Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" громить полянців (ФОТО)
19:36
"Севлюш" громить полянців (ФОТО)
Всі шість голів виноградівці провели лише у другій половині гри.

В матчу третього туру севлюшці залишились без своїх новачків Реплюка та Бандуровича, які цілком ймовірно продовжать свої виступи у словацькому чемпіонаті.
 
В перші хвилини команди обмінялись небезпечними ударами. Ковтун вивів Чедрика на ударну позицію і Михайло пробив з 20 метрів, Безик забрав. Свалявці заробили стандарт майже на лінії штрафної та удар Станковича пройшов вище воріт.
 
По ходу першого тайму підопічним Білака досить важко давалось загострювати гру біля воріт суперника. Чонка пробивав з 19 метрів, голкіпер грає надійно. Чийпеш подав з кута поля, Микуляк пробиває з протилежного краю штрафної з восьми метрів, але вище.
 
В одній з контратак Поляни Мигович на швидкості дійшов до воріт у супроводі захисника і пробив з-під нього, Гринишин впіймав. Чонка розрізною передачею вивів Ребрика сам на сам з воротарем та Денис не мзіг переграти Безика.
 
Як і в попередній грі з ужгородцями, за відчутної переваги Севлюш не міг ніяк забити в першому таймі. Та зі стартом другої тридцятип’ятихвилинки номінальні гості повели у рахунку. Чонка розігнав атаку три в два, віддав направо на Ребрика, який увійшов у штрафну, на замасі прибрав захисника і пробив з семи метрів у ближній кут та м’яч від стійки покотився вздовж воріт, куди набіг Чонка і добив у сітку – 0:1.
 
Ковтун зіграв у стінку з Чонкою і пробив з 19 метрів, але не точно. На 49-й хвилині після пасу від Ребрика Ковтун вийшов на одного воротаря і пробив повз нього, м’яч котився в сторону воріт та Мешко добив для вірності – 0:2.
 
За три хвилини після довгої передачі на лівий край Безик вибіг на перехват, але Чедрик випередив його і майже від кутового прапорця поцілив у пусту рамку – 0:3.
 
В останню п’ятихвилинку севлюшці, завдяки свіжим гравцям та ювелірним передачам Чонки, довели рахунок до непристойного. На 66-й хвилині Ломага чудовим пасом вивів Чонку один в один, Юрій віддав лівіше на Ребрика, який забивав вже у пусті ворота – 0:4.
 
Ще одне рандеву з Безиком реалізував у гол Котляр, після пасу від Чонки – 0:5.
 
Крапку в матчі поставив Ковня, який отримав гольову передачу після слаломного проходу Чонки через весь центр захисту – 0:6.
 
Виноградівська команда на мажорній ноті завершила груповий етап, виборовши перше місце. Поляна залишилась на останньому місці і їде додому готуватись до кубкових матчів.
 
 
Арбітр – Юрій Бобаль
Асистенти – Ілля Вовчанський, Мирослав Горгош
Делегат матчу – Йосип Шитєв
 
смт Середнє, глядачів 100
 
ФК «Поляна» - ФК «Севлюш» 0:6
 
Голи: Чонка, 39, Мешко, 49, Чедрик, 52, Ребрик, 66, Котляр, 68, Ковня. 69.
 
Поляна: Михайло Безик, Віктор Мондик, Іван Русин, Іван Головнич, Василь Лакатош, Василь Мішко, Іван Маркулинець (Юрій Островка, 66), Віталій Грабар, Іван Станкович (Вадим Фізер, 54), Мирослав Реслер, Василь Мигович (Олександр Бродський, 40).
Тренер – Василь Ропонич.
 
Севлюш: Віталій Гринишин (Юрій Славік, 36), Андрій Ломага, Артур Вайда (Віктор Ганчич, 61), Дмитро Жуков (Роман Орос, 62), Віктор Микуляк, Віталій Чийпеш, Юрій Мешко, Василь Ковтун (Богдан Котляр, 55), Юрій Чонка, Денис Ребрик, Михайло Чедрик (Борис Ковня, 58).
Тренер – Іван Білак.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1852 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 191 2 »
19 Artur84  
0
ОГО, поки був відсутній на Україні, які тут киплять баталії!
На всі 100 погоджуюся із вболівальником  Rusyn, велика проблема Свалявського футболу у відсутності системності в його розвитку, який починається від дитячого футболу! Нещодавно їздив із товаришем в Угорщину, де возили  його малого в Академію футбольну, так там дитячий футбол на 1 місті! Все для діток, від полів до інвентарю! Малі навіть не думають, що можуть прийти на тренування чи гру, а їх форма буде грязна! В принципі усі хто у футболі розумієся це і так знає! А у Свалявському районі реально все на стільки запущено, що треба розгрібати і розгрібати! Тут всі коментатори десь праві, хто в меншій мірі, хто в більшій! Але, як кажуть - "риба гниє із голови" у нас немає нормального менеджменту, тобто голови Федерації, віршіне він вроді є, але його, як того "сусліка" - ніхто не баачить! ВВ інших районах з року в ріш шось робиться для розвитку футболу: поля, роздівалки, проводяться турніри, а на Свалявщині все навпаки - з кожним роком опускаємося в прірву, з такими темпами скоро доженемо Міжгірський район по "розвитку футболу". Лише одно дійсно радує - це дитячий футбольна школа "Сузір'я", яка при вміолому підході вже сьогодні дає свої плоди! Шкода лише, що доросла команда Сузір'я не хоче рости.
На жаль, при нинішньому керівнику Федерації Свалявського футболу, розвитку не буде, тільки деградація!

18 Rusyn  
0
Хочеся прокоментувати всі ці коменти, але для чого*? як не крути, всі знають лиш пиз.діти, в всіх з нас є свої інтереси, більшість вообще не знає, яка іхня роль у футболі, всі думають за себе, тому і такий в нас футбол у Сваляві - безперспективний. Все потрібно починати з нуля і все починається з юнацького футболу , лише потрібно толкових людей, щоб вони перетворили юних талантів в хороших гравців, хоча б рівня Чемпіонату області.
В тому і проблема, що вихідців із юнацького футболу не помічають, не заінтересовують і ще виликих мінус, що більшість робить візу і уйоб.є на чехи).... Не шукайте виноватих... це нічого не дасть... Краще подумайте, як можна футбол змінити в кращу сторону в нашому районі.
респект Олександру Шовшу (а може юнаки з Сузіря, будуть всіх бомбити, як бомбив свалявський Авангард).....

17 мікі  
0
З днем совецкої армії В днр будеш поздравляти, сепар ти хреновий, ще і жидоаське поганяло взяв. А на щот юношів, які там пів сезона відіграли, то абсолютно не показник. Так шо йди ліпше аршуй кромплянку строєнську, бо нигда поле не готове до футболу

16 Бродцький  
0
А юношів із Поляни тоже набрали із кабаків там тоже малі із Стройна у другому крузі із 10 ігор 8 перемог так што хлопці з Днем Армії МІКІ ВАНЯ АРТУР ІОСІФ .

15 Ваня  
0
Хлопці!! Ви реально говорите, чи прикалуєтеся??? Стройноє це команда дворова, хто там був і грав проти них то знає:)). Якоє се спасеніє????Се утопленіє:)) Залізли в одно місце президенту і він вийняв їх та і сам уже узнав з часом як ся з Стройном Вашим усрав. Ідіть собі помали на кочкарник і неганьбіть ФК Поляну!!А Севлюш то не радість а біда, бо забити єден лим гол Стройному в першому таймі то біда, задумайтеся.

14 Іосиф - Бродцькому  
0
Єгерь йди в ліс, бо у футболі ся не розуміеш! Дати мож і 53 іграка, а не 17, але толку з того видко шо мало! Де прогрес повіш мені? його немає і не може бути, бо просто бігати і лобду пинати по кромпляному полі то одно, а реально прогресувати, показувати гру то друге! А Сроєнська Поляна в прошлому році 1, максимум 2 гри заргала і пів тайма з Минайом, який дурака валяв і всьо! тупа біганина із перепуженими очами! Шось я не знаю якихось великих строєнчаків - спасатєлів Свалявського та Полянського футбола, коли Поляна була в лідерах, за Авангард вообще не говорю! Хіба назвеш адрес де в Стройні ся родив Реплюк, Робі, Береш, Куделко, Павлич, Горський, Ковтун, Головнич - дальше мож продовжувати? Чи Ти Егерь думаш, шо Чубірка і Попович то 17 іграків? То шо Ви там зобрали зараз купу пацанів і програли всім із різницьов 1-10, то ти називаш спасенієм Свалявського футболу? Просто казка 17 спартанців - строєнчаків!

13 мікі  
0
То шо ви там в Стройні лускаєте по ногах і називаєте футболом, то реально називається регбі селянське! А 17 чоловік то не масовка, А просто гостина. І коло Дрогобецького крутитеся строєнчаки, бо пару гривень вам все підкине.

12 Іосиф - Бродцькому  
0
Бродцький, а за шо подякувати Стройному? За то шо футбол у Сваляві здох? Но, дякуєме строєнчаки вам за то, шо у сваляві здох футбол, тепер будеме знати ко убив футбол Свалявський!

11 егерь  
0
Хлопці пишете херню одно село в районі де займаються футболом у 2016 р двома составами грали на район . 17 гравців дали у Поляну і все давали в Авангарт так што подякуйте хлопцям .

10 егерь  
0
Бродський молодчина

1-10 11-19
الاسم *:
Email *:
كود *: