Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Севлюш не встояв у Мукачеві (ФОТО)
22:25
Севлюш не встояв у Мукачеві (ФОТО)
Виноградівці забивши першими, у другому таймі дістали два гола у відповідь.

Виноградівці забивши першими, у другому таймі дістали два гола у відповідь.

Обидві команди у попередньому турі здобули розгромні перемоги з великим рахунком, тож у цьому матчі від них чекали такої ж гольової феєрії. Гравці почали без розкачки, і вже на другій хвилині, після подачі з корнера, Гей на ближній стійці продовжив подачу далі, а Варваринець пробив головою. М’яч пройшов трохи вище перекладини.

Одразу ж севлюшці теж створили декілька гольових можливостей. Мудра виконав передачу у штрафну з свого лівого флангу, Ковня відкинув партнеру і Ляхович з розвороту пробив з 10 метрів, але вище воріт. Згодом сам Мирослав завершував атаку ударом з 18 метрів, але Дядюк забрав круглого.

Чергова активність біля воріт мукачівців знову прийшла з лівого краю, звідки Мудра закинув шкіряного за комірець захисникам, Чонка випередив воротаря, який вискочив на перехват, та переправити м’яч вже у пусті ворота йому завадили захисники, які заблокували потенційно гольовий удар.

Команда Сільваші до перерви запам’яталась лише ударом Гогерчака після подачі з кута поля, який відбив Козар, та пострілом Нурієва, який пройшов біля стійки. Гості ж на завершальних хвилинах зуміли провести гол у роздягальню. Після розіграшу кутового, Мудра виконав подачу у штрафну, де м’яч відскочив до Чізмара, якому ніхто не заважав пробити з п’яти метрів.

Після виходу на другий тайм, очевидно, що розмова з тренером пішла на користь мукачівцям. Вже на 51-й хвилині вони зуміли зрівняти рахунок у грі. Гей через центральну зону вивів Нурієва на побачення із голкіпером і Анатолій не промахнувся.

Юрій Чонка, який дебютував у складі Севлюша у цьому сезоні, рідко брав на себе гру і взагалі нічим не вирізнявся з-поміж партнерів. Відмінну нагоду не використав Микола Ляхович, який пробивав з 12 метрів та Дядюк зіграв вище всяких похвал. На 75-й хвилині Панюта сильно пробив із-за меж штрафної та м’яч лише чиркнув перекладину і вилетів за межі поля.

В атаці у відповідь Жуков сфолив на Нурієві за п’ять метрів від карної зони, за що Сімку призначив стандарт. Після удару Шведюка, круглий зачепив когось із гравців, тим самим дезорієнтувавши голкіпера, і залетів у сітку воріт Севлюша. Закріпити переможний результат міг Рацин, який був виведений на ударну позицію та пробив повз ворота. Трохи згодом вже сам Дмитро віддав на Нурієва, та і той не зміг реалізувати вихід на ворота.

Організувати фінальний штурм гравцям Севлюша вже, мабуть, не вистачило сил. Єдиний момент до завершення матчу не використав Чонка, удар якого з 22 метрів, з невеликим рикошетом, перевів на кутовий Дядюк.

Підопічні Білака не зуміли здобути очки у Мукачеві. ДЮФК ж продовжують свою переможну ходу і наближаються до верхів турнірної таблиці.


Арбітр – Андрій Сімку
Асистенти – Золтан Кота, Саболч Алмаші
Делегат матчу – Михайло Митровський

м. Мукачево, стадіон Спартак
Глядачів 150

ДЮФК Мукачево – ФК «Севлюш» 2:1

Голи: Нурієв, 51, Шведюк, 76 - Чізмар, 44.

Мукачево: Володимир Дядюк, Руслан Гогерчак, Юрій Костак, Віталій Трачук, Валентин Великий, Олексій-Павло Шведюк, Олександр Бако, Володимир Варваринець, Віктор Гей, Андрій Сироватко, Анатолій Нурієв.
Запасні: Юрій Андрушко, Віктор Пилип, Артур Ковач, Василь Росул, Дмитро Рацин, Іван Варваринець.
Тренер – Золтан Сільваші.

Севлюш: Василь Козар, Андрій Ломага, Юрій Чонка, Іван Чізмар, Борис Ковня, Мирослав Мудра, Себастіан Шопота, Роман Гобона, Юрій Мешко, Олександр Міца, Микола Ляхович.
Запасні: Віталій Гринишин, Едуард Кочіш, Владислав Панюта, Євген Андрух, Олександр Логойда, Віталій Чейпеш, Дмитро Жуков.
Тренер – Білак І.

Попередження: Бако, 59 – Ломага, 11.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1303 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: