Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" розбирається з Новим Давидковом (ФОТО)
00:54
"Севлюш" розбирається з Новим Давидковом (ФОТО)
Команда Івана Білака лише в останні двадцять хвилин зуміла здобути потрібний результат.

Виноградівська команда в чвертьфінальному поєдинку змушена була обходитись без півзахисників Бандуровича та Реплюка, тоді як Нове Давидково грало без Когутича. Принциповим це протистояння було для іншого гравця центру Севлюша – Василя Ковтуна, який грав проти своєї рідної команди.
 
Сама гра проходила у не швидкому темпі, Севлюш одразу прибрав ініціативу, але серйозно турбувати Горчака їм не вдавалось. Мешко прострілював з флангу, та Ребрик з 8 метрів пробив повз ворота. На 21-й хвилині Луця із штрафного з лівого краю поцілив під перекладину, воротар зумів перевести на кутовий. Декілька разів пробував загострювати гру справа Ковня, в одному з епізодів Борис виконував простріл та м’яч рикошетом від захисників попрямував у ворота, та Горчак зіграв надійно.
 
З 25-ї хвилини Ф. Медвідя довгий час не могли вибратись на чужу половину поля, та на відпочинок вони пішли за прийнятного рахунку.
 
У другому таймі малюнок гри не змінився: підопічні Білака насідали на чужі ворота. Чонка пробивав зі штрафного з 22 метрів, але вище. Ребрик пробив з 14 метрів, воротар відбив, однак м’яч попрямував у ворота і Горчак з другої спроби виніс м’яч, Чедрик намагався добити та у боротьбі із захисником не зміг завдати акцентованого удару.
 
Коли до закінчення гри залишалось двадцять хвилин виноградівці заробили право на кутовий. Хоча перед цим було зіткнення Горчака із Ребриком, коли воротар не зміг зафіксувати м’яч, і Кампов вибив круглого куди подалі. Новодавидківці очікували, що суперник поверне їм м’яч та Севлюш вирішив розігрувати стандарт. Чедрик з кутового закрутив у ворота під перекладину – 0:1.
 
За п’ять хвилин Ковня запустив лівим флангом Чедрика, який прострілив на Ребрика і Денис б’є точно – 0:2.
Глядачі змогли побачити братське протистояння, коли на полі у Ф.Медвідя вийшов Михайло Ковтун – брат гравця Севлюша. Михайло Чедрик не реалізував вихід сам на сам, Горчак відбив удар форварда. На 64-й хвилині вже Ковня прострілив, а Ребрик оформив дубль у цьому матчі – 0:3.
 
Виноградівці зуміли дотиснути мукачівську команду, хоча довий час мали проблеми з проходження оборонних редутів суперника. Ф.Медвідя не змогло витримати тиск всі сімдесят хвилин та все ж змусило понервувати севлюшців.
 
 
Арбітр - Мирослав Гала
Асистенти – Василь Готько, Маряна Сухан
Делегат матчу – Йосип Шитєв
 
смт Середнє, штучне поле, глядачів 150
 
ФК «Ф.Медвідя» Нове Давидково – ФК «Севлюш» Виноградів» 0:3
 
Голи: Чедрик, 50, Ребрик, 55, 64.
 
Ф,Медвідя: Олександр Горчак, Олександр Олексик, Сергій Кампов, Михайло Орос, Євген Є. Качур (Михайло Ковтун, 54), Владислав Човрій (Сергій Медвідь, 65), Юрій Стець, Олександр Балаж, Микола Татинець, Едуард Варга, Василь Луця.
Запасні: Михайло Балаж, Євген І. Качур.
Тренер – Євген І. Качур.
 
Севлюш: Віталій Гринишин (Юрій Славік, 36), Андрій Ломага, Артур Вайда, Віктор Микуляк, Віталій Чейпеш (Дмитро Жуков, 64), Василь Ковтун, Юрій Мешко (Богдан Котляр, 58), Борис Ковня, Юрій Чонка, Денис Ребрик, Михайло Чедрик (Роман Орос, 65).
Тренер – Іван Білак.
 
Попередження: Татинець, 34, Балаж, 53, Медвідь, 69 – Вайда, 13.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1769 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: