Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Шалена самовіддача гравців й хет-трик Мадяра дозволили перемогти
11:20
Шалена самовіддача гравців й хет-трик Мадяра дозволили перемогти
Про те як здавалося б конкурентний двобій завершився голепадом читайте далі.

Шалена самовіддача гравців й хет-трик Мадяра дозволили перемогти Цей поєдинок у Східній зоні вважався одним із трьох найбільш конкурентних. Початок матчу, коли команда-спадкоємець відомої на все Закарпаття і не тільки  «Ялинки» з Великого Бичкова вражала швидкісними атаками, підтверджував ці очікування. Уже на 7-й хвилині гості, за наслідками атаки по центру зі зміщенням до правого флангу за участю Лембака та Немищука, могли відкрити рахунок. Едуард заробив право на штрафний із дуже вигідної позиції з 18-ти метрів, а Анатолій пробив зі стандарту під поперечину, та Гарастей у карколомному стрибку перевів на кутовий.

Через шість хвилин на завершенні нової атаки по центру Гумеров влучив у правий кут. На добивання підбіг Лембак, та Володимир вчасно підвівся й забрав м’яча до рук. Тільки після цього господарі змогли прорватись по центру зі зміщенням до лівого краю штрафного майданчика, однак далі самовіддавно зіграв Крегул, який в останній момент виніс м’яч від опонента з ударної ноги.

На 18-й хвилині Гумеров завершив наступальну дію по центру пострілом із 40-ка метрів і влучив у правий верхній кут. Гарастей вчасно змістився й відбив. Та після однієї з наступних подібних атак підопічних Пруця, по центру зі зміщенням до правого краю, й він був безсилим врятувати своїх. Нямищук заробив право на штрафний, а Гумеров обвідним ударом зняв павутинку з блиижньої правої дев’ятки. Воротар стрибав, та не дістав – 1:0.

Через сім хвилин Вучкан-молодший перехопив м’яч у центрі поля, промчав вперед і коротко віддав на Манжоса. Василь влучив у правий кут, та Волощук у падінні зумів відбити і з другої спроби забрав круглого до рук. Ще через хвилину гравці «Ізи» за наслідками атаки лівим краєм заробили право на штрафний удар з 27-ми метрів. Мадяр обвідним ударом влучив у ближній кут. Воротар кулаками відбив.

Та одна із наступних атакувальних дій по центру за участю двох Василів завершилась взяттям воріт. Балог віддав коротко на Манжоса, а той сильно пробив. Та його постріл відчайдушно заблокував Йосип Ухаль. Однак нападник знову підхопив м’яч і вколотив у сітку – 1:1. На наступний удар Балога , на завершенні атаки по центру, яка відбулась через дві хвилини, воротар із Великого Бичкова зміг зреагувати, зберігши для своєї команди надію на позитивний другитй тайм.

Друга половина пройшла за повного домінування господарів, які уже на 51-й хвилині розігнали атаку віялом, зі зміщенням з центру на лівий край, за участю Мадяра, Балога та Манджоса. Останній із цієї трійці пробив у ближній верхній кут. Волощук однією рукою дотягнувся й відбив. Через вісім хвилин нова атака по центру. На її вістрі опинився Балог, який отримав дальній пас із центра поля від Мадяра й влучив у лівий кут. Воротар із Бичкова у стрибку відбив і цей постріл. Ще через хвилину на завершенні наступу лівим краєм Манжос заробив право на штрафний удар. Мадяр із позначки пробив точно в дальній верхній кут. Цього разу Волощука від голу врятувала стійка неподалік хрестовини воріт.

Та далі ніби хтось зняв чари з воріт гостей і голи посипались як «з рогу достатку». Після ще одного інтервалу Мадяр, на завершенні атаки по центру, вчасно підбіг на праву стійку й замкнув простріл ударом в ближній кут – 2:1. Не встигли гості розіграти м’яч, як отримали новий гольовий удар по центру. Балог середнім пасом вивів Мадяра на воротаря і той спрямував м’яч у сітку – 3:1.

Трохи згодом Скопіч завершив атаку лівим флангом слаломним забіганням повз кількох опонентів і результативним ударом під поперечину – 4:1. Через дві хвилини клуб «імені Івана Яремчука» мав нагоду скоротити рахунок, коли Гумеров наважився на удар-відчаю з 40-ка метрів. Гарастей не чекав такої спортиивної нахабності від Едуарда, тому тільки поглядом супроводжував як м’яч «поцілував» праву стійку й на його щастя зрикошетив за ворота. 

Та господарі не зважали на це й продовжили котити хвилі атак, розважаючи рідних фанів красивими комбінаціями. Одна з таких завершилась дальнім пасом із центра поля на правий край штрафного майданчика, де Мадяр вколотив м’яч у дальній кут і оформив хет-трик – 5:1.

Доповнила погром опонентів атака по центру зі зміщенням до правого флангу, на завершенні якої Манджос замкнув прострільну передачу – 6:1.

До завершення команди ще обмінялись гострими випадами. На 83-й хвилині юний вихованець місцевої воротарської школи Пристая в падінні відбив удар Лембака в дальній від форварда лівий кут. Через п’ять хвилин після чергового удару господарів м’яч ледь не залетів Волощуку «за комірець». На його щастя круглий цього разу полетів хоча й зовсім трохи, та над поперечиною.      
 
      
Арбітр – Олександр Рошко
Асистенти – Руслан Проценко та Сергій Рущак
Делегат ФФЗ – Георгій Жига
 
с. Іза, стадіон «Колос», +26 градуси, ясно, 100 глядачів,
 
«Іза» – «імені Івана Яремчука» Великий Бичків – 6:1 (1:1)
 
Голи: Манджос, 33, 77, Мадяр, 62, 63, 75, Скопіч, 71 – Гумеров, 23.
 
«Іза»: Володимир Гарастей (Володимир Пристая, 81), Михайло Дума (Іван Скопіч, 46), Ярослав Мадяр (Володимир Кемінь, 77), Віктор Вучкан, Сергій Форкавець, Василь Балог (Іван Мушка, 60), Ярослав Біба, Денис Яргін, Ігор Фурдь, Василь Манджос, Олександр Шемет.
Запасні: Віталій Симулик.
Тренер – Віктор Вучкан.

«імені Івана Яремчука»: Мирослав Волощук, Йосип Ухаль, Руслан Побуцький , Іван Андрусяк, Сергій Крегул (Василь Морочило, 31), Михайло Дутчук (Роман Дзюба, 36), Едуард Гумеров, Руслан Ухаль, Анатолій Лембак, Едуард Немищук, Мирослав Кошук.
Тренер – Петро Пруць.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 925 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: