Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" реабілітується після поразки в Ужгороді
08:09
"Севлюш" реабілітується після поразки в Ужгороді
У матчі 23-го туру Вищої ліги Закарпаття, ФК «Севлюш» здолав ФК «Дийдо» з рахунком 2:0

Якою б прикрою не була для виноградівців поразка тиждень тому від ужгородської команди, втрата очок у наступних турах для «Севлюша» означала б повну капітуляцію у цьогорічній боротьбі за чемпіонство. Перша сходинка, здавалося б не так далеко. Всього за 2 очка. Але сподіватися виноградівцям на омріяне золото варто лише за умови максимальної кількості очок у матчах що залишилися. І от, першими після ужгородців стала команда «Дийдо». Потужний колектив Іштвана Гіді теж не бажав поступатися, розраховуючи на 4-ту сходинку у турнірній таблиці. Та у домашніх стінах з перших хвилин на полі домінували саме виноградівці.

Вже на 2-ій хвилині господарі притиснули суперника біля власних воріт. Перші нагоди були доволі гострими. Відкривати рахунок ще на початку міг Шопота, який підключившись до атаки пробив з дальньої відстані у ствір воріт. Та кіпер удар нейтралізує. Хвилиною потому, виноградівці проривались вже праворуч. Та після навісу з правого флангу і удару головою Ребрика, м'яч знову опинився у руках воротаря. Далі футболісти «Дийдо» упродовж усього першого тайму майже не покидали своєї частини поля. А одинокі рейди до чужої карної площі Чобо Кеменя не увінчались успіхом та бодай гостротою.

У свою чергу регулярно, але ще й надто квапливо, пробивали по воротах господарі. Та удари Ребрика, Розмана, Чонки були занадто неточними та несильними. Не розкрив свого потенціалу і Пуканич. Досвідчений гравець тільки раз відзначився небезпечним ударом по воротах на 35-ій хвилині. Під час виконання стандарту з 20-ти метрів Адріан поцілив точнісінько у дальню від кіпера 9-ку. Та воротар, немов магнітом до м'яча дотягнувся, чим врятував команду від здавалося вірного голу.

Словом, у першому таймі команди голів не забивали. Натомість, у другій 45-хвилинці гра дещо вирівнялася. Територіальна перевага, якою виноградівці володіли у першому таймі нівелювалася непоганими атакуючими маневрами гравців «Дийдо». Та перші хвилини і у гостей бракувало ідей для завершення атакуючих дій. Все ж повести у рахунку вдалося саме господарям. Під час швидкісної контратаки одразу кілька гравців увірвалося до карної площі гостей. Розман володіючи м'ячем вирішив не пробивати зі зручної позиції, а віддав м'яч на хід партнеру ліворуч. Ребрик не підвів, у дотик відправивши м'яч у ствір воріт. 1:0.

Далі виноградівці трохи осіли на своїй частині поля, за що мало не поплатилися. На 64-ій хвилині гри гості мало не зрівняли рахунок. Одинокий на вістрі Чобо Кемень отримавши пас з глибини, вийшов на побачення з кіпером. Форвард «Дийдо» забити не зумів, завдяки грамотним діям кіпера «Севлюша», той у падінні прибрав м'яч до рук.
Вже кілька хвилин потому господарі знову атакували. Один з футболістів, намагаючись підібратися упритул до воріт суперника, був повалений на землю необережною грою у відборі захисників «Дийдо». У підсумку – пенальті. Реалізувати стандарт взявся автор першого голу у матчі, Ребрик. Денис пробив точно у правий кут, 2:0.

Далі команди хоч і не скидали обертів, та все ж атаки особливої гостроти не несли. Тож у підсумку рахунок залишився незмінним, 2:0. Виноградівці беруть максимум очок цього разу, при цьому очікуючи на «осічку» прямих конкурентів з «Ужгорода».
 

Арбітр – Назар Дьордь
Асистенти арбітра – Олександр Бодня, ЕмілГоловей
4-ий арбітр – Богдан Павлюкович
Делегат – Василь Попович

ФК «Севлюш» - ФК «Дийдо» 2:0

Голи: Ребрик 54, 71 (з пен.)

ФК «Севлюш» (Виноградів): Віталій Гринишин, Ігор Ловска, Артур Вайда, Андрій Ломага, Себастіан Шопота (Дмитро Жуков 80), Адріан Пуканич, Василь Вашкеба, Юрій Чонка, Олександр Розман, Денис Ребрик (Борис Ковня 75), Олексій Остафійчук (Юрій Мешко, 73).
Запасні: Микола Ляхович, Роман Гобона, Василь Марушка
Тренер - Іван Білак.

ФК «Дийдо»: Юрій Славік, Роланд Антал, Юрій Береш, Юрій Кохан, Віталій Загіев, Ференц Барта, Габор Кемень, Норберт Попович (Роланд Качов 82), Дмитро Чубірка (Михайло Куцкір 62), Роберт Давід, Чобо Кемень.
Запасні: Іштван Шош
Тренер - Іштван Гіді.

Попередження: Шопота, Ребрик, Розман, Жуков – Попович, Кемень Г.;
Мартін ТУРКАЛО
Фоторепортаж дивіться на офіційній сторінці ФК "Севлюш".
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1421 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: