Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" дотиснув на "Автомобілісті" (ФОТО)
20:54
"Севлюш" дотиснув на "Автомобілісті" (ФОТО)
У нервовому і драматичному протистоянні виноградівці вирвали перемогу і зайняли перше місце у чемпіонаті.

На цю гру тренер гостей вніс одну зміну у стартовому складі – замість травмованого Смокоровського місце на правому фланзі оборони зайняв Лобода. У Медеї були відсутні Соскида та Гібалюк – тому зі старту вийшли Зуб та Капустей на відповідних місцях.

Гра розпочалася з атак виноградівців, проте до реальної гостроти тривалий час не доходило. А на 15-ій хвилині Капустей вийшов на ударну позицію, але пробив не точно з 17 метрів. На 22-ій хвилині Реплюк здійснив рейд через центр поля до чужої штрафної і вивів Чедрика один в один, однак Михайло пробачає суперника і пробиває над рамкою.  

Впродовж тайму гості час від часу обстрілювали ворота Калая здалеку, але безрезультатно. На 40-ій хвилині господарі розігнали перспективну атаку три в три, Козуб з 19 метрів пробив мимо воріт. Перед самою перервою Куделко виконував штрафний з 18 метрів та воротар зловив.

У другому таймі тиск на ворота Медеї наростав і здавалось, що гол буде лише справою часу. На 50-ій хвилині Мешко отримав нагоду пробити з 8 метрів, Калай демонструє чудову реакцію. На 63-ій хвилині Варваринець гостро пробивав з 16 метрів, але вище. 

Після цього вболівальники Севлюша побачили камбек Чонки, який знову вийшов у футболці виноградівської команди. Сам Юрій загрожував воротам на 75-ій хвилині з 20 метрів, але над рамкою. Трохи згодом відбулось ще одне повернення – екс-форвард минайців Багрій через чотири роки реанімував свою кар’єру на обласному рівні. І чи не першим дотиком мав можливість забити, після підбору перед штрафною Констянтин добряче приклався та Кондратюк здійснює сейв. 

Позиційні атаки на ворота господарів не спинялись і у ході одної з таких на 86-ій хвилині Скрип збиває Дорі, даючи арбітру право призначити пенальті. Чедрик був точним з позначки – 0:1.

За кілька хвилин підопічні Пінковського мали можливість відігратися – Ковач сильно пробив з 18 метрів, голкіпер відбиває перед собою і Багрій був готовий добити, однак відправив м’яч вище цілі.

Вже у додатковий час Севлюш доволі легко вскривав оборону суперника: спочатку Мешко не реалізував вихід один в один, далі Дорі не зміг переграти голкіпера, але за дві хвилини Артур все ж забив після ще одного виходу на рандеву з Калаєм – 0:2. 

Команда Варги здобуває важкі три очки і піднімається на вершину турнірної таблиці. Медея достойно трималась 85-ть хвилин і цілком заслуговувала на бодай один бал, однак втрата концентрації наприкінці поєдинку вартували їм нічиєї.


ФК «Медея» (Оноківська ОТГ) – ФК «Севлюш» (Виноградів) – 0:2

Голи: Чедрик, 87 (пен.), Дорі, 90+6.

Медея: Андрій Калай – Богдан Зуб, Мирослав Скрип, Едгар Русин, Євген Мукомела (Микола Джанда, 66 (Констянтин Багрій, 79)) - Іван Ковач, Едуард Дзьоба (Вячеслав Ковтан, 58), Юліан Козуб (Василь Роботишин, 72), Віталій Медведєв, Валерій Роля - Іван Капустей.
Запасні: Олександр Костик, Руслан Іванчик
Тренер - Вячеслав Пінковський.

Севлюш: Олексій Кондратюк – Яромир Лобода (Олександр Логойда, 66), Роман Петречко, Василь Куделко, Василь Ковтун - Євген Русин (Юрій Чонка, 64), Ігор Вагін (Михайло Чутора, 77), Юрій Віщак (Юрій Мешко, 46), Михайло Реплюк (Артур Дорі, 77), Володимир Варваринець (Борис Штефан, 90) - Михайло Чедрик.
Запасні: Василь Козар, , Максим Лютнянський, Даніель Баник.
Тренер – Василь Варга
 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 719 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: