Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Шацьких: "Тримаємося на ентузіазмі та на любові до футболу"
07:38
Шацьких: "Тримаємося на ентузіазмі та на любові до футболу"
Нападник Говерли Максим Шацьких розповів про нинішню ситуацію справ у клубі, де не платять зарплату.

Нападник Говерли Максим Шацьких розповів про нинішню ситуацію справ у клубі, де не платять зарплату.

"Уже десять місяців без зарплати, - повідомив Шацьких в інтерв'ю каналу Футбол 1. - Які премії? За майже півтора року в команді я не бачив жодної премії. Жодної. Про що ще можна говорити? У Києві намагався зустрітися з керівництвом Говерли, але не вдалося ".

"Навіть не знаю, що думати і що вони думають. Звичайно, важко. Навіть прання вже немає ... .Це взагалі смішно для команди Прем'єр-ліги. Якось негарно. Я б себе не поважав, маючи команду. А тримаємося на ентузіазмі та на любові до футболу ".

Також досвідчений футболіст повідомив, що не збирається завершувати кар'єру або залишати Україну в пошуках кращого місця роботи. "Мене тут все влаштовує, окрім одного. Сподіваюся, щось поміняється в кращу сторону. Тренерські курси? Я ж не збираюся закінчувати з футболом. Просто паралельно буду рухатися. Рано чи пізно я б опинився на курсах".

У поточному сезоні 36-річний Шацьких зіграв 14 матчів і забив три м'ячі в чемпіонаті України.


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 905 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Artur84  
0
Якийсь садомазахізм - півтора року без премій, рік без зарплат, на прання не має нівіть бабок:) Так пацани, я не розумію, НАВІІЩО ВИ ТОДУ ТУТ ВСІ СИДИТЕ? У Вас же є контракти, пишіть скарги в ФФУ, і д.т., а не плачте..... Також непонятко, навіщо опять пачку непотребу набрали в команду, якщо тим шо були бабки не платять? Хотя шо тут розуміти - Грозний напевно свої кровні заробляє із інших джерел, тренуючи чужаків....

الاسم *:
Email *:
كود *: