Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Севлюш вилітає, але дає бій (ФОТО)
18:45
Севлюш вилітає, але дає бій (ФОТО)
Виноградівці маючи відчутну перевагу не зуміли дотиснути столичних гостей.

Виноградівці маючи відчутну перевагу не зуміли дотиснути столичних гостей.

Здавалось, що після результату першого матчу, гра у Виноградові буде менш інтригуючою, із мінімальною перемогою однієї з команд. А швидкий гол гостей ще більше наштовхував на цю думку. Затяжна атака закінчилася передачею з правого краю штрафної в центр, де Скунзяку ніхто не заважав обробити м’яч і прицільно пробити. Та господарі не опускали руки і продовжували гнути свою лінію.

Севлюш більш-менш упевнено оборонявся і намагався швидко виходити в контратаки. Одна з таких завершилась фолом на лівому фланзі. Віталій Чийпеш прицільним ударом зі стандарту зрівнює рахунок.

Зелено-червоним не вдавалося вести гру, як в попередньому матчі. Серед серйозних моментів у їх виконанні, у першому таймі, можна хіба що згадати високу передачу Бундаша на Смокоровського, який набігав на дальню стійку, але той в падінні пробив вище.

Команда Білака продовжувала давити і очікувати помилки оборони суперника. Так на 28-ій хвилині на довгу передачу від Міци відгукнувся Мудра, який випередив двох захисників і перекинув через голкіпера, який чесно кажучи, мав виходити на перехват і бути першим на м’ячі.

Кінцівка першої половини зустрічі також була за господарями. Гострий простріл зліва на дальній стійці намагався замикати Ковня, але трішки не дотягнувся. Слідом за цим пішла подача з кута поля, після чого першим на підборі грає Чийпеш і потужно стріляє з 20 метрів. Та м’яч влучає у перекладину і вискакує у поле, де вже Костюк забирає його.

Після перерви майже нічого не змінилося. Севлюш виглядав краще, періодично створюючи моменти. Ужгордці вкрай рідко доводили свої атаки до удару. Вони, до слова, частенько допускали помилки у центрі поля, які при певному збігу обставин повинні були завершуватися голом.

Так в середині другого тайму виноградівці змарнували ще декілька нагод для голу. Постріл із-за меж штрафної Костюк відбиває перед собою, Ковня був першим на добиванні та з убивчої позиції б’є вище воріт. Ще за мить подачу з кута поля в падінні ногою замикав Шопота, але теж над перекладиною. Гості йшли вперед лише після запальної активності Томи. Так Юрій вибігав з правого краю на воротаря, але покотив паралельно Віщаку, удар якого прийняв на себе захисник. Ще одного разу Тома виступав асистентом вже для Скунзяка, який після пасу Юрія обійшов захисника і намагаючись переграти ще й голкіпера втратив круглого.

В останню десятихвилинку севлюшці ще раз засмутили голкіпера гостей, на цей раз Лютянського. Чедрик отримавши передачу в штрафну, одразу ж пробив. Мирослав здавалось дотягувався до м’яча, та круглий по зрадницьки підскочив перед ним і залетів у сітку.

Ейфорія на стадіоні в цей момент зашкалювала, але довести гру до позитивного для себе результату господарі не зуміли. Бойовий дух команди Білака вартий заслуги. Ужгород в свою чергу показав невнятний футбол і з скрипом проходить до наступного раунду змагань.


Арбітри: Гала М.
Асистенти: Готько А., Гога О.
Делегат: Попович В.М.

Стадіон Виноградів. Глядачів 300.

ФК «Севлюш» (Виноградів) – ФК «Ужгород» 3:1

Голи: Чийпеш, 16, Мудра, 28, Чедрик, 82 – Скунзяк, 8.

Севлюш: Василь Козар, Олександр Міца, Дмитро Жуков, Андрій Ломага, Віталій Чийпеш, Юрій Мешко, Борис Ковня, Іван Чізмар, Себастіан Шопота, Олексій Остафійчук, Мирослав Мудра.
На заміну виходили: Євген Андрух, Роман Гобона, Михайло Батрин, Михайло Чедрик.
Тренер – Іван Білак.

Ужгород: Михайло Костюк, Станіслав Котьо, Віктор Чумак, Василь Куделко, Василь Горський, Роберт Смокоровський, Валентин Слюсар, Сергій Кундрик, Мирослав Бундаш, Юрій Тома, Іван Скунзяк.
На заміну виходили: Мирослав Лютнянський, Михайло Трухан, Олександр Ковчар, Юрій Віщак, Мирон Гулович, Ігор Вагін.
Тренер – Михайло Іваниця.

Попередження: Мудра, Батрин – Тома, Віщак.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1080 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: