Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" у півфіналі перемагає середнянців (ФОТО)
18:46
"Севлюш" у півфіналі перемагає середнянців (ФОТО)
У першому півфіналі Зимової першості долю матчу вирішив єдиний точний постріл виноградівця.

Тренери обох команд на цю гру виставили в атаці двох нападників та на результативність цієї гри це не вплинуло. З самого початку поєдинку гравці доволі щільно діяли в центрі поля. Лише після стартової ознайомчої десятихвилинки почали виникати напівмоменти. Так на 13-ій хвилині Оржеховський підключився вперед і пробив з 30 метрів, але не точно. За п’ять хвилин Реплюк подав у штрафну з правого флангу, де Чонка у падінні пробив по воротам, але Кучінка забрав не сильний удар.
 
Ще гостріше було після швидкого розіграшу ауту, Чедрик відкинув під удар Чонці, який добряче піймав м’яч та шкіряний пройшов зовсім поруч із лівою дев’яткою. На 31-ій хвилині Чедрик віддав на Ребрика у штрафну, Денис сильно б’є з гострого кута та Кучінка відбиває.
 
За декілька хвилин Оржеховський вибив м’яч прямо на Качура та в нього вийшов не сильний удар з 15 метрів і голкіпер забрав. На 35-ій хвилині стався вирішальний момент у матчі, коли Ковтун отримав м’яч в центральній зоні перед штрафною і без перешкод пробив з 26 метрів точно у правий кут – 1:0.
 
Незадовго до завершення першого тайму виник спірний епізод у штрафній гостей, коли Ребрик скинув Чедрику і той випереджав захисника та Куделко потягнув форварда за шию, не давши йому наздогнати м’яч, який виходив за межі поля. Та арбітр дав продовжити гру.
 
У середнянців практично нічого не виходило попереду, всі довгі передачі були легкою здобиччю для досвідчених центральних захисників севлюшців Гібалюка та Оржеховського.
 
Та після перерви господарі подарували супернику чудову нагоду забити. Трачук виконав довгу передачу вперед, Козар на виході махнув ногою мимо м’яча і перед Шольцем були пусті ворота та Роланд замешкався з ударом і його накрили захисники.
 
На 61-ій хвилині Чонка виконав штрафний у своєму стилі, крученим ударом, та м’яч пройшов над дальньою дев’яткою. Далі Вашкеба здійснив відбір на чужій половині і одразу пробив з 20 метрів, Кучінка зловив. Згодом Чонка зі стандарту знайшов у карній зоні Ребрика, той прийняв і пробив з розвороту з 7 метрів, воротар парирує.
 
Свіжий Лукіяник змістився з лівого краю в центр і пробив та м’яч зрізався і пішов правіше на Качура, який підправляв у ворота та Козар зіграв надійно. На 79-ій хвилині Ребрик відібрав на лівому краї і віддав на Чедрика, той асистує Чонці, який б’є з 19 метрів, але над воротами. В останні хвилини підопічні Слюсара двічі вибігали у перспективні контратаки та завершального удару завдати не вдалося.
 
Натомість середнянці під кінець почали «грузити» м’яч вперед, що було малоефективним.
 
Севлюш здобуває мінімальну перемогу, порадувавши багаточисельну місцеву публіку, і йде готуватися до фінального двобою. Середнянцям не вдалось вдруге поспіль звести матч внічию, у нападі поки нікому замінити Нурієва, який покинув команду.
 
 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Михайло Лялюк, Вадим Рубей
Делегат матчу – Василь Попович
 
ФК «Севлюш» - ФК «Серелнє» 1:0
 
Голи: Ковтун, 35.
 
Севлюш: Василь Козар, Андрій Ломага, Микола Гібалюк, Павло Оржеховський, Андріан Бабич, Юрій Чонка, Василь Вашкеба, Василь Ковтун, Михайло Реплюк, Михайло Чедрик, Денис Ребрик (Василь Василинець,84).
Запасні: Віталій Гринишин, Артур Продан, Микола Ляхович.
Тренер – Валентин Слюсар.
 
Середнє: Павло Кучінка, Мирон Гулович (Олексій Франчук,71), Василь Куделко, Сергій Кундрик, Станіслав Котьо, Віталій Медведєв (Євген Лукіяник,64) Віталій Трачук (Мирослав Бундаш, 82), Олександр Бако, Річард Шольц, Іван Качур, Матвій Бобаль (Дмитро Рацин,60).
Запасні: Михайло Костюк.
Тренер – Василь Варга.
 
Попередження: Василинець - Шольц, Бобаль.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1271 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
На жаль Бобаль - це не гравець ФК "Середнє"... "Понтів" - багато, а толку -мало...

الاسم *:
Email *:
كود *: