Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" розгромно переграє довжанців (ФОТО, ВІДЕО)
07:27
"Севлюш" розгромно переграє довжанців (ФОТО, ВІДЕО)
Підопічні Івана Білака досить легко розібрались з командою із Довгого.

Севлюшці з самого початку прибрали м’яч до своїх ніг і повністю контролювали хід зустрічі. Вони подовгу розігрували свої комбінації на чужій половині поля, часто закінчуючи їх ударами. Чонка на 9-ій хвилині потужно пробив з 24 метрів, воротар у стрибку переводить на кутовий.

На 12-ій хвилині Ребрик виконав прострільну передачу з правого краю, а захисник довжанців Якуб зрізав у свої ворота – 1:0.

Гості завдали першого удару на 16-ій хвилині зі штрафного з 25 метрів, але вище воріт. Досить часто можна було спостерігати всіх польових гравців на половині поля Боржави. Небезпечно пробивали Чонка, Пуканич, але над поперечкою. На 28-ій хвилині Пуканич вивів Чонку на одного голкіпера і Юрій перекидує Погайду – 2:0.

За дві хвилини виноградівці провели і третій гол. Остафійчук віддав на хід Ломазі на правому фланзі, звідки він подав у штрафну, де Ребрик забиває головою з близької відстані - 3:0.

В останні п’ять хвилин Пуканич пробивав вже по пустим воротам та захисник заблокував його удар. В одній з рідких атак Ганчич зіграв на підборі і цілив по воротам з 17 метрів, але мимо.

Вже в додатковий час Чонка запустив у прорив Ребрика, який вийшов на побачення з воротарем, і віддав Мешку, який забив вже у пусті ворота – 4:0.

Другий тайм також проходив за абсолютної переваги підопічних Білака. На 53-ій хвилині Чонка пробивав зльоту з 18 метрів, але влучив у хрестовину воріт. Ловска, після пасу Пуканича гостро пробивав з 15 метрів та Погайда рятує свої ворота. Далі Чонка пробивав на техніку з лінії штрафної, голкіпер забирає. Пуканич добряче приклався з 15 метрів, але за довжанців зіграла стійка. За дві хвилини Мешко бив з 12 метрів, але поперечка.

На 83-ій хвилині господарі спорудили контратаку, в ході якої вийшли чотири в три, Чонка віддав з лівого краю на Ляховича на протилежний і Микола забиває у пустий кут воріт – 5:0.

За п’ять хвилини до фінального свистка Севлюш проводить шостий гол. Пуканич подав з кута поля, а Ковня головою пробиває під перекладину – 6:0.

Відмінні нагоди відзначитися ще мали Ловска, Ковня та Пуканич двічі, але воротар більше не бажав пропускати. Чергова перемога підопічних Білака, яка залишає їм шанси на перше місце.
 

ФК «Севлюш» Виноградів - ФК «Боржава» Довге 6:0

Голи: Якуб, 12 (автогол), Чонка, 28, Ребрик, 30, Мешко, 45, Ляхович, 83, Ковня, 85.
 
Севлюш: Віталій Гринишин, Андрій Ломага, Василь Вашкеба, Денис Ребрик, Ігор Ловска, Артур Вайда, Андріан Пуканич, Юрій Чонка, Олексій Остафійчук, Юрій Мешко, Віталій Чейпеш.
Запасні: Василь Козар, Борис Ковня, Ерік Віщак, Микола Ляхович, Роман Гобона, Себастіан Шопота, Олександр Розман, Дмитро Жуков.
Тренер – Іван Білак.

Боржава: Михайло Погайда, Іван Штефко, Михайло Сурмач, Іван Фулей, Юрій Кузьма, Віктор Ганчич, Віктор Ловга, Михайло Батрин, Юрій Каганаець, Михайло Якуб. Мирослав Шандра.  
Запасні: Василь Урста, Олександр Печунка, Іван Бурч, Ярослав Батрин, Василь Кертис.
Тренер – Василь Фірка. 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1229 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: