Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" наздогнав і обігнав (ФОТО)
19:48
"Севлюш" наздогнав і обігнав (ФОТО)
Постійно наздоганяючи по ходу поєдинку виноградівці перед фінішом зуміли вирвати перемогу.

Стартові склади фіналістів були практично без змін, у порівнянні з іграми на попередній стадії. Лише у Севлюша замість травмованого Лободи вийшов Вагін, для якого це був дебютний поєдинок у складі сіро-салатових.

Севлюш без розвідки з перших хвилин пішов вперед та тривалий час не міг серйозно потурбувати Ізайа. А перший удар у грі завдав Іван Микуличичнський на 4-ій хвилині з штрафного, але трохи вище. Та вже за хвилину рахівська команда виходить вперед: Юрій Лаб’як віддає вперед на Яремчука, який справа з 18 метрів стріляє точно в дальню дев’ятку – 0:1.

Такий хід подій мало хто очікував, але від цього гра ставала дедалі цікавішою. Севлюшці вперше зуміли пробити в сторону воріт суперника лише на 21-ій хвилині, після подачі зі штрафного Куделко головою пробив над воротами. Однак через три хвилини Василь вже сам виконував стандарт в 20 метрах від воріт і потужним ударом влучає у дальню дев’ятку – 1:1.

Проходить всього п’ять хвилин і Карпати знову ошелешують суперника черговим голом – перечинський півзахисник Лаб’як після серії відскоків біля чужої штрафної влучає точно під поперечку з 17 метрів – 1:2.

Підопічні Варги продовжували нарощувати свою перевагу у контролі м’яча  і шукати підходи до воріт через ешелоновану оборону. На 30-ій хвилині Варваринець пробиває з 22 метрів, біля стійки. На 36-ій хвилині Чедрик отримує передачу на правому фланзі і миттєво вривається у чужу штрафну, де на замаху прибирає Вішована, який у підкаті вже корпусом чіпляє нападника, тож Козик вказує на одинадцять метрів. Сам постраждалий і реалізував пенальті – 2:2.

На 41-ій хвилині Віщак змістився з лівого флангу в центр у гостро пробивав з 18 метрів, але над воротами.

У другому таймі команди продовжували діяти прагматично і ефективно, реалізовуючи чи не кожну свою нагоду. На 54-ій хвилині Чедрик вивів Варваринця на одного воротаря та Ізай своєчасно вийшов з воріт і завадив «Чижику» завдати точного удару. На 59-ій хвилині Мешка вивели на ворота з правого краю та з гострого кута Юрій не зміг переграти голкіпера. На 61-ій хвилині Річард Шольц, який з’явився десятьма хвилинам раніше на полі, отримав м’яч у штрафній і відчувши слабку опіку пробив з розвороту з 10 метрів, круглий від стійки залітає у сітку – 2:3.

Та вже через дві хвилини інший мукачівський гравець забиває у протилежні ворота. Варваринець з близько 30 метрів красивим ударом відправляє м’яч у дальню дев’ятку, чим не лише підриває вболівальників з сидінь, а й навіть змушує одного з них на радощах вибігти на поле (юний мукачівський суперфан «Акула» не стримував емоцій).

Така перестрілка від фіналістів не могла не радувати місцеву публіку, які очікували гольового продовження. На 71-ій хвилині правий захисник Смокоровський наважився на дальній удар і струсонув стійку воріт Рахова. Найбільш реальну нагоду ще раз вийти вперед карпатівці мали на 79-ій хвилині та удар зі штрафного з 20 метрів від Івана Микуличинського пішов вище цілі.

Команда Панасюка всіма силами стримувала суперника і коли вже здавалось, що серії післяматчевих пенальті не уникнути, виноградівці реалізували свій єдиний момент наприкінці матчу. Мешко вивіреною передачею знайшов у карній зоні Чедрика, який ударом головою у протихід воротарю забиває переможний, а вірніше золотий м’яч, цього поєдинку.   

Цей фінал подарував безліч емоцій обом вболівальницьким торсидам – від розпачу до радості. Після гри обидві команди заслужили стоячі овації за показану гру та боротьбу до кінця. Мабуть ніхто не очікував такого опору з боку рахівських Карпат, які були дуже близькими до історичного успіху. Та все ж задовольнились сріблом, яке є не менш важливим здобутком для них.

Виноградівська команда здобуває другий титул в сезоні і в очікуванні повернення ще однієї легенди клубу (кращого гравця Другої ліги України минулого сезону) готується до продовження боротьби за головним трофеєм сезону.

У ході нагородження оргкомітет змагань нагородив кращих гравців фіналу – Михайла Чедрика та Івана Микуличинського. 


Статистика

Удари

13 - 7

У рамку
6 - 4

Кутові
3 - 1


ФК «Севлюш» (Виноградів) – СК «Карпати» (Рахів) 4:3

Голи: Куделко, 24, Чедрик, 36 (пен.), 86, Варваринець, 63 – Яремчук, 5, Лаб’як, 29, Шольц, 61. 

Севлюш: Василь Козар - Роберт Смокоровський (Олександр Логойда, 75), Роман Петречко, Василь Куделко, Василь Ковтун - Євген Русин (Михайло Чутора, 80), Ігор Вагін, Юрій Віщак (Юрій Мешко, 55), Михайло Реплюк (Артур Дорі, 89), Володимир Варваринець, Михайло Чедрик.
Запасні: Олексій Кондратюк, Борис Штефан, Максим Лютнянський, Даніель Баник.
Тренер – Василь Варга

Карпати: Андрій Ізай - Юрій Шемота (Микола Козурак, 67), Микола Романюк, Богдан Тимочук, Микола Вішован (Василь Титор, 73), Василь Мачек - Юрій Микуличинський, Іван Микуличинський Юрій Лаб’як – Андрій Мерцин, Юрій Яремчук (Річард Шольц, 50).
Запасні: Костянтин Гуцул, Владислав Василенко.
Тренер – Андрій Панасюк.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 889 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: