Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" вибиває "Витязь" (ФОТО)
21:52
"Севлюш" вибиває "Витязь" (ФОТО)
Виноградівська команда здобула розгромну перемогу над суперником з Концгазо.

Севлюш не став відкладати справу у довгий ящик і вже до кінця першої десятихвилинки відкрив рахунок. Чонка пробивав з штрафного з 22 метрів, м’яч пройшов біля стійки. Ковтун віддав справа на Чонку, який ефектно пробив сходу з 13 метрів – 1:0.
 
Ковтун цілив під стійку з 17 метрів, але мимо. На 13-й хвилині Вайда виконав прострільну передачу з лівого флангу і Ребрик грає на випередження на ближній стійці і переправляє круглого у сітку воріт – 2:0.
 
Едуард Готра чи не в першій атаці пробив з 20 метрів, але трохи правіше дев’ятки. На 18-й хвилині Чонка зі своєї половини поля віддав довгу передачу на хід Чедрику, який вийшов сам на сам і забив третій гол команди – 3:0.
 
Витязь оборонявся чи не всією командою та це їм не допомогло. Ребрик вивів Ковтуна один в один та Цветков зіграв надійно і відбив. На 28-й хвилині Чедрик прострілив справа і Ребрик п’яткою оформлює дубль – 4:0.
 
Бандурович подав зліва, Чедрик підправив у ворота та Лович вибив м’яч подалі. Ще один навіс з флангу і Ребрик на дальній стійці замикав та воротар впіймав. За такої гри було легко спрогнозувати переможця вже після першого тайму.
 
На початку другої половини гри підопічним Пінковського вдалося забити в першій ж атаці. Повхан на правому фланзі відкинув Федаку, який подав у штрафну, а Готра виявився найспритнішим, випередивши захисників, і пробив повз воротаря – 4:1.
 
Севлюшці продовжували контролювати хід зустрічі. Реплюк віддав на Ребрика, але удар з 10 метрів пройшов вище. Концгазівець Кампов пробивав з 15 метрів, але заслабо і воротар легко забирає.
 
Бандурович з 20 метрів поробив над воротами. Котляр асистував Мешку та Юрій з десяти метрів не зміг переграти воротаря. Друга спроба Мешка, після пасу від Ковтуна, з 18 метрів була не точною, м’яч пройшов біля дев’ятки.
 
Підопічні Івана Білака здобули доволі легку перемогу, вирішивши долю матчу ще в першому таймі. У Витязя був відсутній головний голеадор В’ячеслав Ковтан, але мабуть і він не допоміг би їм у грі з таким сильним суперником.
 
 
Арбітр – Назарій Дьордь
Асистенти – Ян Рогач, Олександр Бодня
Делегат матчу – Віктор Шварц
 
смт Середнє, глядачів 100
 
ФК «Витязь» Концгазо – ФК «Севлюш» Виноградів 1:4
 
Голи: Готра, 36 – Чонка, 9, Ребрик, 13, 28, Чедрик, 18.
 
Витязь: Юрій Цветков, Микола Федак (Владислав Михайловський, 61), Вадим Селещук, Богдан Будз, Володимир Лович (Юрій Бойкул, 36), Василь Коваль (Олександр Ревта, 7), Андріан Горянк, Віталій Пребуш (Юрій Лаб’як, 68) , Владислав Бухарієв, Сергій Повхан (Михайло Кампов, 45), Едуард Готра (Владислав Дуран, 57).
Запасні: Андрій Ваш.
Тренер – В’ячеслав Пінковський.
 
Севлюш: Віталій Гринишин (Юрій Славік, 36), Віктор Микуляк, Андрій Ломага, Артур Вайда, Віталій Чейпеш (Дмитро Жуков, 40), Іван Бандурович (Борис Ковня, 66), Юрій Чонка, Василь Ковтун (Роман Орос, 56), Михайло Чедрик (Юрій Мешко, 36), Денис Ребрик (Богдан Котляр, 44), Михайло Реплюк.
Запасні: Віктор Ганчич.
Тренер – Іван Білак.
 
Попередження: Чейпеш, 33.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1285 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: