Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" завойовує "зимове" золото (ФОТО)
17:38
"Севлюш" завойовує "зимове" золото (ФОТО)
У фінальному поєдинку виноградівці впевнено переграли тячівську команду.

До фінального матчу обидві команди підійшли у всеозброєнні. У виноградівців повернувся у стрій і відразу в основу Логойда, а Смокоровський перемістився у центр поля. У Тернова була лише одна зміна, у порівнянні з півфіналом, повернувся у старт Токар.

Перші хвилини пройшли у розвідці, хоча салатово-сірі потроху встановлювали контроль над грою. І змогли забити вже на 12-й хвилині після доволі спірного епізоду – лайнсмен підняв прапорець фіксуючи положення поза грою в нападника Севлюша, а Ковтун вискочив із глибини, підхопив м’яч і помчав забивати, тоді як гравці Тернова на мить зупинились, очікуючи свистка арбітра.

Севлюшці нарощували тиск на ворота суперника і вже за десять хвилин подвоїли свою перевагу: Реплюк прострілив зліва, а Чедрик в дотик замкнув – 2:0.

Підопічні Гібалюка ще до перерви могли встановлювати розгромний рахунок та Реплюк відклав це завдання на другу половину гри, двічі пробивши з дуже вигідних позицій повз ворота. Терново загострювало гру біля чужих воріт лише після стандартів, але до ударів в рамку не доходило.

У другому таймі Севлюш продовжував домінувати і час від часу змушувати вступати у гру Пахомова. На 63-ій хвилині Віщак пробивав з 15 метрів, але вище. За декілька хвилин Віщак асистує Чедрику, який оформлює дубль у цій грі – 3:0. 

На 77-ій хвилині Лобода розрізав оборону суперника знайшовши вільного Чутору, який чи не першим своїм дотиком після виходу на заміну забиває четвертий гол – 4:0.

Відразу після цього тячівці створили два перспективні моменти: Повхан вийшов до воріт з лівого краю і пробив з 8 метрів, Козар відбив, Лембак добивав з 14 метрів, але вище воріт. За хвилину Повхан пробивав з 19 метрів, воротар забрав.

Та все ж основні події у матчі проходили на половині поля Тернова. Петречко пробивав з 23 метрів, кіпер зловив. На 86-ій хвилині Лобода відкотив Чедрику та Михайло б’є з 9 метрів вище. 

Спокійна і невимушена перемога Севлюша, який на мажорній ноті розпочинає новий сезон. Терново попри поразку отримало цінний досвід у протистоянні з потужним суперником та знатиме над чим надалі потрібно ще працювати у разі підвищення у класі.

У ході церемонії нагородження були відзначені кращі гравці у складі фіналістів: у Тернова – Юрій Пахомов, у Севлюша – Роберт Смокоровський.
 

ФК «Севлюш» (Виноградів) - ФК «Терново» 4:0

Голи: Ковтун, 12, Чедрик, 21, 66, Чутора, 77.

Севлюш: Василь Козар - Василь Ковтун (Борис Штефан 65), Василь Куделко (Юрій Мірошниченко, 80), Іван Жаренко (Микола Ількович, 65), Олександр Логойда (Роман Петречко, 70) - Роберт Смокоровський (Олексій Остафійчук, 77), Євген Русин (Михайло Чутора, 75), Володимир Варваринець (Яромир Лобода, 60), Юрій Віщак (Даніель Баник, 73), Михайло Реплюк (Юрій Мешко, 60) - Михайло Чедрик.
Запасні: Олексій Кондратюк. 
Тренер – Микола Гібалюк.

Терново: Юрій Пахомов - Валерій Бодня, Василь Горський, Михайло Цилєв (Михайло Михайльо, 57), Євген Лукіяник (Олександр Мадяр, 76) - Юрій Каганець (Михайло Свищо, 69), Роман Каптола (Дмитро Жуков, 46), Денис Токар, Анатолій Лембак (Іван Жентичко, 82), Максим Рус (Сергій Повхан, 72) - Микола Рус.
Президент – Віктор Дьолог.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 818 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: