Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Шацьких подав позов на "Говерлу" в Лозанну
21:19
Шацьких подав позов на "Говерлу" в Лозанну
Максим Шацьких після тривалих переговорів з Говерлою звернувся за допомогою до Спортивного арбітражного суду Лозанни (CAS).

Шацьких подав позов на
Говерла винна Максиму Шацьких заробітну плату більше ніж за 10 місяців його кар'єри в Ужгороді, однак віддати футболістові гроші або хоча б домовитися з його представниками керівництво Говерли поки не змогло.
 
Шацьких в свою чергу не влаштовують умови, за якими Говерла хоче віддати йому тільки невелику частину заборгованостей.
 
Як повідомили Sport Arena сам Максим і його агент Сефер Алібай, тепер справа Шацьких і Говерли знаходиться на розгляді спортивного арбітражного суду в швейцарській Лозанні.
 
«Я і мій агент Сефер Алібай практично рік намагалися хоч якось домовитися про виплати, - заявив Шацьких. - У результаті ми були змушені звернутися до англійських юристів. І вони, в свою чергу, більше двох місяців вели переговори, і ми йшли на значні поступки, але Говерла раз по раз зривала всі домовленості і вносила нові правки до мирової угоди.
 
Адже багато гравців так і продовжують вести з ними марні переговори і підписали мирові, які ніколи не виконувалися. Ми були змушені звернутися в жовтні в КДК ФФУ, але до квітня місяця моя скарга так і не була розглянута. Ви думаєте, нам хоч хтось із Говерли за цей час подзвонив? Ніхто !!! Але і ми не сиділи, склавши руки.
 
В Україні рішення можна чекати ще 10 років, і у мене складається враження, що Говерла навмисне затягує переговори і лякає всіх гравців банкрутством. Є юридичні механізми, при яких і банкрутство клубу не звільняє від виплат. А для ділового іміджу власників клубу, які довели його до такого стану, це просто кінець. Не думаю, що хтось колись захоче мати з ними справу, адже на клубі все не закінчується.
 
Юристи з англійської юридичної фірми Bower Cotton запропонували нам оскаржити бездіяльність КДК або перенести спір з Говерлою до Спортивного арбітражного суду в Лозанні. Незважаючи на бездіяльність КДК в моєму питанні, я не прихильник псувати спортивний імідж України і вирішив відразу перенести спір до Швейцарії.
 
Варто відзначити, що рішення спортивного арбітражу в Лозанні є обов'язковим для виконання, і вище суду просто немає. Буде Говерла в Прем'єр-Лізі або в першій лізі, або ж клуб буде банкрутити себе, - ми будемо домагатися повної виплати заборгованості до кінця. І радимо так само надходити і іншим гравцям, через спортивний арбітраж в Швейцарії!
 
І наостанок, хочу звернутися до членів атестаційної комісії ФФУ, яка приймає рішення про видачу атестата клубам. Не вийде у нас створити якісну Прем'єр-Лігу, навіть якщо зменшити кількість команд до 12-ти, 10-ти або 8-ми, адже питання не в кількості, а в якості. Нічого не вийде, якщо не впливати на клуби і не змушувати їх чесно поводитися по відношенню до гравців, які викладаються і все своє життя вкладають в гру».
 
Нагадаємо, Максим Шацьких виступав за Говерлу з 2014-го по 2015 рік. За ужгородський клуб Шацьких провів 25 матчів, в яких відзначився 5 разів. На початку квітня стало відомо, що футболіст завершив кар'єру і тепер тренує молодь Динамо.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1004 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: