Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Стрибок на перше через "Ужгород" (ФОТО, ВІДЕО)
18:20
Стрибок на перше через "Ужгород" (ФОТО, ВІДЕО)
Виноградівська команда втретє у цьому році перемагає клуб з обласного центру.

Стрибок на перше через
Тренер Ужгорода не міг розраховувати на своїх основних центральних захисників Чумака і Буксара, через дискваліфікацію, тому їх місце зайняли наддосвідчені Роберт Товт та Олександр Септа. Всі інші позиції залишились без змін. Після тривалої перерви повернувся на колись рідний стадіон Олександр Грицкевич.
 
На старті зустрічі Ковтун виконав подачу зліва, Чедрик замикав головою, однак пробив над воротами. Небезпечно пробивав Реплюк з 22 метрів, але Трофіл з другої спроби зафіксував. Виноградівці володіли відчутною перевагою у контролі з постійним просуванням вперед, проте крім декількох стандартів нічого гострого у них не виходило до середини першого тайму. Ужгородці зустрічали суперника лише на своїй половині поля, створюючи велику щільність на підступах до своєї штрафної.
 
На 24-ій хвилині Ковтун знову робить подачу зі свого флангу, а Чедрик, який залишився без опіки на п’ятачку, легко переправляє м’яч у ворота – 1:0.
 
Під завершення третьої десятихвилинки подачу з штрафного від Дурана на дальній стійці намагався замкнути Грицкевич, однак йому не вистачило зовсім трохи. На 34-ій хвилині вже послідувала подача з кутового та Роберт Товт пробив головою повз дальній кут.
 
За дві хвилини Чедрик виступив асистентом, простріливши зліва, а Пуканич переправив м’яч у ворота, однак лайнсмен фіксує положення поза грою. Гості не забарились із відповіддю: Грицкевич чудовим пасом вивів Дудаша віч-на-віч з воротарем та Михайло не влучив у правий кут.
 
На 43-ій хвилині Кольцун здійснив перехоплення після вкидання Трофіла, в ході цього контрвипаду Оржеховський вивів Пуканича на одного воротаря, але переграти останнього він не зміг. На останній хвилині тайму Чедрик прострілив зліва, Кольцун пробив з 7 метрів, однак по центру і кіпер забирає.
 
Другий тайм був не надто видовищним, команди активно переміщались між двома штрафними майданчиками. Господарі досить швидко зуміли подвоїти рахунок. Високий пресинг севлюшців призвів до перехоплення на лівому краї Чедриком, далі Реплюк розрізною передачею вивів Оржеховського до воріт, Павло прострілив на Кольцуна, якому не склало труднощів переправити круглого у пусті ворота – 2:0.
 
Впродовж другої половини гри ужгородці лише одного разу були близькими до голу, коли Дудаш бив з лівого краю метрів з 13, але вище цілі.
 
На 78-ій хвилині Роберт Товт зірвав вихід Чедрика на одного воротаря, за що отримав червону картку. Одразу виноградівці провели контрвипад - Ковтун зліва віддав у центр на Пуканича, який на замаху убрав суперника і пробив з 16 метрів та Трофіл парирує цей постріл.
 
Вже в доданий до основного час Мудра після довгої передачі вийшов на ударну позицію, але з 14 метрів не зміг переграти голкіпера. Команда Слюсара заробляє чергові три пункти і вперше виходить на перше місце у турнірній таблиці.
 
 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти - Савко В., Біро І.
Делегат – Наскалов В.Б.
 
ФК «Севлюш» Виноградів – ФК «Ужгород» 2:0
 
Голи: Чедрик, 24, Кольцун, 58
 
Севлюш: Василь Козар, Василь Ковтун, Микола Гібалюк, Андріан Бабич (Віталій Чейпеш, 65) Павло Оржеховський, Василь Вашкеба, Юрій Чонка, Михайло Реплюк (Мирослав Мудра, 88), Андріан Пуканич, Пилип Кольцун (Олексій Остафійчук, 84), Михайло Чедрик (Денис Ребрик, 84).
Запасні: Василь Русин, Василь Манжос, Артур Продан, Василь Василинець.
Тренер – Валентин Слюсар.
 
Ужгород: Станіслав Трофіл, Василь Бонтей, Олександр Септа (Іван Ільчук, 63), Роберт Товт, Іван Ковач (Василь Боднар, 74) Андрій Лазар, Микита Гальчак (Руслан Куртанич, 46), Володимир Дуран (Павло Кривка, 63), Михайло Дудаш, Сергій Машталір, Олександр Грицкевич (Антон Предчук, 84).
Запасні: Андрій Іонін, Роман Білінський, Михайло Стегура.
Тренер – Мирослав Баб’як.
 
Попередження: Вашкеба, Чедрик – Ковач, Кривка.
 
Вилучення: Товт, 78.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1279 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: