Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" здобуває золото турніру на честь воїнів ЗСУ 2023
10:35
"Севлюш" здобуває золото турніру на честь воїнів ЗСУ 2023
У неділю, 23 квітня, відбувся фінальний поєдинок благодійного турніру на честь воїнів ЗСУ.

Фінал турніру проходив на центральному полі середнянського стадіону. Наставник Севлюш обрав на цю гру схему з трьома захисниками, яку вже неодноразово опробовував. У Тячева також вийшли всі найсильніші за традиціною схемою гри. 

Команди доволі спокійно розпочали поєдинок без суттєвих загострень аж до епізоду на 13-їй хвилині, який викликав хвилю емоцій на трибунах. Після довгої передачі у штрафну тячівців Пахомов зіграв на виході, однак не втримав м’яч і на нього налетів Реплюк. Зіткнення гравців арбітр розцінив як порушення з боку кіпера. Спірний епізод і неоднозначний пенальті. Та Чедрик не зумів реалізувати одинадцятиметровий влучивши у поперечку. 

Команда Оржеховського створила перше загострення на 20-їй хвилині - Лозинець з правого краю штрафної пробив з 14 метрів, але повз ворота.

Далі була двохвилинна гольова активність севлюшців, яка здавалось мала відправити у нокаут суперника. На 24-їй хвилині Пуканич виконав вивірений навіс на Реплюка, який головою вразив ворота 1:0.

За дві хвилини Чедрик асистує Граючому тренеру і Адріан робить перевагу своєї команди ще більшою - 2:0.

Кращим моментом у першому таймі для тячівців був кутовий на 42-ій хвилині. Удар Мерцина головою виніс із лінії Великий. та вже по перерві вони з другої спроби втілили цей стандарт у гол. На 55-ій хвилині Дмитро Антошин подав, а Лозинець завершив головою - 2:1.

У гру повернулась інтрига, а тячівці відчули у собі сили поборотись за перемогу. І незабаром знову застосували свій козир - подачу з кутового, коли на 65-ій хвилині Чигур пробив головою, проте Севлюш врятувала стійка, після чого мяч влучив у руку захиснику виноградівців та арбітр не зафіксував порушення правил. 

На 73-ій хвилині Дроздов, який вийшов на заміну, змусив замовкнути ненадовго фанів Севлюша і пожвавити нейтральних вболівальників на трибунах. 22-річний київський легіонер (вихованець ДЮСШ-15 Київ та донецького Шахтаря) тячівців з правого флангу виконав навіс-удар, який залетів за комір Сидоренку - 2:2.

Та пораділи тячівці всього чотири хвилини, коли на авансцену знову вийшов геній Пуканича, який опинився у потрібному місці, у потрібний час і замкнув простріл від партнера - 3:2.

Найкращу можливість повернутися у гру тячівці мали на 86-ій хвилині після стандарту біля воріт сперника та Вадиму Волошинському не вдався акцентований удар з 8 метрів. Натомість виноградівці були ближчими до четвертого голу в останні хвилини, коли Яцкулинець пробив у дальню девятку та Пахомов видав супер-сейв. А добивання Чедрика було не точним.

Таким чином команда Пуканича забирає перший трофей у цьому році у клубний музей. Можна сказати, що це цілком тренерська перемога Севлюша, проте не через тактичні моменти, а саме дії на полі Адріана Миколайовича у якого 2 голи + асист. Тячів приємно здивував глядацьку аудиторію фіналу і зумів навязати боротьбу іменитому візаві. 


Удари 
8 - 10

Удари у рамку
4 - 8

Кутові
6 - 2



СК «Тячів» – ФК «Севлюш» (Виноградів) 2:3

Голи: Лозинець, 55, Дроздов, 73 - Реплюк, 25, Пуканич, 27, 77.

На 13-ій хвилині Чедрик не реалізував пенальті (стійка)

Тячів: Юрій Пахомов - Ярослав Ільков, Сергій Чигур, Андріан Бабич, Василь Манджос - Ігор Кладов (Вадим Волошинський, 80), Андрій Русин, Дмитро Антошин, Олександр Антошин (Іван Дроздов, 63), Андрій Мерцин (Сергій Кудлай, 60) - Михайло Лозинець. 

Севлюш: Владислав Сидоренко -  Руслан Гогерчак, Іван Веждел, Василь Куделко - Антон Береш (Богдан Котляр, 90), Євген Русин (Михайло Керечан, 86), Валентин Великий (Олександр Логойда, 76), Юрій Чонка, Адріан Пуканич (Сергій Яцкулинець, 72), Михайло Реплюк - Михайло Чедрик. 

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 447 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: