Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" перемагає в Іршаві (ФОТО)
20:21
"Севлюш" перемагає в Іршаві (ФОТО)
Виноградівці переривають ще одну серію без перемог на іршавському стадіоні.

Виконуючий обов’язки тренера севлюшців Володимир Талабірчук випустив у старті такий самий склад, як і в першому матчі. Натомість господарі знову вийшли на гру з вкрай обмеженою обоймою гравців, з позитиву варто відзначити повернення Бандуровича, через якого в більшій мірі будується гра в середині поля.

Та саме гості більш впевнено розпочали поєдинок і у своїй першій акцентованій атаці зуміли забити. Чедрик виконав націлену передачу справа, а Реплюк замкнув – 0:1.

Надалі гра перейшла у в’язку боротьбу у середині поля, де одні не могли, а інші вже не хотіли. Видовищності відверто бракувало, у порівнянні з першим матчем. У Бужори попереду намагались чіплятись за м’ячі Сінкін та Мирослав Ломага, однак пробити по воротам їм не давали можливості. Лише на 35-ій хвилині виник перший гострий момент біля воріт Козара, коли після кутового Бандурович пробив головою, але повз рамку. На 42-ій хвилині той таки Бандурович пробив з 19 метрів, але не точно.

На 43-ій хвилині ушкодження зазнав Лобода і змушений був просити заміну. Перед перервою Русин якісно навісив у центр штрафної, де Чедрик ударом головою намагався перекинути воротаря, але трохи не влучив.   

У другому таймі у господарів єдиними хто ніс загрозу воротам суперника продовжував бути Бандурович. На 50-ій хвилині Іван завдав дальнього потужного пострілу, Козар відбиває. На 56-ій хвилині виноградівці доволі легко подвоюють рахунок у грі, коли Мешко отримав м’яч у чужій штрафній, технічно розібрався із захисником і покотив під воротарем – 0:2.  

Незабаром гості могли забити ще, коли після подачі з правого флангу шкіряний влучає у стійку, але на добивання ніхто не встиг. Впродовж поєдинку було помітно, що насувається буря і на 67-ій хвилині арбітр матчу Назар Дьордь вирішив призупинити гру, через шквальний вітер. Одразу ж розпочалася сильна злива, через яку заповнений стадіон враз обмілів. Залишилось лише кілька найбільш відданих вболівальників обох команд, які підтримували своїх до кінця.

Через чотири хвилини гра відновилась вже під акомпонемент дощу. Бужора намагалась провести бодай гол престижу і трохи активніше йшла вперед. Та наблизитись до воріт не виходило, тож Бандурович продовжував бомбардувати ударами здалеку. На 77-ій хвилині після його удару кіпер парирує, та добивання його партнерів з близької відстані виявилось не точним. За хвилину ще один удар Івана не дістався цілі.

Севлюш здобуває ще одну перемогу над принциповим  суперником і з загальним рахунком 8:2 виходить до фіналу, де вони зіграють з рахівськими Карпатами. 


Удари
5 - 7

У рамку
1 - 4

Кутові
3 - 0


ФК "Бужора" Іршава - ФК "Севлюш" Виноградів 0:2

Голи: Реплюк, 4, Мешко, 56.

Севлюш: Василь Козар - Роберт Смокоровський (Олександр Логойда, 54), Роман Петречко, Василь Куделко, Василь Ковтун - Євген Русин, Яромир Лобода (Михайло Чутора, 42), Юрій Віщак (Юрій Мешко, 46), Михайло Реплюк, Володимир Варваринець (Артур Дорі, 74)  - Михайло Чедрик.
В.о. тренера – Володимир Талабірчук.

Бужора: Василь Русин - Петро Кляп, Роман Мідянчик, Андрій Ломага, Василь Росул – Іван Бандурович, Михайло Міговк, Юрій Яцкулинець, Ерік Івашко, Юрій Сінкін - Мирослав Ломага. 
Тренер – Іван Білак.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 620 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: