Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Сокіл» розписав мирову з «Карпатами»
20:10
«Сокіл» розписав мирову з «Карпатами»
У суботньому поєдинку першої ліги, Західна зона, силами мірялись шоста і десята команди турнірної таблиці відповідно.

У суботньому поєдинку першої ліги, Західна зона, силами мірялись шоста і десята команди турнірної таблиці відповідно.

Тож, зрозуміло, за комплект нагород будь-якого ґатунку боротьбу вони вже припинили. Чого не скажеш про юнаків. Перечинці – перші, кінчеські футболісти – треті. Здавалося б, матч «молодіжок» значно принциповіший. Але так лишень здавалося. Господарі без особливих труднощів переграли лідера з рахунком 2:0, при чому гра була в одні ворота. А от дорослі сьогодні вболівальників потішили добряче…

Перечинські «Карпати» розпочали першим номером. Вони активно задіювали обидва фланги, щоправда, атаки закінчувались на підступах до штрафного команди-суперниці. Злагоджено ж відпрацьовували захисні редути «Сокола». На 10 хвилині господарі створили щось схоже на небезпечну атаку. Метрів із 18 пробивав Мирон Баб’як. Удар був несильним та ще й по центру. Мучичка спокійно заволодів м’ячем.

Згодом ініціатива заслужено перейшла до кінчеських футболістів, проте ніхто не наважувався на завершальний удар. 16 хвилина зустрічі і черговий прохід Грицкевича правим флангом завершився прострілом у штрафний суперника, який замикав Ковтан. Голкіпер знову впорався з ударом. Через хвилину уже Олександр випробовував майстерність Мучички, та воротар вчергове виходить переможцем дуелі. На 22 Грицкевич виконав філігранну передачу зправа на Ковтана. Після удару В’ячеслава м’яч просвистів поруч зі стійкою. Цей тандем гравців – найактивніший у складі «Сокола». Саме Ковтан незабаром потужно пробивав по воротам . Цього разу вище. Команди грали у відкритий футбол. Арбітра Сімку було майже непомітно, в хорошому значенні цього слова. На 27 хвилині перечинці марнують чудовий контрвипад – удвох не зуміли «накрутити» одного захисника.

Господарі відповіли тим же, однак Грицкевич знову переможений Мучичкою. До слова, пробивав Олександр із 9 метрів. На 30 хвилині, після метушні в штрафній, той же Грицкевич опинився навпроти самотнього воротаря, якого потрібно було лишень перекинути. Але браво, Мучичка! На 39 хвилині, незрозуміло для мене, помиляються спочатку асистент Кота, а згодом і сам арбітр Сімку. Михайло Штулер, який перебував в очевидному офсайді (3 метри! – авт..), отримав пас і вийшов на побачення з голкіпером. Товт зупиняє його з порушенням правил. Положення «поза грою»? Пенальті? Ні, принаймні, свисток рефері мовчав…

На 43 хвилині уже в штрафній «Карпат», на думку арбітра, фолять на Грицкевичу. Хоча Прудкий спочатку грає в м’яч, а згодом був контакт. Олександр отримав «жовту» плюс Сімку призначає пенальті. Грицкевич реалізував 11-метровий, розвівши в різні сторони голкіпера та м’яч. 1:0 – настільки потрібний «Соколу» гол у роздягальню «Карпатам».

На 51 хвилині господарі могли збільшувати перевагу – Корпош, наче танк, по-бійцівськи вривається у карний майданчик і подає на Грицкевича. Після удару головою Олександра м’яч пролітає над поперечиною. Через хвилину спроба №2: ті ж герої, та ж комбінація і, як не дивно, той же результат. На 58 хвилині перечинці заробляють штрафний. До воріт так метрів 25. Максим Фрайтик пробиває вище всякої похвали. М’яч за дивної траєкторії польоту опиняється в сітці. 1:1. Через 2 хвилини обрізка захисників «Сокола» і порушення від Ловича, яке вартувало пенальті та червоної картки за фол останньої надії. Позаяк наступним дотиком перечинець міг забивати. Арбітр цього разу пенальті призначив, щоправда, обмежився усним попередженням. На куражі 11-метровий наважився пробити Фрайтик. Фанта удар парирує. Та Максим знову перший на м’ячі. З кількох метрів голеадор потужним ударом ледь сітку не порвав. 1:2.

«Карпати» з такою грою повинні перебувати у першій, а не останній, трійці турнірної таблиці. На 68 хвилині Євген Дмитрієв ну просто змушений був третій м’яч вколотити у ворота «Сокола». Із 7 метрів він б’є в «молоко». Це були кращі перечинські «Карпати» в цьому сезоні. Згодом кінчеські футболісти мали стовідсоткову нагоду відновити паритет. Послідував простріл зліва. Знову пробиває Грицкевич, Мучичка парирує. Сашко з другої спроби заробляє лише корнер. Це був день аж ніяк не Грицкевича.

На 1 доданій до основного часу арбітром хвилині після подачі зправа удар нападника знову відбиває Мучичка. А через мить вже Іван Корпош рятує від поразки «Сокіл». Прокопець подає з того ж флангу, півзахисник красиво головою відправляє м’яч у дальній кут. 2:2. А хвилин за 20 до цього вболівальники «Карпат» «затягнули»: «Ша-лу-ла-ла, Перечин!». Шкода, бо дочасно…

ФК "Сокіл” Кінчеш - ФК"Карпати” Перечин 2:2

Віталій БІРОВЧАК

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 800 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: