Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" переграє дубівські "Карпати" (ФОТО, ВІДЕО)
18:18
"Севлюш" переграє дубівські "Карпати" (ФОТО, ВІДЕО)
Підопічні Івана Білака забили в кожному з таймів по два гола.

Перша півфінальна зустріч проходила за цілком прогнозованим сценарієм. Команді з Тячівщини важко було протистояти такому грізному супернику. Виноградівці в розміреному темпі будували свої численні позиційні атаки. Відразу кинулось в око відсутність у центрі поля севлюшців Вашкеби та Чонки, яких замінили новачки Реплюк та Бандурович.
 
Першим пристрілювався Реплюк зі штрафного, але трохи вище. На 9-й хвилині Чедрик вдало зіграв на добиванні і відкрив лік голам у цьому матчі – 0:1.
 
Трохи згодом Чедрик вибігав на одного воротаря, але затягнув з ударом і врізався у Гарастея. В активі Карпат лише два дальні удари від Мокана, які на цей раз не дістались цілі. На 29-й хвилині Реплюк розігнав атаку, віддав на право на Ломагу, який прострілив, а Ребрик з декількох метрів замкнув – 0:2.
 
У другому таймі Севлюш помітно додав, сприяв цьому і сильний вітер, за яким вони почали грати. Бандурович пробивав зі штрафного, але м’яч пройшов біля стійки. Чедрик відкинув під удар Ковтуну, який пробив з 12 метрів, Гарастей рятує свої ворота. На 43-й хвилині Мешко з лівого краю відпасував на Ребрика, який в один дотик пробив з 12 метрів – 0:3.
 
За п’ять хвилин Магей не по правилам зупинив Ковтуна у своїй штрафній. Пенальті впевнено реалізував Ребрик, тим самим оформивши хет-рик – 0:4.
 
За мить після прострілу від Реплюка Ребрик з чотирьох метрів не зміг переграти воротаря. Далі Реплюк пробивав з 17 метрів, але повз ворота. Чедрик ще раз виходив сам на сам та Гарастей забрав м’яч. Удар Ковтуна з 14 метрів, після скидки Бандуровича, полетів вище. Чедрик пробивав з 18 метрів, але воротар на місці.
 
За хвилину до фінального свистка дубівчани створили найбільш реальну нагоду для голу. Дикун вирвався на побачення з Гринишиним, але пробив не точно.
 
Тож Севлюш здобуває заслужену перемогу, повністю перегравши свого суперника. Для Карпат дістатися цієї стадії змагань вже є неабияким досягненням.
 
 
Арбітр – Назарій Дьордь
Асистенти – Ян Рогач, Денис Дудаш
4-й арбітр – Олександр Бодня
Делегат матчу – Іван Кувік
 
смт Середнє, штучне поле, глядачів 200
 
ФК «Карпати» Дубове – ФК «Севлюш» Виноградів 0:4
 
Голи: Чедрик, 9, Ребрик, 29, 43, 48 (пен.).
 
Карпати: Володимир Гарастей, Михайло Куцин, Михайло Магей, Михайло Мокан, Микола Приймак (Петро Теслович, 60), Ян Змикало, Олександр Макарусь, Дмитро Мороз, Богдан Ільков (Василь Томишин, 19), Євген Дикун, Роман Дьолог.
Тренер – Сергій Цубера.
 
Севлюш: Віталій Гринишин, Віктор Микуляк, Андрій Ломага, Дмитро Жуков, Іван Бандурович, Михайло Реплюк, Артур Вайда, Юрій Мешко (Борис Ковня, 50), Василь Ковтун, Михайло Чедрик, Денис Ребрик (Роман Орос, 53).
Запасні: Юрій Славік, Віталій Чейпеш.
Тренер – Іван Білак.
 
Попередження: Томишин, 47.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1483 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: