Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Шалений камбек "Колоса" на головній арені Сільця (ФОТО)
14:05
Шалений камбек "Колоса" на головній арені Сільця (ФОТО)
Про те, яким непередбачувним може бути один із центральних матчів Східної зони ДЮФЛ Закарпаття, дізнавайтесь далі.

Шалений камбек
Поєдинок пройшов із перемінним успіхом. Господарі атакували позиційно, а їх опоненти обрали контратакувальну модель. Підопічні Білана загострювали ситуацію з кутових та прострілів та навісів з гри. Їм вдалось забити досить швидкий гол. Після навісу Гозди з лівого флангу на ближню стійку воротар вибивав кулаком і виніс у центр штрафного майданчика, де зовсім вільний Кенийз підставив голову й із семи метрів переправив м’яч у сітку – 1:0.
 
Виноградівці намагались відповідати правим флангом. Другий злам стався ближче до завершення першого тайму, коли протягом однієї хвилини команди обмінялись дуже небезпечними моментами. Спочатку на завершенні атаки по центру Марко віддав лівіше на Булезу, а Андрій повернув на правий край штрафного майданчика на хід Олександру. Марко прострілив у центр на Кенийза. Василь із дуже вигідної позиції пробив хоча й влучно, та не так сильно як хотілось і Боршош впорався з його пострілом. Контратака у відповідь завершилась тим, що Кутоші вибіг на воротаря. Його наздоганяли два опоненти, та Микола примудрився в боротьбі з ними влучити в лівий верхній кут – 1:1.
 
Другий тайм хоча й активніше розпочали господарі, та удари в Гозди, якого частенько виводили на ударну позицію летіли то вище поперечини то повз стійки. Першу справжню гостроту своїм воротам на 33-й хвилині привіз Боршош, який невдало виніс мяч тільки трохи далі від лінії свого штрафного майданчика. Там його підхопив Кенийз і віддав лівіше на Марка. Сашко цілив у ближній верхній кут, та пробив трохи вище. Через дві хвилини Булеза вибігав на воротаря, та Боршош вчасно вийшов і заблокував м’яч, який далі вилетів на кутовий із правого флангу. Після навісу з кута Веждел влучно пробив із ходу з 10-ти метрів трохи ближче до лівого кута. Воротар відбив і далі партнери винесли на ще один кутовий з того ж краю, який вже не ніс такої загрози.
 
Трохи згодом знову спрацювала контратака гостей по центру, за наслідками якої підопічні Рабовського заробили право на штрафний удар. На прямий удар Осійський ще зміг зреагувати, та на добивання першим підбіг Сантов і вивів свою команду вперед – 1:2. Через п’ять хвилин нова наступальна дія по центру завершилась ударом Кутоші з 16-ти метрів у правий кут. Осійський вчасно змістився й зреагував. Надалі гості вміло збивали темп і здавалось, що все так і завершиться. Однак коли йшов доданий арбітром час і тренерському штабу гостей здавалось, що йшла вже четверта додана, як в усякому разі вони апелювали до Гали, хвилина. Насправді ж до четвертої доданої справа так і не дійшла. Так чи інакше, та виноградівці змогли вчергове прорватись по центру й Кутоші пострілом під ліву стійку встановив остаточний рахунок – 1:3. Після цього сенсу додавати ще якийсь час вже точно не було й команди в різному гуморі попрямували до роздягалень.
 
 
Арбітр – Мирослав Гала
 
1 квітня, село Сільце, стадіон «Колос», +15 градусів, ясно, 50 глядачів
 
ДЮСШ «Іршава» U13 – ДЮСШ «Колос» U13 Виноградівський район – 1:3 (1:1)
 
Голи: Кенийз, 9 – Кутоші, 19, 50+2, Сантов, 43.
 
«Іршава»: Станіслав Осійський, Василь Кенийз, Василь Веждел, Віталій Лазюн, Андрій Булеза, Михайло Матіко, Максим Кормош, Ярослав Воробок, Василь Гозда, Віталій Сочка, Богдан Тимченко.
Запасні: Віталій Зан, Олександр Марко.
Тренер – Сергій Білан.
«Колос»: Станіслав Боршош, Денис Кушнір, Микола Кутоші, Василь Данко, Роман Сокачик, Василь Сагайдак, Степан Філеп, Степан Дьопьош, Едуард Дудаш, Вячеслав Рева, Мілан Сантов.
Запасні: Михайло Суходольський, Павло Грицюк, Антон Блецко, Степан Удут, Олександр Ніколаєвський.
Тренер – Іван Рабовський.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 879 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: