Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" переграє вдома "Вільхівці"
18:09
"Севлюш" переграє вдома "Вільхівці"
У домашньому поєдинку виноградівці здобувають розгромну перемогу над тячівською командою.

Кадрові проблеми в захисті севлюшців змусили вдатися до чергових перестановок із змінами позицій деяких ігроків. Так місце у центрі захисту зайняв Чутора, а Лобода змінив правий на лівий фланг захисту. Справа у свою чергу вийшов Логойда. Серед відсутніх основних гравців були Смокоровський, Ковтун та Варваринець. Та і без них виноградівці вирішили долю цього поєдинку ще в першому таймі.

 

На старті підопічні Варги загострювали гру біля воріт Гуметова з різних позицій. На 13-ій хвилині швидка триходівка з правого флангу завершилась голом: Чонка віддав з флангу у штрафну на Русина, той продовжив на Реплюка, який головою пробиває у дальній кут - 1:0.

 

Проходить всього якихось п'ять хвилин і господарі подвоюють рахунок - Русин середнім пасом знаходить справа Логойду, який головою в дотик віддає на хід Чедрику, який реалізовує вихід один в один з воротарем - 2:0.

 

Перевага Севлюша була досить таки відчутною і вони не збирались зупинятися на досягнутому. Зі штрафного з 26 метрів під поперечку поцілив Куделко, воротар потягнув. На 37-ій хвилині Чедрик оформив дубль, коли увірвався у карну зону правим краєм і пробив кіпера з гострого кута - 3:0.

 

До перерви форвард Севлюша міг забити втретє, але після пасу Віщака пробив з 12 метрів над воротами.

 

Другий тайм не був багатим на події, адже всі розуміли, що гру було зроблено у першій половині гри. Вільхівці мали хорошу нагоду відіграти один м'яч в середині тайму, однак удар Мадяра з 12 метрів виявився не точним. Більш ймовірну нагоду забити не використав Мешко після асисту Петречка, Юрій з семи метрів влучив у голкіпера.

 

Виноградівська команда прогнозовано не має проблем з Вільхівцями і здобуває впевнену перемогу. Однак новини з іншого стадіону невтішні для них, адже саме їх екс-гравець приносить перемогу Хусту, за яким тепер ведуть погоню севлюшці.

 

 

ФК "Севлюш" - ФК "Вільхівці" 3:0

Голи: Реплюк, 13, Чедрик, 17, 38.

 

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 652 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: