Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" громить "Оболонь" (ВІДЕО)
21:45
"Севлюш" громить "Оболонь" (ВІДЕО)
Підопічні Івана Білака досить легко розібрались з сусідами із Хуста.

Стартові хвилини проходили у обопільній боротьбі, без відчутної переваги одної з команд.

Перший гострий удар завдали гості, Петрушко сильно приклався з 23 метрів, але не точно. Оболонці зустрічали суперника в центрі поля і часто здійснювали перехоплення і просувались вперед. Севлюш в першій половині тайму не зумів серйозно потурбувати Бучка.

На 18-ій хвилині Барна накинув у штрафну, де Вурста пробив головою з відскоком від землі, Гринишин відбив.

На 26-ій хвилині Поп у супроводі захисника вибігав на ворота та Вайда відтіснив нападника від м’яча і дав можливість забрати круглого воротарю. Одразу у наступній атаці Мешко віддає на правий край на Котляра, який чудовою передачею виводить на ударну позицію Ребрика, і той в один дотик з шести метрів б'є мимо Бучка.

Севлюшці тримали у напрузі оборону суперника. Котляр прицільно пробивав з 20 метрів, голкіпер у стрибку переводить круглого на кутовий. Мудра навісив у карну зону, Ігор Пилип головою вибив, але не далеко і Ребрик б'є ножицями через себе з 10 метрів, Микуляк відбиває головою майже з лінії воріт.

На 40-ій хвилині Севлюш розігнав швидку атаку правим краєм, звідки Мудра прострілює у штрафну, де Ребрик легко забиває другий гол – 2:0.

Гості лише під кінець тайму мали нагоди для голу. Після подачі з кута поля, Шопота мало не зрізав у власні ворота. Ще одна подача закінчилась ударом через себе Браєра, але вище.   

Вже на четвертій хвилині після перерви господарі відібрали м’яч біля чужої штрафної, і Котляр пробив з 15 метрів, але вище воріт. Гра на деякий час перемістилась на половину поля гостей. Підопічні Браєра з часом почали відповідати своїми атаками, однак наблизитися до воріт їм не вдавалось.

На 65-ій хвилині Чонка пробив з 17 метрів, Бучок відбиває на кутовий. Через дві хвилини вже Мешко, після пасу Чонки і завдяки своєму дриблінгу пробиває з 16 метрів, Бучок знову на висоті.

Господарі повністю контролювали хід поєдинку. На 70-ій хвилині Мудра скористався вільною зоною і пасом Мешка, з правого флангу увійшов у штрафну і переграв кіпера – 3:0.    

На 77-ій хвилині Мудра вивів Чонку один в один і Юрій забиває, однак з офсайду, тож гол не зараховано. Та вже за три хвилини Ковня прострілює справа, Остафійчук підхоплює м’яч на лівому краї штрафної і відкидає під удар Чонці і плеймейкер виноградівців пробиває з восьми метрів без шансів для голкіпера – 4:0.

На 86-ій хвилині Чонка виводить Вайду на ворота і Артур реалізовує свій шанс – 5:0.

Хустяни зазнають другої розгромної поразки в сезоні, не маючи що протиставити одному з лідерів чемпіонату. Підопічні Білака здобувають результативну перемогу і скорочують відставання до першого місця до одного пункту.
 
 
Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Томаш Бабич, Мирослав Горгош
Делегат матчу – Георгій Жбора
 
м. Виноградів, стадіон «Юність», глядачів, 300
 
ФК «Севлюш» Виноградів - ФК «Оболонь» Хуст 5:0

Голи: Ребрик, 27, 40, Мудра, 70, Чонка, 80, Вайда, 86.
 
Севлюш: Віталій Гринишин, Артур Вайда, Андрій Ломага, Віталій Чейпеш, Юрій Мешко, Мирослав Мудра, Себастіан Шопота, Богдан Котляр, Роман Гобона,  Денис Ребрик, Юрій Чонка.
Запасні: Василь Козар, Ерік Віщак, Микола Ляхович, Олексій Остафійчук, Борис Ковня, Дмитро Жуков.
Тренер – Іван Білак.
 
Оболонь: Ярослав Бучок, Віктор Микуляк, Віталій Міллер, Йосип Мункачі, Олександр Браєр, Річард Петрушко, Микола Вурста, Василь Пилип, Ігор Пилип,  Даніель Барна, Михайло Поп.
Запасні: Віталій Ерфан, Сергій Панця, Роберт Пилип, Тарас Форкавець, Микола Пилип.
Тренер – Олександр Браєр.
Тарас Галушка
 

 


Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1916 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: