Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Шалений камбек від юнаків «ДЮФК Мукачева»
23:10
Шалений камбек від юнаків «ДЮФК Мукачева»
Пропонуємо вашій увазі репортаж поєдинку чемпіонату Закарпаття у вищій лізі між молодіжними складами «ДЮФК Мукачева» та «Великої Бийгані».

Пропонуємо вашій увазі репортаж поєдинку чемпіонату Закарпаття у вищій лізі між молодіжними складами «ДЮФК Мукачева» та «Великої Бийгані».

За його перебігом на мукачівський стадіон «Спартак» прийшло подивитись 150 фанів. Команди знаходяться поряд у турнірній таблиці, тому гра носила статус «за 6 очок». Сам двобій пройшов за значної переваги господарів як у володінні м’ячем, так і за ударами – 17:3. Єдине, чим потішили своїх фанів гості, була краща влучність – 100 % проти 65 % у опонентів.

Мукачівці видали шалений темп у першому таймі, тотально володіючи м’ячем, та завдали в девять разів більше ударів, при гіршій, ніж у суперника, влучності – 67 проти 100 %. Незначна перевага мукачівців у володінні м’ячем не переросла в перевагу за ударами – 1:1. На завершенні їх атаки лівим флангом, на 3-й хвилині, Свереняк вивів на ударну позицію Бобика. Сергій цілив у лівий верхній кут, та м’яч полетів повз стійку. Через хвилину відбувся єдиний у першій половині гри влучний удар гостей. Атаку правим флангом, влучним пострілом з 20-ти метрів у правий нижній кут, завершив Давід Міндак. Андрушко не зміг зреагувати – 0:1.

Цей гол спровокував підопічних Івана Фізера до активних дій. Феєричною була середина тайму з перевагою за ударами – 5:0, та влучністю 60 %. Гол назрівав. На 16-й хвилині спрацювала атака правим флангом. Хміль віддав по бровці на Зуєва, а Владислав прострілив у карну зону на Шульгу. Олександр переправив круглого точно в лівий кут – 1:1.

Через п’ять хвилин масована атака по центру завершилась двома ударами поспіль. Якщо на перший постріл від Болдога у правий кут Зан зреагував, то після наступного удару в лівий кут від Зуєва був змушений виймати м’яч із сітки – 2:1.

Кінець тайму ознаменувався перевагою господарів у володінні м’яча і за ударами – 3:0, та стовідсотковою влучністю від «ДЮФК Мукачева». Гострі простріли від Хміля та Свереняка наводили жах на захист опонентів. На 26-й хвилині Зуєв виходив на воротаря і пробив у правий кут. Зан зловив. Через три хвилини атака правим флангом завершилась ударом в дальній кут Свереняка. Воротар відбив. Ще через дві хвилини навіс Панющика із правого флангу на одинадцять метрів на Черняка, який пробив головою. Зан знову на висоті.

У 2-му таймі гості трохи вирівняли ситуацію з володінням м’яча, однак суттєво програли за ударами – 2:8, при гіршій влучності у мукачівців – 63 %. На 37-й хвилині триходівка лівим флангом Олексій Франчук – Зуєв – Мирослав Русин, завершилась ударом останнього під ближню стійку. Зан перевів на кутовий. Через три хвилини атака гостей лівим флангом. Заробили штрафний. Газдаг пробивав обвідним ударом. Мяч полетів у сантиметрах біля дальньої правої стійки.

У середині тайму господарі додали в активності і перевершили опонентів за ударами – 3:0. При цьому вони показали стовідсоткову влучність. Протягом 52-ї хвилини дві атаки місцевих. Спочатку навіс із кутового з правого флангу ударом в ближній лівий кут завершив Зуєв. Воротар забрав. Далі Шульга бив у той же кут. Зан знову на висоті. Та зірковий час воротаря настав на 56-й хвилині. Шульга якісним пасом вивів Болдога віч-на-віч з воротарем. Даніель пробив у лівий кут. Та Зан, який падав у протилежну сторону, якимось дивом відбив м'яч ногою.

За наслідками двобою мукачівці випередили великобийганців у поточній таблиці.


м. Мукачево, стадіон «Спартак», 150 глядачів

«ДЮФК Мукачево» – «Велика Бийгань» – 2:1 (2:1)

Голи: Міндак, 4 – Шульга, 16, Зуєв, 21

«ДЮФК Мукачево»: Юрій Андрушко, Станіслав Захарченко, Василь Черняк, Владислав Зуєв, Марк Когутка, Олександр Шульга, Сергій Свереняк, Іван Панющик, Михайло Хміль, Сергій Бобик, Даніель Болдог.
Запасні: Василь Василинець, Мирослав Русин, Олексій Франчук, Владислав Чайка.
Тренер – Іван Фізер.

«Велика Бийгань»: Крістіан Зан, Даніель Долопікула, Томаш Келчі, Шандор Севке, Ерік-Ріхард Пейчі, Йовжев Буда, Ерік Газдаг, Адам Потокі, Ерік Бідзіля, Давід Міндак, Атілла Баняс.
Запасні: Йосип Біров, Норберт Варі, Денис Чегіль, Роберт Ваш.
Тренер – Тібор Орос.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1033 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: