Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" Виноградів впевнено переграє ДЮФК "Мукачево" (ФОТО)
13:23
"Севлюш" Виноградів впевнено переграє ДЮФК "Мукачево" (ФОТО)
У поєдинку на виноградівському стадіоні "Юність" господарі ще в першому таймі забезпечили собі комфортну перевагу.

Зі стартовим свистком команди активно помчали в атаку: перший момент виник у мукачівців. На простріл з правого флангу відгукнувся Віталій Трачук, проте удар з 5-ти метрів вийшов не надто точним.
 
Гостро відповіли й господарі. Але так само, на завершальній стадії атаки бракувало точності. Виноградівці провели стрімку атаку, яка завершувалась ударом з позиції лівого інсайда. Голу вболівальники так і не побачили, хоч і припіднялися з власних сидінь.

А через кілька хвилин виноградівці мали ще один гострий момент. Після виконання кутового футболіст "Севлюша" був першим на підбиранні і відразу ж пробив - знову не точно.

Через кілька хвилин могли забивати вже гості. Удар з лету з кількох метрів і м’яч влучає у сітку. Щоправда із зовнішнього боку.

Гра проходила на зустрічних курсах. Моменти регулярно створювали обидві команди, обмінюючись небезпечними атаками, які майже завжди завершувались ударами по воротах.

Після навісу з правого флангу міг розписатись у воротах мукачівців Денис Ребрик. Та не пощастило.
А от Юрію Чонці пощастило. Щоправда, він на цей гол напрацював. Зрештою, як і вся команда "Севлюша". Верхова передача з лівого флангу знайшла вільного Чонку, який спокійно прийняв м’яч, кілька секунд подумав що з ним робити (оборонці Мукачева дали таку можливість) та низом відправив курглого повз воротаря - 1:0.

Завершення тайму було повністю за господарями. Вони інтенсивно насідали на ворота мукачівців, здійснювали швидкі комбінації, які не завжди встигали нівелювати оборонці. За 5 хвилин до завершення першої половини виноградівці забили вдруге. Злагоджені командні дії в атаці успішно завершив Денис Ребрик - 2:0. 

А от уже через 4 хвилини мукачівці пропустили і третій м’яч. Розпочинав атаку Юрій Чонка, який до слова, проводив більшість атак своєї команди і постійно тримав у напрузі оборонців. Пас на вільного Юрія Мешка, який з лівого флангу чудово влучив у ближню дев'ятку. 3:0 - божевільний гол, який змусив виноградівську публіку шаленіти.

Тайм другий, здавалося, буде менш видовищним. Виноградівці заспокояться, почнуть утримувати перевагу в рахунку, і спокійно доведуть матч до впевненої перемоги. Але ні виноградівці, ні мукачівці заспокоюватися не бажали. Гості всіма силами намагалися надолужити втрачене у першому таймі, а виноградівці, за рахунок підтримки 12-го гравця куражився, та міг кілька разів ловити мукачівців на контратаці.

У середині другого тайму Чонка вийшов на побачення з кіпером, обіграв його але не влучив у рамку. На захист Юрія, варто зазначити, що кут був таки гострим і влучити було досить складно.

Відразу через кілька хвилин мукачівці один м'яч змогли відквитати. Володимир Варваринець, опинившись сам на сам з голкіпером, технічно перекинув останнього.

Після голу виноградівці були змушені вкотре забивати. Ще один вихід змарнували футболісти "Севлюша". Цього разу Мирослав Мудра не зумів влучити у ворота. Вийшовши на оперативний простір, нападник на швидкості промчав мимо кіпера, але, гострий кут знову не вдалося покорити виноградівцям. 

Опісля, мукачівці мали декілька шансів наблизитись впритул до опонента. Вони тиснули на суперника, але численними шансами не скористалися Анатолій Нурієв, Олександр Бако, Володимир Варваринець та Дмитро Рацин. Кожного разу вони були близькі до голу, але на завершальній фазі атаки завжди не вистачало холоднокровності. 

Гра йшла, прямо таки, без центру поля, на зустрічних курсах. Команди легко наближалися до воріт, але, що цікаво, забити не судилося жодній з команд.

У підсумку, важлива перемогу для виноградівців над принципом суперником у турнірній таблиці.
 

Стадіон "Юність" Виноградів. 850 глядачів

Арбітр - Михайло Митровський-молодший (Ужгород)
Асистенти - Томаш Бабич, Мирослав Гергош
4-й арбітр - Ілля Вовчанський
Делегат - Іван Староста
 
"Севлюш" Виноградів - ДЮФК "Мукачево" 3:1

Голи: Чонка 28, Ребрик 41, Мешко 45 - Варваринець 65.
 
"Севлюш": Віталій Гринишин, Олександр Міца, Себастіан Шопота, Борис Ковня, Юрій Мешко, Юрій Чонка, Роман Гобона, Андрій Ломага, Віталій Чейпеш, Денис Ребрик, Мирослав Мудра
На заміні: Василь Козар, Дмитро Жуков, Владислав Панюта, Олександр Логойда, Василь Вашкеба, Артур Вайда, Микола Ляхович, Євген Андрух
Тренер: Іван Білак

"Мукачево": Володимир Дядюк, Руслан Гогерчак, Юрій Костак, Віталій Трачук, Іван Веждел, Дмитро Рацин, Олександр Бако, Михайло Трухан, Віктор Пилип, Володимир Варваринець, Анатолій Нурієв
На заміні: Золтан Сільваші-молодший, Дмитро Антошин, Василь Росул, Іван Данканич, Василь Мочан, Роман Титик
Тренер: Золтан Сільваші
Олександр Курта
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1245 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: