не спадав. Реплюк подав у штрафну, де Чедрик пробив головою, але вище. Ще одна передача з флангу завершилась чередою ударів з близької відстані Реплюка та Чедрика та воротар із захисниками зуміли відбитись. Ковтун пробивав з 20 метрів, голкіпер забрав. На 65-й хвилині Бандурович у карній зоні на замасі пройшов захисника і пробив з 8 метрів, але влучив у перекладину.
 
За декілька хвилин до фінального свистка підопічні Дьордя заробили стандарт біля чужої штрафної. Пригара виконав подачу у штрафну на дальню стійку та ніхто з партнерів не зміг підправити м’яч у ворота тож Славік забрав.
 
Севлюш показав низьку реалізацію своїх моментів, але зумів виравати перемогу завдяки голам новачків команди. СДЮСШОРу трохи забракло концентрації у другому таймі, щоб створити сенсацію.
 
 
Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Томаш Бабич, Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Федір Варга
 
смт Середнє, глядачів 100
 
СДЮСШОР Ужгород – ФК «Севлюш» Виноградів 1:2
 
Голи: Пригара,38 - Бандурович, 47, Чедрик, 51.
 
СДЮСШОР: Олександр Костик (Василь Сухан, 69), Іван Ільчук (Роман Черевко, 62), Олександр Кобеляш, Назар Зінчук, Едуард Ростока (Василь Березнай, 40), Петро Луців (Михайло Чутора, 57), Руслан Куртанич (Ростислав Голубка, 43), Назар Пригара, Михайло Русин, Василь Кормош, Василь Качаєв.
Тренер – Вадим Дьордь
 
Севлюш: Віталій Гринишин (Юрій Славік, 36), Віктор Микуляк, Артур Вайда, Віталій Чейпеш, Андрій Ломага (Дмитро Жуков, 52), Юрій Чонка, Іван Бандурович, Василь Ковтун (Віктор Ганчич, 69), Михайло Реплюк, Михайло Чедрик, Юрій Мешко.
Запасні: Роман Гобона.
Тренер – Іван Білак.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1550 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: