Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. ​Шалений камбек від ДЮСШ "Іршава" U13
15:58
ДЮФЛ Закарпаття. ​Шалений камбек від ДЮСШ "Іршава" U13
Про те, як підопічні Сергія Білана змогли повернути все на свою користь, читайте далі.

ДЮФЛ Закарпаття. ​Шалений камбек від ДЮСШ Початок одного з центральних матчів першого кола Східної зони ДЮФЛ Закарпаття  пройшов не за сценарієм іршавців, які на правах господарів намагались більше атакувати, переважно лівим флангом та по центру. Їх опоненти більше йшли вперед флангами із поступовим зміщенням до ближніх країв штрафного майданчика.

У середині першого тайму підопічні Сергія Білана пропустили гол від Дмитра Красная, який скористався тим, що Осійський вибіг на перехоплення м’яча й вколотив круглого майже в порожні ворота – 1:0.  Відтак, місцеві зірочки були змушені наздоганяти опонентів аж до середини другого тайму.

Зрештою, їм вдалось зрівняти рахунок тільки зі стандарту, який заробили за наслідками атаки по центру зі зміщенням до правого флангу в 30-ти метрах від воріт. Булеза пробив підступно, з відскоком від газону, в ближній кут. Лобатій намагався зловити, та м’яч зрикошетив від його рук влетів у сітку – 1:1.

Трохи згодом господарі змогли прорватись по центру. Булеза продавив опонента й вколотив низом у кут. Воротар стрибав, та не дістав – 2:1.

На 51-й доданій хвилині виноградівці створили чудову нагоду, щоб зрівняти рахунок, коли також прорвались по центру. Бобіта вивів Кудрона, та на розстріл від Еріка впритул якимсь дивом зреагував Осійський, який трохи скоротив кут обстрілу.

Перемога дозволила ДЮСШ «Іршаві» U13 стати чемпіоном першого кола Східної зони ДЮФЛ Закарпаття. Незважаючи на локальну поразку виноградівці залишились серед претендентів на призові місця Сходу Закарпаття.    
 
 
 Арбітр – Андрій Cімку
 
с. Сільце, стадіон «Колос», ясно, +16 градусів, 70 глядачів
 
ДЮСШ «Іршава» U13 – ДЮСШ «Виноградів» U13 – 2:1 (0:1)
 
Голи: Булеза, 41, 47 – Дмитро Краснай, 13.
 
ДЮСШ «Іршава»: Станіслав Осійський, Ярослав Воробок, Богдан Тимченко, Андрій Булеза, Максим Кормош, Віталій Сочка, Михайло Черепко, Василь Гозда, Іван Глушко, Михайло Матіко, Олександр Марко.
Запасні: Михайло Томич, Іван Веждел, Анатолій Куций.
Тренер – Сергій Білан.
 
ДЮСШ «Виноградів»: Валентин Лобатій, Данило Банник, Павло Краснай, Вадим Гевді, Дмитро Краснай, Владислав Бобіта, Павло Левко, Віталій Чорба, Василь Керечан, Крістіан Ковчі, Станіслав Чонговай.
Запасні: Ерік Кудрон.
Тренер – Іван Білак.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1250 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: