Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Севлюш вдома громить середнянців (ВІДЕО)
23:30
Севлюш вдома громить середнянців (ВІДЕО)
У принциповому протистоянні підопічні Білака переграли гостей з Ужгородщини.

Севлюш вдома громить середнянців (ВІДЕО) У складі господарів дебютував екс-гравець Дийдо Розман, у Середнього на полі зявились двоє новачків – Іван Ковач, який також перейшов з Дийдо та Денис Чокнадій, останньою командою якого був Воловець.

Підопічні Дьордя з самого початку діяли високо зустрічали суперника і тримали у напрузі оборону виноградівців. Загалом перша половина тайму проходила без значних загострень з перевагою господарів у володінні м’ячем. Глядачам мала б подобатися динамічна гра обох команд.

На 20-ій хвилині Розман, після пасу Вашкеби, пробив з 12 метрів та воротар забрав удар по центру. Та вже за п’ять хвилин Ребрик виводить Розмана на ворота, нападник втікає від Дрозда і реалізовує вихід один в один – 1:0.

Лише на 30-ій хвилині гості змогли влучити у рамку, коли Соскида пробив з 12 метрів, Гринишин відбив. В наступній атаці Лендєл гостро підкручував у дальній кут з лівого краю, але мимо.

Севлюш вміло комбінував на чужій половині поля час від часу турбуючи Мучичку. На 40-ій хвилині Чонка віддав чудову передачу на хід Ребрику і Денис в один дотик намагався прокинути повз воротаря, який вибіг на перехват та Мучичка зумів дістати шкіряного.

На початку другої половини гри команди обмінялись ударами - пристрілювались Ковач та Вашкеба. На 51-ій хвилині після подачі зі стандарту від Ковача Жаренко не зміг завдати акцентованого удару з восьми метрів.

Виноградівці могли подвоювати рахунок на 58-ій хвилині, коли Чонка розігнав швидку атаку, віддав лівіше на Розмана, який увійшов у штрафну та пробив у сітку із зовнішнього боку. За десять хвилин Міца зі своєї половини поля віддав на Ребрика, який у супроводі захисника пробиває з розвороту з 20 метрів точно у дальній кут – 2:0. Воротар проспав цей удар, за що його одразу ж замінили.

Середнє загострювало ситуацію біля чужих воріт за допомогою стандартів, але захист севлюшців діяв надійно.
На 84-ій хвилині Міца перехопив м’яч на своїй половині поля і відразу кинув у прорив Чонку, який на швидкості втік від Гуловича і Дрозда і вийшовши сам на сам пробив повз Костюка – 3:0.

Вже під завершення поєдинку господарі провели четвертий м’яч. Остафійчук навісив у штрафну, Гулович виніс, але прямо на Міцу, який пробив з 18 метрів і м’яч рикошетом від Шукаля потрапив у сітку воріт.

Севлюш здобуває заслужену перемогу і продовжує лідирувати у чемпонаті. Середнянці переривають свою вдалу серію.
 

Арбітр – Іваг Грубінка
Асистенти – Вадим Готько, Крістіан Ліб
Делегат матчу – Георгій Жбора
 
ФК «Севлюш» Виноградів - ФК «Середнє» 4:0

Голи: Розман, 25, Ребрик, 67, Чонка, 84, Міца, 90.

Севлюш: Віталій Гринишин, Олександр Міца, Себастіан Шопота, Артур Вайда, Андрій Ломага, Василь Вашкеба, Юрій Чонка, Віталій Чейпеш (Дмитро Жуков, 86), Денис Ребрик(Олексій Остафійчук, 80), Юрій Мешко (Борис Ковня, 57), Олександр Розман (Ерік Віщак, 73).
Запасні: Василь Марушка, Богдан Котляр, Микола Ляхович.
Тренер – Іван Білак.
 
Середнє: Євген Мучичка (Михайло Костюк, 71), Денис Чокнадій (Андрій Лазар, 46), Юрій Дрозд, Іван Ковач (Павло Могіш, 88), Мирон Гулович, Василь Беца, Юрій Шукаль, Анатолій Нурієв, Сергій Лендєл (Олександр Назаренко, 65), Іван Жаренко (Олександр Пахомов, 75), Руслан Соскида (Михайло Стегура, 46).
Запасні: Крістіан Сегедій.
Тренер – Вадим Дьордь.


 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1560 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: