Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" здобуває три очки в Ужгороді (ФОТО)
20:06
"Севлюш" здобуває три очки в Ужгороді (ФОТО)
Підопічні Слюсара ні на мить не дали засумніватися у своїй підсумковій перемозі.

Ужгород дебютував на головній арені міста, хоча поле після матчів ДЮФЛУ було не в найкращому стані. Зате всі вболівальники змогли комфортно розміститися на трибунах, на відміну від Автомобіліста. Щодо стартових складів то в обох командах через перебір карток пропускали гру центральні захисники: Пустовіт та Чумак. Тож у виноградівців разом із Микуляком у захисті вийшов Бандурович, у господарів пару центрбеків склали Федорів та Пінковський.
 
Та вже на перших хвилинах Севлюш організував результативну атаку: Реплюк проникаючою передачею вивів Луцю на ворота і той реалізував вихід один в один – 0:1.
 
Гості намагались встановити контроль над м’ячем і швидко виходити в атаку. Та в наступні п'ятнадцять хвилин ні одна з команд не створила якоїсь небезпеки. На 18-й хвилині ужгородці мали чудову можливість зрівняти рахунок. Після довгої передачі Бандурович не зміг дотягнутися до м’яча і Бобаль опинився перед Гринишиним і в один дотик перекидував його. Голкіпер у стрибку зміг перевести шкіряного на кутовий.
 
Після скидки від Ковтуна Чонка пробивав з 20 метрів, але вище. На 26-й хвилині Ломага виніс м’яч далеко вперед, Луця одразу рвонув випереджаючи останнього захисника Пінковського і тому нічого не залишалось як фолити до карної зони, що він і зробив. Арбітр вилучив Пінковського і призначив штрафний, удар з якого від Чонки прийняла на себе стінка. Після прострілу Бобаля Трухан та Федорів пробивали з близької відстані та севлюшці спільними зусиллями заблокували ці удари.
 
Зовсім скоро гості скористалися грою у більшості. На 30-й хвилині Чедрик отримав передачу, яку не зміг перервати центральний захисник, увійшов у штрафну, на замасі убрав Федоріва і пробив з семи метрів повз Трофіла – 0:2.
 
На 33-й хвилині арбітр вирівняв склади команд, коли Віктор Микуляк пішов у жорсткий підкат проти Володимира Дурана і побачив перед собою червоне світло. За п’ять хвилин той таки Дуран обікрав Вайду і вийшов на побачення з кіпером та Гринишин зіграв надійно і відбив удар ужгородця.
 
На початку другого тайму Ковач сильно пробив з 22 метрів, але не точно. Виноградівці продовжували вести гру, час від часу загрожуючи воротам Трофіла. Чонка вивів Луцю на одного кіпера та Василь покотив паралельно на Чедрика перед яким були пусті ворота, та Каганець зумів у підкаті перервати гольову передачу. За мить Ковтун пробивав з 13 метрів, але над воротами.
 
На 64-й хвилині Бандурович завалив Арделяна у своїй штрафній і Райда вказує на позначку. Бобаль взявся виконувати пенальті та не зміг переграти Гринишина. Добивання прийняв на себе воротар та захисники. На 73-й хвилині Луця добряче приклався зі штрафного поціливши у воротарський кут, Трофіл переводить на кутовий. У наступній атаці Ломага виконав простріл справа, воротар не втримав м’яч в руках і круглий відскочив до Ребрика, який пробив з 12 метрів, Трофіл зловив.
 
Ближче до завершення матчу ужгородці почали частіше помилятися на своїй половині поля. На 78-й хвилині Ковтун перехопив передачу Каганця біля штрафної Ужгорода, обійшов декількох суперників та воротаря і закотив у ворота – 0:3.
 
За дві хвилини Бобаль віддав не точну передачу назад, Луця вибігав на ворота та Федорів зумів нейтралізувати нападника перед штрафною. На 83-й хвилині Бобаль подав зі штрафного справа, м’яч дійшов до Арделяна та його удар з 13 метрів пішов вище.
 
Підопічні Слюсара заслужено здобувають три пункти на ужгородському Авангарді. Ужгородці не використали свої моменти і залишаються ні з чим.
 
 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Михайло Лялюк, Вадим Рубей
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
м. Ужгород, стадіон «Авангард», глядачів 250
 
ФК «Ужгород» - ФК «Севлюш» Виноградів 0:3
 
Голи: Луця, 2, Чедрик, 30, Ковтун, 78.
 
Ужгород: Станіслав Трофіл, Степан Буксар, Володимир Федорів, В’ячеслав Пінковський, Олександр Назаренко, Михайло Трухан (Іван Варваринець, 62), Юрій Каганець, Іван Ковач, Володимир Дуран (Богдан Галик, 80), Матвій Бобаль, Нуцу Арделян.
Запасні: Владислав Сидоренко, Роман Білінський.
Тренер - Іван Шанта
 
Севлюш: Віталій Гринишин, Артур Вайда, Віктор Микуляк, Іван Бандурович, Андрій Ломага, Василь Ковтун, Василь Вашкеба, Юрій Чонка (Борис Ковня, 68), Михайло Реплюк, Михайло Чедрик (Денис Ребрик 66), Василь Луця.
Запасні: Юрій Славік, Іван Чізмар.
Тренер - Валентин Слюсар
 
Попередження: Трухан, 7, Дуран, 9, Назаренко, 28, Сидоренко, 45+2, Ковач, 75 – Реплюк, 32, Вайда, 60, Чонка, 64, Ковтун, 72.
 
Вилучення: Пінковський, 26 – Микуляк, 33.
 
На 64-й хвилині Бобаль не реалізував пенальті (воротар)
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1859 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: