Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Севлюш" здобуває перемогу у турнірі "Прудкий м'яч" (ФОТО, ВІДЕО)
14:49
"Севлюш" здобуває перемогу у турнірі "Прудкий м'яч" (ФОТО, ВІДЕО)
У неділю, 27 листопада, у селі Карачин, Виноградівського району пройшов футзальний турнір серед обласних команд.

У неділю, 27 листопада, у селі Карачин, Виноградівського району пройшов футзальний турнір, участь у якому взяли кращі команди області: ФК «Мункач», ФК «Сотмар», «JJ Club» (організатори змагань), ФК «Севлюш», ФК «Алекс», ФК «Велика Копаня», ФК «Локомотив», а також команди з Минаю.

Уже з самого ранку футболісти прибули на територію спортивного комплексу греко-католицького ліцею, де, власне, й розпочалась боротьба за головний приз змагань, а це, між іншим, 5000 грн за чемпіонство та 3000 грн за вихід до фіналу. Один матч тривав 40 хв (2 тайми по 20 хв). "Минай" виступав у такому складі: Владислав Хмельовський, Роберт Смокоровський, Едуард Дзьоба, Михайло Дудаш, Владислав Микуляк, Олег Допілка, Артем Бицюк, Матвій Бобаль.
 
Варто відразу відзначити чепурний вигляд спортивного залу, та й, власне, самого греко-католицького ліцею, в якому учні забезпечені всім необхідним для якісного дозвілля.
 
Система турніру передбачала одразу поєдинки на виліт. Себто на стадії 1/4 вболівальники побачили такі пари:
 
ФК «Мункач» —  ФК «Сотмар»

Мукачівська команда зазнала поразки від угорського клубу «Сотмар». У видовищному матчі результативнішими були гравці ФК «Сотмар» — 5:7.
 
«JJ Club» — ФК «Севлюш»

Футболісти Севлюша впевнено переграли організаторів турніру — 3:5.
 
ФК «Алекс» — ФК «Велика Копаня»

Мукачівська команда «Алекс» з розгромним рахунком здобула перемогу над суперником — 9:2.
 
ФК «Локомотив» — ФК «Минай»


Заключна пара чвертьфіналу звела ужгородську команду з ФК «Локомотив» з смт Королево. Минайці з впевненістю здолали свого опонента з рахунком 7:1. Щоправда, варто віддати належне й супернику: першу половину зустрічі вони зуміли залишити свої ворота на замку.
 
У півфіналах змагань вболівальники побачили цікаві та інтригуючі протистояння. ФК «Минай» так само впевнено здолав ФК «Алекс» 9:2. При чому, пристрасті били через вінця — довелось навіть завершити матч достроково через бійку, яку затіяли гравці мукачівської команди.

У іншій півфінальній парі виноградівський «Севлюш» завоював перемогу над футболістами команди «Сотмар» — 7:5.
 
Фінал

У вирішальному двобої за головний приз змагань минайці та виноградівці з перших хвилин приготували глядачів до видовищної результативної гри. «Севлюш» регулярно вбігав у швидкі контратаки, але й «Минай» не відсиджувався у захисті. Зупинити Юрія Чонку було завданням надскадним, нерідко це вдавалось робити лишень за допомогою вимушених фолів, що, зрештою, призводило до пробиття семиметрових (за правилами футзалу за 6 фолів призначається пенальті) — у першому таймі Владислав Хмельовський з ударом впорався, а от у таймі другому врятувати не зміг. У складі «Минаю» хороші нагоди не зуміг реалізувати Матвій Бобаль, однак без чергового голу з майданчика він не пішов.

Командними зусиллями минайців вдавалось вчасно відновлювати паритет. Мінімальна різниця у рахунку трималась впродовж всього поєдинку. До слова, дубль у складі виноградівців оформив Михайло Чедрик, який весь сезон відіграв за "Минай". У підсумку, 5:6 і «Минай» за крок до перемоги у турнірі «Прудкий м'яч». Тим не менш, з пустими руками команда теж не залишилась — 3000 грн у скарбниці колективу з Минаю.
 
Фоторепортаж з турніру можна переглянути на сторінці ФК "Минай" на Facebook.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1685 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: