Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Севлюш" зупиняє "Ужгород" (ВІДЕО)
21:05
"Севлюш" зупиняє "Ужгород" (ВІДЕО)
Підопічні Івана Білака здобувають важливу перемогу над принциповим суперником.

Зовсім не давно ці команди зустрічались у фіналі Кубку, де ужгородці впевнено переграли Севлюш. Тож підопічні Білака бажали будь-що взяти реванш.

З перших хвилин господарі поля пішли вперед і декілька разів Чонка загострив ситуацію біля чужих воріт.

Вже на шостій хвилині Ребрик пробив з 17 метрів, м’яч влучив у руку Куделка у штрафній і Дребужан ставить пенальті. Та удар Чонки з одинадцяти метрів Лютнянський переводить у поперечку і з другої спроби забирає.

На 10-ій хвилині Гегедош здійснив відбір у центрі поля, пройшов до воріт з правого краю штрафної, але Гринишин вийшов з воріт і відбив удар впритул від Роберта.

В ході швидкої атаки Чонка віддає лівіше на Мешка та Лютнянський виходить, скорочуючи кут обстрілу і відбиває удар Юрія. У відповідь Реплюк гостро пробивав з правого краю карної зони, але повз дальній кут.

Ломага довгою діагоналлю вивів Мешка на ворота, але Юрій не зумів влучити у ворота, мабуть роблячи простріл та Мудра не пішов до кінця. Після цього команди взяли передишку і гострих моментів поменшало, натомість було багато боротьби. Темп гри був досить високий.  

Під кінець тайму гості вибігали в контратаку три в два, але заробили лише штрафний з 25 метрів. Удар Гегедоша пройшов біля ближньої стійки.

На старті другої половини гри Чонка гостро навішував та Ребрик не дотягнувся до м’яча. Гринишин зігравши на виході не далеко вибив м’яч, чим не скористалися ужгородці, затягнувши з ударом, який був заблокований.
 
Після довгої передачі Гегедош втікав на побачення з кіпером та Міца притримав форварда. Арбітр обмежився жовтою і штрафним з 19 метрів, хоча це було дуже схоже на фол останньої надії. Удар Реплюка прийшовся в стінку. В наступній атаці Чонка увійшов з правого краю штрафної і пробив з 15 метрів, але Лютнянський зловив.

На 70-ій хвилині Вашкеба пробив з 18 метрів та влучає у ліву стійку. Та вже за дві хвилині подачу Мешка з лівого флангу Мудра замкнув на дальній стійці – 1:0.

В цей період матчу господарі притисли Ужгород. Підопічні Шанти виглядали розгубленими не маючи особливих можливостей, щоб чимось відповісти.

На 79-ій хвилині Ребрик просуваючись до воріт по центру віддав правіше на Вашкебу і Василь з 22 метрів потужно пробив під ближню стійку – 2:0. Все розпочалось з відбору Чонки в центрі поля.

Віктор Ряшко пробивав з 25 метрів, але мимо. Чонка з штрафного провірив на надійність Лютнянського. Вже під кінець гри рахунок став розгромним. Артур Вайда з центральної зони віддав на Вашкебу, який знаходився на лінії із захисниками суперника, і пробив з 15 метрів у лівий кут 3:0.

Виноградівці здобувають дуже впевнену перемогу і наближаються до ужгородців на одне очко. Ужгород перериває свою переможну серію і продовжує не вдалих матчів на «Юності».
 
 
Арбітр - Дребужан С.,
Асистенти - Зубільчак О., Федак В.
Делегат – Наскалов В.
 
м. Виноградів, стадіон "Юність", глядачів  500
 
ФК «Севлюш» - ФК «Ужгород» 3:0

Голи: Мудра, 70, Вашкеба, 79, 90+5.

Севлюш: Віталій Гринишин, Олександр Міца, Себастіан Шопота, Артур Вайда, Андрій Ломага, Василь Вашкеба, Юрій Чонка, Мирослав Мудра, Віталій Чейпеш, Денис Ребрик, Юрій Мешко. 
Запасні: Василь Козар, Дмитро Жуков, Богдан Котляр, Ерік Віщак, Микола Ляхович, Роман Гобона, Борис Ковня, Олексій Остафійчук.
Тренер – Іван Білак.

Ужгород: Мирослав Лютнянський, Олександр Ковчар, Василь Куделко, Іван Бандурович, Роберт Гегедош, Микола Ількович, Павло Оржаховський, Віктор Ряшко, Василь Пиняшко, Михайло Реплюк, Олександр Бако. 
Запасні: Ерік Гречка, Роман Білінський, Іван Скунзяк.
Тренер – Іван Шанта.
 
На 6-ій хвилині Чонка не реалізував пенальті (воротар).
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 2619 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Вова  
0
100% це тільки радує, що в нас нарешті щось починається змінюватися...Ми раніше часто критикували в коментарях Севлюш по іграм з Поляною особливо при поразках останніх, зараз Виноградово не тільки демонструє хорошу лідерську гру, а і лідер в організаціях ігор..вчора зіграли, а сьогодні маєм змогу переконатися, що все було чесно переглянувши весь матч..

1 Анатолій Костюх  
0
"наші гості грають у біло-білій формі..." - коментатору респект... насмішив :-)
це на перших хвилинах першого тайму.

2 lobda  
0
Для Толіка Костюха від Євгена Свища: Толік то я коментував матч Севлюш - Ужгород. Дуже не заморочуйся на моїх помилках. Я хотів сказати, що гості грають в біло-чорній формі, но побачив, що тільки номери в них чорні, тому виправлявся по ходу і після слова біло сказав білій формі з чорними номерами. А ти вирвав слова з контекста і намагаєшся цим показати,що коментар не той. Я розумію,що ти уболіваєш за Ужгород і це твоє право. Не я винуватий, що вони програли цей матч. Я не винуватий, що в обласному центрі не цінять таких як я трудяг і я коментую для Севлюша (це репортаж для виноградівського міського телебачення і йде тільки на місто, а завдяки оператору і адміну Лобди можна бачити його й іншим людям)

الاسم *:
Email *:
كود *: