Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" знову перший (ФОТО, ВІДЕО)
22:19
"Севлюш" знову перший (ФОТО, ВІДЕО)
Виноградівська команда здобуває чергову перемогу і піднімається на перше місце у чемпіонаті.

У господарів на цей матч відбулись перестановки у тактичній схемі – в центрі захисту розпочали поєдинок Чейпеш та Ловска. Зі старту обидві команди намагались комбінувати з поступовим просуванням вперед. Краще це виходило у господарів, які вже на перших хвилинах створили хорошу нагоду. Мешко подав зліва, а Ребрик на дальній стійці пробивав сходу, але вище.

На 15-ій хвилині Чонка зі своєї половини поля чудовою передачею виводить Ребрика на ворота і Денис з 17 метрів цілить точно у ближній кут – 1:0.

Гості з великими труднощами підбирались до чужих воріт, а про удари годі й говорити. Севлюшці повністю володіли ситуацією на полі і будували свої атаки. Так на 27-ій хвилині Вайда пройшов лівим краєм і навісив у штрафну, де Ребрик з другої спроби заштовхує м’яч головою з двох метрів – 2:0.

В ході цієї результативної атаки кіпер ужгородців Андрушко зазнав ушкодження, тож його змінив у рамці Денис Смолига. На 33-ій хвилині Гринишин вибіг за межі штрафної, щоб вибити м’яч, у центрі поля шкіряний дістався Бундашу, якому трохи бракувало влучності, щоб закинути круглого кіперу за комірець. Та ще гостріше було через п’ять хвилин, коли Тищук навісив зліва і Бундаш пробив головою під стійку та воротар врятував свою команду. Після подачі з кутового Симчо зіграв на підборі і пробив з 15 метрів та Гринишин знову на висоті.

Кінцівка першого тайму була за Спартакусом. З середньої дистанції пробивали Симчо та Бундаш, але не точно. Господарі відповіли ударами Мешка та Остафійчука.

На початку другого тайму виноградівці часто змушені були фолом зупиняти атакуючий порив ужгородців. Так на 50-ій хвилині Бундаш пробивав з штрафного з 18 метрів, але не влучив у дальній кут. Але після цього підопічні Білака знову перевели гру на половину поля суперника. Мешко подав зліва, Ковня скинув під удар Чонці, який боковими ножицями розстрілював ворота з 10 метрів та воротар відбив, добивання Остафійчука прийшлося в стійку, але він знаходився у положенні поза грою.

Після прострілу Остафійчука справа Чонка пробив п’ятою, але заслабо і воротар забирає. На 62-ій хвилині Ломага зіграв «у стінку» з Ковнею на правому фланзі і виконав гостру навісну передачу, воротар відбиває в центр штрафної прямо на Пуканича, який забиває третій гол – 3:0.  

Більше гості не турбували Гринишина у цьому матчі, а Севлюш й надалі диктував свої умови на полі. На 81-й хвилині Чонка випередив захисника у чужій штрафній і пробивав з семи метрів, Смолига зумів відбити. Та після подачі з кута поля Шопота з 10 метрів забиває головою – 4:0.

Впевнена перемога підопічних Білака виводить їх на перше місце в турнірній таблиці.
 
 
Арбітр – Іван Грубінка
Асистенти – Крістіан ліб, Маряна Сухан
Делегат матчу – Георгій Жига
 
м. Виноградів, стадіон «Юність», глядачів 500
 
ФК «Севлюш» Виноградів – ФК «Спартакус» Ужгород 4:0

Голи: Ребрик, 15, 27, Пуканич, 62, Шопота, 82.

Севлюш: Віталій Гринишин, Андрій Ломага, Віталій Чийпеш (Себастіан Шопота, 74), Юрій Чонка, Василь Вашкеба (Дмитро Жуков, 82), Артур Вайда (Роман Гобона, 89), Юрій Мешко (Микола Ляхович, 87), Адріан Пуканич, Ігор Ловска, Денис Ребрик (Борис Ковня, 42), Олексій Остафійчук (Ерік Віщак, 82).
Запасні: Олександр Міца, Олександр Розман, Василь Марушка.
Тренер – Іван Білак.

Спартакус: Юрій Андрушко (Денис Смолига, 28), Руслан Гогерчак, Василь Боднар, Дмитро Рацин, Сергій Машталір, Стефан Федак, Іван Веждел (Богдан Будз, 57), Віктор Симчо (Сергій Бобик, 71), Мирослав Бундаш (Максим Минайленко, 64) Павло Тищук (Вячеслав Пінковський, 69), Володимир Дуран (Владислав Лебідь, 54).
Тренер – Валентин Слюсар.
Тарас Галушка 
Фоторепортаж дивіться на офіційній сторінці ФК "Севлюш" Вконтакте.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 2170 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Віола  
0
А може 499 ? :) Хто в Чемпіонаті Закарпаття рахує глядачів ??????

1 Шоні  
0
м. Виноградів, стадіон «Юність», глядачів 500.а може 500×3?

الاسم *:
Email *:
كود *: