Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Севлюш переграє великобийганців
23:41
Севлюш переграє великобийганців
У черговому турі вищої ліги обласної першості виноградівський «Севлюш» зіграв проти одного з лідерів чемпіонату – Великій Бийгані.

Севлюш переграє великобийганців Матч на полі суперника пройшов із повною перевагою підопічних Івана Білака і приніс їм заслужену перемогу.
Щоправда, не все так складалося з початку поєдинку. Господарі зуміли забити швидкий гол. Після навісної передачі від Дениса Пахомова головою замкнув передачу Іштван Гейці. Та берегівчани вели в рахунку лише до 37 хвилини, коли Борис Ковня забитим голом відновив рівновагу на полі.
Зате картина гри на полі кардинально змінилася після перерви. Виноградівці вправно комбінували, гостро атакували, не залишаючи жодних шансів для господарів. На вістрі атак найчастіше опинялися джокери «Севлюша» Юрій Чонка і Томаш Ребрик, які обидва відзначилися голами.
Найцікавішим моментом у цій грі , на мій погляд, був третій гол нашої команди ,- розповів тренер виноградівської команди Іван Білак.- Я й сам немало пограв у футболі, але такого досі не бачив. Мудра скинув м’яч у воротарський п’ятачок, Томі Ребрик м’яко приймає його на груди і сходу розстрілює ворота. Шедевральний гол!
Після красивої перемоги у В.Бийгані головна виноградівська команда вийшла на другу позицію у турнірній таблиці чемпіонату.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 919 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: