Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" розправляється з юніорами МФА (ФОТО)
14:08
"Севлюш" розправляється з юніорами МФА (ФОТО)
Виноградівці легко і невимушено дістаються півфіналу Зимової першості Закарпаття.

Мукачівці вчора зіграли календарну гру Еліт ліги ДЮФЛ України і мінімально поступились УФК-Карпати на виїзді, тож у цій грі наставник господарів поля проводив ротацію складу. 

Звітний поєдинок проходив, можна сказати, на одні ворота. Севлюш весь час проводив різні комбінаційні атаки і цілком міг розраховувати на більшу кількість голів.

На 3-ій хвилині Чедрик своїм ударом потряс поперечку. Через хвилину після прострілу справа Реплюк не зміг підлаштуватися, щоб замкнути з трьох метрів. 

Два з трьох голів севлюшці забили після заготовленого розіграшу кутового, коли більшість гравців стають перед лінією воріт, а гравець, який подає, закручує м’яч у рамку воріт. У випадку з першим голом Варваринець закрутив з кута поля, а Чедрик на ближній стійці прикрив корпусом шлях шкіряному у ворота – 0:1.

На 28-ій хвилині Варваринець віддав проникаючу передачу на Чедрика, який вийшов один в один і збільшив перевагу Севлюша – 0:2.

У другому таймі Чедрик ще двічі випробовував на міцність каркас воріт суперника. На 79-ій хвилині Мешко подав кутовий, м’яч застряг у воротарському майданчику і виноградівці заштовхали його у ворота – 0:3.

Це був єдиний матч чвертьфінальної стадії, де не виникало навіть натяку на інтригу. Тотальна перевага команди Гібалюка вилилась лише у три голи. 

Тож після цього матчу стали відомі всі півфіналісти Зимової першості – Медея, МФА, Терново та Севлюш. Хто з ким зіграє - стане відомо за кілька днів.  


МФА «Мункач» U-17 (Мукачево) – ФК «Севлюш» (Виноградів) – 0:3

Голи: Варваринець, 17, Чедрик, 28, 79. 

Севлюш: Василь Козар - Борис Штефан (Василь Ковтун, 62), Василь Куделко, Іван Жаренко (Микола Ількович, 46), Роберт Смокоровський (Олексій Остафійчук, 72) - Роман Петречко (Даніель Баник, 72), Яромир Лобода (Михайло Чутора, 62), Євген Русин (Юрій Мешко, 46), Володимир Варваринець (Юрій Віщак, 46), Михайло Реплюк (Юрій Мірошниченко, 77) - Михайло Чедрик.
Запасні: Олексій Кондратюк.
Тренер - Микола Гібалюк.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 558 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: